WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AJrin "kilku kilo" nie bądź taka skromna
Foxiu u nas też pada, ale po obiedzie wyruszamy twk czy siak
Właśnie gotuję zupę dla dzieciaków. Ciekawe czy zupa posmakuje LiwceWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 10:34
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas leje
ja dziś zrobiłam mus z gruszki, ale wyszedł paskudnie słodki
Fifek zjadł cztery łyżeczki, ja resztę - jestem tak zapchana i przesłodzona że aż nie wierzę
na obiad robię kawałki ziemniaka, marchewki i cukinii to sobie pociumka, ja zrobię dla siebie rybkę i kasze, jak Młody pogardzi warzywami to chociaż będzie jakiś dodatek do mojego obiadu -
nick nieaktualny
-
Filip i Liwka siedzą ładnie ze dajecie kawałki?
Ja mam po pierwsze kiepawe krzesełko. Jest tak ogromne, ze młody nie wystaje zza tackiNo albo młody jest aż tak mały
Po drugie nie siedzi pewnie. Kaszki i słoiczki daje mu w bujaczku, w pozycji najbardziej siedzącej. Ale w krzesełku złe wyglada. -
Ulfe Liwka tez ma za duże krzesełko muszę kupić mniejsze. Ma problem z dosieganiem do tacki, ale siedzi w nim stabilnie.
Sarcia bidulka. Lepiej idź niech ją lekarz osłucha. Może to tylko pozostałosci po chorobie, ale będziesz spokojniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 11:20
-
nick nieaktualnyagatia, u nas ten sam problem
ledwo łapkami sięga
Ulfik, ja specjalnie czekałam, aż się ładnie zacznie trzymać,
sadzam go w krzesełku ale nie do 90st, ale to też nie pozycja pół leżąca
z dwojga złego lepiej na chwilę tak, niż go karmić pół leżąco, bo to dość ryzykowne -
To krzesełko ma chyba trzy ustawienia. Ale to najbardziej pionowe jeszcze nie dla nas.
Jak będzie siedział stabilnie to tez coś dostanie do łapki
Dużo zdrowia dla chorowitkow
Jak do nas sie coś w końcu przypałęta to pewnie sie posram ze stresu. -
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie ! N.t kaszek
madra mamusia czyli ja kupilam synkowi kaszke malinowa ryzowa, ale glupia nie zauwazylam ze robi sie ja na bazie mm i pytanie cay jesli zrobi ja na wodzie to bedzie do zjedzenie ?
I pytanie mam kaszke bobovita porcja zboz ktora sie robi z woda ale jest to mleczna kaszka i zawiera mm i czy moge malemu ja dawac czy jak kp to lepiej omijac kaszki na bazie mm w skladzie i tych ktore przygotowuje sie na mm ?
DZIEKI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mozna kaszme bez mm zrobic na wlasnym mleku?
-
nick nieaktualny
-
AJrin chyba na bbf dziewczyny pisaly, że można. Gdzieś czytałam, że enzzymy z mleka mamy rozpuezczą kaszę, ale nie wiem jak jest w praktyce bo nie ściagnę tyle mleka żeby wypróbować
ja podałam orkiszową na mm.
Liwson po zupie zjadła 250 mlwarzywna z ryżem
ma spust choć trochę odpluła ze ślinotokiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 12:56
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ta malinowa kaszka nie ma mm w skladzid tylko wmsposobie przygotowania jest naposane zeby zrobic na mm ale chyba jak zrobie na wodzie to sie nic nie stanie
no a kaszek z mm w skladzie w ogole nie bede ani uzywac ani kupowac jak maly nie jest na mm, Agatka racja !
Ja musze sie wszystkiego uczyc od nowa bo Nadia byla na mm to nie mjsialam az na tyle rzeczy zwracacmuwagiDariah lubi tę wiadomość
-
Sarcia, ładnie pospał Ignaś, może dlatego że skończył już 5 mies i to zwiastun że noce będą lepsze
Zdrówka dla córci.
Antoś dzisiaj też ładnie pospał w nocy, od 21 do 6, później jeszcze zdrzemnął się półtorej godziny. Ładnie ćwiczył na macie i tak się zmęczył na brzuszku że usnął na 2h, muszę go zaraz budzić na pasternak bo czas na obiadek i mu smakuje. Tylko pogoda kiepska, cały czas pada więc nie wyszliśmy na spacer a mieliśmy w planach iść do przychodni na zważenie, mam nadzieję że szybko się poprawi żebyśmy jednak wyszli.sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny