WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny wrocilam do domu 2 godziny temu, daieki za wsparcie noc do bani
usnal okolo 23 obidzil sie o 1.00mpozniej juz o 3.25 a o 4.45 ja juz musialam wstac zeby chwile, po 5 ruszyc w droge
poki co mam jeszcze sily ale jeszcze, pare godzin to padne na twarz. A co u was ?
-
Martta współczuję problemów z barkiem
faktycznie przy "Klocuszku" to ciężko się oszczędzać.
Sarcia nie daj się tam, odeśpij może jeżeli Igunio i Nadia pozwolą.
U nas po obiadku, dzisiaj talerz rozmaitościale uznaniem cieszył się brokuł i ryż. Reszta o tyle o ile, liźnięta i zostawiona
No i Młoda zasnęła po jedzeniu, więc mamy drzemkę pierwszą od x czasu. CHWILO TRWAJWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 13:48
AJrin lubi tę wiadomość
-
Ja byłam chwilę na spacerku z Zosią, zasnęła od razu i nadal śpi....już prawie 3h...!!
Oczywiście jak byłyśmy na spacerze to pochmurno i siąpił deszcz....a teraz słońce heheAJrin lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
U nas tez wieje wiatr dzieki temu mi en ma smogu jupii. Bylam na spacerku 2 godziny mlody pospal a ja posluchalam muzyki i sie nachodzilam.
Agatia noech L śpi tak częściej
Brawo dla Kostka to kest dokladnie co moj robi raczkowania zero ale tu obrót tu sie okreci i jest poza mata.
Dariah suoer 3h wow u nas raz tez sie udalo 2.5 na spacerze
Skali to super dach to ważny etap oby poszlo szybko i gładko -
nick nieaktualny
-
Byli rodzice.
Kosio chwile sie musiał przyzwyczaić. Płakał i robił podkówkę. Ech.
Jakieś pół godziny mu to zajęło. W stosunku do mamy mojej. Taty wciąż nie akceptuje
A ludzie mówią, ze podobny do dziadkamoże nie lubi swojego 'starszego' odbicia
Na spacerze byliśmy. Świeże powietrze dzis
Ja słucham książek na spacerze
Kosio już nie wypluwa wody. W sensie już załapał se jak pociągnie to leci i trzeba połknąć. Wow
Tylko dostał pic po zupce jarzynowej z marchewka i słomka już sie zabarwiła.
Czy to taki shit bo najtańszy czy wszystkie miękkie tak bedą?
-
nick nieaktualny
-
Ulf mi się się zabarwiaja smoczki jak podaje wodę więc podejrzewam że wszystkie
Idę zarazz bo bebiko bo mi się skończyło a nie wychodziłam bo u nas to lało to zajde do popco może coś kupię myślę o tym kubku z rurką tak jak ulf jak zalapie kupię lepszy
Tak mi się spać chce cały dzień w ogóle weny nie mam do niczego
Szymek też się kręci turla i do celu ale to nawet pelzaniem nie jest trzeba czekać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brawo dls Ignasia!
Ja po calej nocy i dniu z marudno-placzacym malym chcialam chwild pogadac z kims doroslym czyt. M, ale zaczał mnie ochrzaniacz, ze krusze kanapka na kanape i mnie wkurzył, wiec idę spać z fifim.
Oby noc była lepsza, bo jutro do wieczora znowu jestem sama z malym. Byłam umówiona w końcu z koleźanka na kawę, ale cóź... Ja matka polka przeciez nie muszę z domu wychodzic....
Juz nie smęce, dobrej nocy! I piszcie mamauski, piszcie! -
nick nieaktualny
-
Sarcia
Brawo dla Ignasia i jego mamusi! Duzy chlopak!
Mialam sie ciebie pytac- jak tam dieta? Trzymasz sie dzielnie?
Ja dzis was podczytuje, ale szczerze mam dzis kieoski dzien, wiec nic nie pisalam. Co by tu nie narzekac za duzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 20:57
-
Sarcia, gratulacje dla Ignasia
U nas dzisiaj pogoda też kiepska, trochę wiatr i deszcz ale udało się wyjść na spacer gdy nie padało. I było tak sennie że Antoś sporo drzemał w dzień. Wieczorem usnął szybko po jedzonku przed 21 więc teraz pewnie ładnie pośpi
-
nick nieaktualnyDziękujemy ciocie
Diete stosuje ale nie elimiuje produktow tylk ograniczam i przygotowuje wg planu i co 3 h i super sie czuje
u mnie tez dzien wiadomo do d.... padam na maksa i smuce jak zawsze ale kto mnie zrozumie jak nie wy ???? Na bank Igiemu ida zeby ma na dolnych dziaslach takie gorki, wypustki i trze je jak szalony jak posmaruje calgelem jest spkkoj...teraz ten maly gogus jeszcze nie spi..a ostatni raz spal o 16niech juz idzie spac, litosci ja od 4 na nogach