WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatia, Ajrin
mi pediatra to mowila bo byla na jakims kongresie medycznym i mowili o tym, zeby tak malym dzieciom niempodawac suplementow diety a tym bardziej witamin wmoleistej formie i pierwsze co lekarka na 1 wizycie recepte na witamine d mi napisala
ja wam tylko mowie to co mi ona mowilami dlatego daje witamine d na recepte
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgatia
zgadza sie ale w mm wszystkie witaminy sa pozyskiwany w sposob chemiczny, nie chce sie wymadrzac ale nie bez powodumwszyscy trabia o KP teraz jak syn pieknie je to bardzo zaluje ze nie zawzielam siemimcory nie karmilam bo tyle co ona mi choruje to jest poprostu tragedia
a maly odpukac nic ja 3x chora, maz, cora a on zdrow jak rybka
Dariah lubi tę wiadomość
-
Sarcia,
Mamy Devikamp tez..a ostatnio pediatra mówił żeby kupic Omegamed bo to z DHA..
Juz sama nie wiem...ja takie oleiste od początku dawalam

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Dariah, ja też podaję małemu wit D w kapsułkach twist off i nic mu się nie dzieje, są bez dha, ale ja codziennie łykam tabletki mama dha bo cały czas karmię piersią więc na pewno coś tam synek wyciąga z moim mlekiem
Jak odstawię kp to pewnie zmienię na takie z dha.
Pogoda się poprawiła i byliśmy z synkiem w przychodni, Antoś waźy już 6370 g czyli przez tydzień przybrał 120 g
A później zamówiliśmy sobie pizzę i była pyszna
Teraz mały drzemie po cycu a ja mam trochę wolnego czasu
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozumiem, że jak się okazało że nie dam rady kp i Filip trafił do szpitala miałam mu powiedzieć "wiesz co kochanie, teraz to chyba umrzesz z głodu, bo mm to syf i nie mogę Ci go dać?"sarcia123 wrote:Skali zgadzam sie z toba, mm to jest tez syf bo to sztuczny zapychacz przeciez dluzej sie trawi dluzej dzieci sa syte i mm maja sklad dluzszy i szerszy niz wisla taka prawda , wiec mysle ze przy tym kaszki to rarytas ")

-
Sarcia ja się zgadzam, że mm jest chemicznie tworzone. Odniosłam się tylko do kaszek z cukrem, że nie ma co ich łączyć z mm bo i to cukier i to cukier

A apropo chorob to trudno chyba nie ma reguły bo B prawie na mm, a nie przeziębiał się do 3 rz.
O ile na rodzaj karmienia kp/mm nie zawsze mamy wpływ o tyle na inne produkty już mamy wpływ.
Znajomi poszli
wpadli na chwilę przejazdem 
Mój B walił taki popisy, że ręce mi opadają. No nir mam na niego sily
jak jutro będzie padać to.palnę sobie w łeb.
Dariah tańszy jest bioaron z dha
Marta ale bym pizzę zjadła
nie mam składników bo bym zrobiła 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 19:39
-
nick nieaktualny
-
Wśród każdych produktów znajdzie się te z dobrym składem i szrotowym
nie ma co się spinać 
Ostatnio kupiłam dynię w sklepie ze zdrową żywnością i była tak paskudna, że ją wywaliłam bo nie miała smaku. I co z tego ze eko jak paskudztwo
Mój Młody zasnął
ufffff ma szczęście bo jestem bliska obłędu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:rozumiem, że jak się okazało że nie dam rady kp i Filip trafił do szpitala miałam mu powiedzieć "wiesz co kochanie, teraz to chyba umrzesz z głodu, bo mm to syf i nie mogę Ci go dać?"

Ela nie o to chodzi, tylko o to ze podsumowalas ze kaszki to jest tuczacy syf k po co dawac go dziecku, to Kasia napisala ze mm jest tez sztuczne a ja tylko potwierdzilam ze to prawda. Bo przyznam ze poirytowalo mnie to ze cos jest syf. I tyle.
a nie o to chodzi zeby sie spinac bompo co
-
Nie wiem czy już sie ktoś zgłosił, ale ja Borka biore jakby coagatia wrote:W mojego starszaka wstąpił dzisiaj demon. Przez tą dupną pogodę siedzi w domu i dostaje szajby.
Chętnie pożyczę go na jeden dzień
komu komu?
Ach, widzę ze jescze dopłacasz
Jak będziesz w wawie to go podrzuć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 21:33
agatia lubi tę wiadomość
-
A my dajemy sinlaca, ale będę szukać jakieś 'zdrowszej' kaszki na noc.
Młody sinlac toleruje dobrze, śpi po nim dobrze, ale jest wciąż na 9 centylu
takie to tuczenie 
Na śniadanie dostaje zdrowego hippa.
jaskoleczka lubi tę wiadomość
-
Najważniejsze że dzieci najedzone i zadowolone
każdy karmi jak uważa bo i tak nikt nikogo do swojej racji nie przekona 
Agatia,
Ah dzięki! Muszę kupić ten Bioaron bo Omegamed mega drogi
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Dariah bioaron tez mymamy. Testowalam omegamed i tak wali ryba zemasakra!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH