WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze tez musze zaczac sie rozgladac za krzeselkiem, talerzykiem i lyzeczkami....mysle ze tak w polowie marca zaczniemy akcje rozszerzania diety
Pamietam ze ktoras z Was wklejala akrtykul o tym jaka powinna byc pierwsza lyweczka....a czy lacie jakies juz sprawdzone, konkretne lyzeczki??09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Kabtez mam z rosska i sa super i tanie.
Chyba jeszcze dokupie bo kilka zostawilam u tesciow i niech zostana bo nie chce mi sie wozić a wiecznie cos mu podaje a to probiotyki a to gluta. -
Lrf moj tez czesto przy piersi jak mu leci mocno to sie krztusi no nic mam jeszcze czas będę czytac jak dojdzie ksiazeczka i testować
-
Chwale sie
Kosio przespał 8hpotem dostał cyca i jeszcze dospal do 7:30
Plus przyszedł wczoraj bidon i Kosio umie zassac wodeCzesc mu potem spływa, ale myśle ze to kwestia wyćwiczenie
Wypływa mu czymkolwiek mu wody nie podamDariah, Skali89, Natka-matka wariatka :), martta, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulf super wlasnie zapomialam dodac ze zamowilam wczoraj kubek doidy, niekapek, i bidon ze slomka
matak wczoraj szalala i dokupila jeszcze 6 smoczkow
bo wiecznie sie gubią.
I zazdroszcze 8 godzin moj budzil sie z 7 razy do tego wstal o 5 i noe spal do 7 teraz jeszcze odsypia ale pewnie zaraz wstanie bo to juz 2 godziny! -
No i tez ostatnio zazdrościłam mobilności Waszym dzieciom, a tu sie wczoraj okazało, ze mata za mała. Trzy ruchy i młody na podłodze
Wiec zrobiliśmy małe przemeblowanie, żeby mu zwiększyć możliwości.
Nie pełza, ale sie turla i obraca.
O matko ile on rabanu robiłbył wszędzie naraz, ale niekonieczne tam gdzie chciał
Wiec również narzekał
Łyżeczki tez mam z rosmana.
A bidon kupiłam najprostszy, z cabpola za dychę. Jeśli sie rzeczywiście przyjmie to poszaleje jakimś wybajerzonym
Dzisiaj przyjeżdzają w odwiedziny moi rodzice.
Ciekawe jak tym razem Kosio zareaguje
A te nocki to chyba po kaszce + nauce samodzielnego zasypiania.
Słyszymy czasem ze sie budzi w nocy, miauknie, steknie i usypia dalej.
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehhhh, za nami kolejna beznadziejna noc, ale chyba to przez te cholerne zęby, chociaż dwie jedynki dolne juz wyszły, innych nie widzę, więc mam nadzieje, że niedługo się uspokoi.... o północy po tym jak milion razy do niego wstałam, to wzięłam do łózka naszego bo już nie dawałam rady. Zwłaszcza, że okazało się, że bole barku to zapalenia przyczepu mieśnia dwugłowego ramienia najprawdopodobniej, dostałam proszki i skierowania na usg w czwartek i mam oszczędzać ręka. Hahaha ciekawe jak to zrobić z prawie 9kg ząbkującym dzieckiem, zwłaszcza, że to prawa ręka.
Więc u nas kolorowo....
Ulfie brawo dla Kosia!
Ja też mam łyżeczki z rosska i są super. Ja dzisiaj muszę kupić kaszkę jakoś i spróbować dawać małemu, jakie macie i polecacie??? -
nick nieaktualnyMartta dobrze, że byłaś u lekarza z tym barkiem no i faktycznie ciężko się oszczędzać przy naszych maluchach.
My jemy alerlac bo mały ma alergie na białka mleka i kupiłam też kaszkę hipp jaglano ryzowo kukurydzianą bo ma fajny, bezcukrowy skład ale jeszcze jej nie podawałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas sinlac i Hipp. Kostek po marchewce miał kupy z plasteliny, ale robił je łatwo.
Po kaszce nie zauważyłam. Ona ma tyle samo ryżowej, co kukurydzianej. A kukurydziana rozrzedza.
-
Ja mam malinowa mleczno ryżowa podaje w butelce bo nie chce z łyżeczki jeść. Ale zacznę chyba manne podawać do mojego mleka bo wstrzymalam się a tak bym mu wolała podawać
Kupiłam dynię podkowa strasznie duża ale jak wrócę ze spaceru to będę kombinować coś z niej
Ale dziś senny dzień masakra nic mi się nie chce
Jutro mamy pierwszą rehabilitację
Za 2 tyg przychodzą panowie do dachu zamowilismy w sobotę dach będzie jednak dachówka oby była pogoda ale i tak w tym roku się nie wprowadzimy bo jeszcze okna instalacje potem wykończyć m zrobi wszystko sam ale mu zejdzie dobrze że teraz mają takie maszyny co trochę przyspieszają pracę wykończenioweAJrin lubi tę wiadomość