WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No wali wali..i się strasznie kiepsko odkręca te kapsułki
czeho efektem jest moja sztuka nowoczesna na ścianie
Wcześniej miałam JuniorVit, super bo z pompką09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Nasz tygodniowy przyroat wagi 10 gram mhmm slabo
-
nick nieaktualny
-
Padłam z dziećmi i teraz wstałam i spać nie mogę
Sarcia dha na mózg i oczy, ale Liwce musiałam odstawić dha na jakieś 10 mc, bo podobno oleje rybie mają jakiś wpływ na gojenie się po laserze
AJrin omegamed mega wali rybskiem
Z wagą to widzę, że macie taki szał jak u nas było.
Magda 3 marca będę w Wawie z Borkiem chętnie podrzucępo jednyn dniu juz bym tęskniła za tym zbójem, ale jeden dzień chętnie odsapnę
Foxiu ok ja biorę Fifka, Ty Borka -
Ancymonek nie spi od 5 a poszedl spac o 21 co za ranny ptaszek.
Dziwne to walenie ryba bo oba preparaty omega 3 maja z alg nie z ryb.
Sarcia ja tez biorę omega i podaje dziecku u mnoe z tym braniem roznie często zapominam dlatego wole podawać. Ponoc dobrze wplywa na mozg i rozwoj dziecka plus wzrok. Ktos nawet pisalnze fizjoterapeuta polecił brać na rozwój.
Ja po cichu licze ze bede miala geniusza o sokolim wzroku
Chociaz pediatra chwilowo kazala odstawic ze wzgledu na kupy i dajemy sama wit d.
A co to za wymiana dziecmi moj daje czadu ale zwariowała bym bez niego -
AJrin mi Borcio wczoraj dał tak czadu, że szukam dla niego na jeden dzień cioci; która się nim zajmie
Moi wstali obydwojei Młody ogląda mini mini. Już mi się te bajki przejadły
AJrin serio to z alg a nie z ryb? Bo mi kazali odstawić dha z racji oleju rybiegociekawe czy z alg to może brać. Muszę się dopytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 06:18
-
Agata to dopytajbsie bo ja patrzylam ze oba sklad jest dha z alg. U nas jaknbyl problem kazano odstawic ryby i wtedy dla siebie szukalam preparatu z alg bo wszystkie dla kobiet karmiacych i w ciazy maja dha z ryb. A ostatnio czytalam ze te z ryb to jakas masakra bo miela sardynki inco popadnie z peru i chile aby to uzyskac i tak naprawde to jest mega szit zanieczyszczony.
Wiec sama biore bioaron bo ma kwasy z alg.Dariah lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Agata to dopytajbsie bo ja patrzylam ze oba sklad jest dha z alg. U nas jaknbyl problem kazano odstawic ryby i wtedy dla siebie szukalam preparatu z alg bo wszystkie dla kobiet karmiacych i w ciazy maja dha z ryb. A ostatnio czytalam ze te z ryb to jakas masakra bo miela sardynki inco popadnie z peru i chile aby to uzyskac i tak naprawde to jest mega szit zanieczyszczony.
Wiec sama biore bioaron bo ma kwasy z alg.zapytam się jak będziemy na następnym laserze
Wcześniej brałam Pregnę z dha, ale to też mi smierdziało i mnie mdliło po tym i odstawiłam.
-
No ja wlasnoe cala ciaze pregne bralam a pozniej pregna dha ale juz nie biorę lykam bioaron 6m+ dla dziecka.
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Foxiu ok ja biorę Fifka, Ty Borka
kocurkowa przeżyje taką wizytę?
chociaż dziś wstał z dobrym humorem, zobaczymy na jak długo,
dziś mu robię kaszkę z gruszką, bo niestety okazało się że nie mam z czego zupki zrobić, a zakupy będą dopiero po południu. Ma też przyjść bidon, oby to nie była kasa w błoto.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie ze kazdy karmi jak uwaza, ale nie tzreba przy tym krytykowac wyborow innych i wtedy jest okej ! Nie ma co sie spinac, tylko spokoj nas uratuje haha:)
Dzien dobry mile panie, moj zacny hrabia spal od 22 o 23.30 go nakarmilam ale jeszce nie spalam to nie licze tego i spal do 6 rano zjadl i spal do 9.30 huhuhu ony sie nie zepsul.
zarejestrowalam corke do przychodni na popoludnie, a pani miala fovha ze pozno dzwonie i czemu nie dzwonie ranlto jej powiedzialam ze mam male dziecko i ramo spie i nienastawiam budzika bo jest rejestracja, to juz cicho byla i ja wpisala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny