WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się i my w nasze polurodznki
Dzis kończymy 6 miesięcy
Mamy się czym chwalić -8.98 kg i 74 cm
Pozdrawiamy wszystkie ciocie i dzieciaczkiDariah, sarcia123, Natka-matka wariatka :), martta, Skali89, marta258, żabka04, AJrin, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacja dla Piotrusia !!
Oj duzy synek Ci rosnie
A propos wzrostu, we Francji maja taka "metode" ze zawsze zapamietuja wzrost dziecka w wieku 2lat i to daje jego wzrost koncowyoczywiscie +/- 2 cm
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Z okazji tłustego czwartku i braków miksów czysto warzywnych dzis w menu jabłko z marchewka.
Spróbowałam. Dobre! Pomyślałam za dokończę po nim.
I dupa. Nie dokończęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 14:18
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pierwszy raz zjadł cały słoiczek
Samo jabłko i sama marchewka bez szału. A tu Wow.
Jest nadzieja
kamciaelcia, Dariah, martta, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamcia, jaki uroczy urodzinowy avatar
ejj... co Wy robicie że Wam dzieci tak z apetytem zjadają inne rzeczy niż mleko?
kocurkowa poszła się położyć obok Bobasa i sobie tak śpią razemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 14:32
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Kamcia,
Uwielbiam Twoje avatarki !!! Są cudowne
LRF,
Nasz kocurro ma w głębokim poważaniu Zosię a ta z kolei oszalała na jego punkcie. ...heheco go widzi to piszczy i śmieje się do niego
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyno właśnie, nie chcę dawać słoików, bo wolę żeby jadł gotowane
łatwiej jest mi coś ugotować, niż pamiętać żeby mieć zapas w domu
szukać czegoś z fajnym składem, a jak zrobię swoje to przynajmniej wiem co jest w środkualbo że już nie będzie jadl nic innego tylko słoiki
-
Witamy sie! Dzisiaj pierwsza spokojniejsza noc, alleluja! Matka trochd bardziej wyspana od razu w innych humorze, pomimo, ze dzisiaj znowu maz wraca dopiero o 19,caly tydzien tak, ehhh....bylam na usg barku, mam jakis wysiek i zapalenie tego przyczepu miesnia ramienia jednak....no ale oszczedzac reki nie mam jak zwlaszcza w tym tygodniu...
Kamcia najlepszego dla Piotrusia!
Natka super mała prxybrala, brawo!A tak sie martwilas
Dariah gratulacje zabka!
Ulfie widzisz jaki smakosz Ci sie trafilmoj sie od paru dni obrazil na owocki, warzywka bardzo prosze, owoce bleee, ani jabluszko, sni gruszki, ani morelki, nic nie chce paszczur maly!
Ulf mam pytanie, bo zrobilam wedlug tego co na opakowaniu ta kasxke hippa i wyszla mega rzadka, u Was tez tak?? -
nick nieaktualny
-
Sarcia masz mamę w Łodzi? To może kiedyś uda się spotkać jak będziemy na laserku. Może akurat będziesz u mamy
Martta dobrze, że nicka przespanabiedna jesteś z tym barkiem
staraj się choć trochę oszczędzać.
Ulfe Kosio smakosz
U nas zupa z kasza manną, więc gluten za nami. Za tydzień, jak nic nie będzie się działo to pewnie mięsko albo jajko. Młoda zjadła więcej zupy niż brat
Foxiu Twój Fifi to podobny z upodobaniami do B. On też gardził najpierw moim, potem słoików nie chciła za skarby, a jak zaczął chodzić to w ogóle nie miał czasu jeść i był Tadek niejadekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 14:56