Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wali wali..i się strasznie kiepsko odkręca te kapsułki :/ czeho efektem jest moja sztuka nowoczesna na ścianie :)
    Wcześniej miałam JuniorVit, super bo z pompką :)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz tygodniowy przyroat wagi 10 gram mhmm slabo :/

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole czemu dajecie te kapsulki z fha id bo mi nic lekarka na ten temat nie mowila hmmm...

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 03:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wit D to tez daje twist off z dha.
    I sama łykam dha.
    Żeby młody miał super mózg i oczy pilota :)

AJrin, Dariah lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padłam z dziećmi i teraz wstałam i spać nie mogę ;)

Sarcia dha na mózg i oczy, ale Liwce musiałam odstawić dha na jakieś 10 mc, bo podobno oleje rybie mają jakiś wpływ na gojenie się po laserze ;)

AJrin omegamed mega wali rybskiem ;)
    Z wagą to widzę, że macie taki szał jak u nas było.

Magda 3 marca będę w Wawie z Borkiem chętnie podrzucę :) po jednyn dniu juz bym tęskniła za tym zbójem, ale jeden dzień chętnie odsapnę ;)

Foxiu ok ja biorę Fifka, Ty Borka :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancymonek nie spi od 5 a poszedl spac o 21 co za ranny ptaszek.

Dziwne to walenie ryba bo oba preparaty omega 3 maja z alg nie z ryb.

Sarcia ja tez biorę omega i podaje dziecku u mnoe z tym braniem roznie często zapominam dlatego wole podawać. Ponoc dobrze wplywa na mozg i rozwoj dziecka plus wzrok. Ktos nawet pisalnze fizjoterapeuta polecił brać na rozwój.
    Ja po cichu licze ze bede miala geniusza o sokolim wzroku ;)
    Chociaz pediatra chwilowo kazala odstawic ze wzgledu na kupy i dajemy sama wit d.

A co to za wymiana dziecmi moj daje czadu ale zwariowała bym bez niego ;)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin mi Borcio wczoraj dał tak czadu, że szukam dla niego na jeden dzień cioci; która się nim zajmie :-D

Moi wstali obydwoje :) i Młody ogląda mini mini. Już mi się te bajki przejadły ;)

AJrin serio to z alg a nie z ryb? Bo mi kazali odstawić dha z racji oleju rybiego ;) ciekawe czy z alg to może brać. Muszę się dopytać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 06:18

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata to dopytajbsie bo ja patrzylam ze oba sklad jest dha z alg. U nas jaknbyl problem kazano odstawic ryby i wtedy dla siebie szukalam preparatu z alg bo wszystkie dla kobiet karmiacych i w ciazy maja dha z ryb. A ostatnio czytalam ze te z ryb to jakas masakra bo miela sardynki inco popadnie z peru i chile aby to uzyskac i tak naprawde to jest mega szit zanieczyszczony.
    Wiec sama biore bioaron bo ma kwasy z alg.

Dariah lubi tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Agata to dopytajbsie bo ja patrzylam ze oba sklad jest dha z alg. U nas jaknbyl problem kazano odstawic ryby i wtedy dla siebie szukalam preparatu z alg bo wszystkie dla kobiet karmiacych i w ciazy maja dha z ryb. A ostatnio czytalam ze te z ryb to jakas masakra bo miela sardynki inco popadnie z peru i chile aby to uzyskac i tak naprawde to jest mega szit zanieczyszczony.
    Wiec sama biore bioaron bo ma kwasy z alg.
    A widzisz dobrze wiedzieć :) zapytam się jak będziemy na następnym laserze :)
    Wcześniej brałam Pregnę z dha, ale to też mi smierdziało i mnie mdliło po tym i odstawiłam.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wlasnoe cala ciaze pregne bralam a pozniej pregna dha ale juz nie biorę lykam bioaron 6m+ dla dziecka.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Foxiu ok ja biorę Fifka, Ty Borka :)
    taka zamiana wydaje mi się uczciwa ;)
    kocurkowa przeżyje taką wizytę?

chociaż dziś wstał z dobrym humorem, zobaczymy na jak długo,
    dziś mu robię kaszkę z gruszką, bo niestety okazało się że nie mam z czego zupki zrobić, a zakupy będą dopiero po południu. Ma też przyjść bidon, oby to nie była kasa w błoto..

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu nie wiem czy kocurro by przeżył wizytę B ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona co prawda nie lubi małych dzieci, ale sobie poradzi, a widzisz nakarmię, wybawię, wróci do Ciebie i będzie grzecznie spać, nie takie psotniki już pacyfikowałam. Tylko mój jest wybitnie niewspółpracujący :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu ma kot rację, małe dzieci są zagrożeniem ;) zwierzaki wyczuwają złych ludzi i nieobliczalnych, dzieci to ta druga opcja :) ja się kocurrowi nie dziwię z jego perspektywy dzieć to zło ;)

• Darusia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 20:56

Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój od rana buczy, a ja mam dość wyniosę się zaraz chyba z domu :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze kazdy karmi jak uwaza, ale nie tzreba przy tym krytykowac wyborow innych i wtedy jest okej ! Nie ma co sie spinac, tylko spokoj nas uratuje haha:)

Dzien dobry mile panie, moj zacny hrabia spal od 22 o 23.30 go nakarmilam ale jeszce nie spalam to nie licze tego i spal do 6 rano zjadl i spal do 9.30 huhuhu ony sie nie zepsul.

zarejestrowalam corke do przychodni na popoludnie, a pani miala fovha ze pozno dzwonie i czemu nie dzwonie ranlto jej powiedzialam ze mam male dziecko i ramo spie i nienastawiam budzika bo jest rejestracja, to juz cicho byla i ja wpisala o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Mój od rana buczy, a ja mam dość wyniosę się zaraz chyba z domu :(

Foxik a Fifek nie majuz goraczki , wyszedl mu ten zab ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ani gorączki, ani zęba...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba po prostu się nie spisałam jako matka :/

‹‹ ‹ 3269 3270 3271 3272 3273 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ