WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chciałam smaki powprowadzać słoikami. I mięso tez.
A potem sie zobaczy bo korci gotowanie:)
Ale Lrf ja bym dała młodemu spróbować. Są dzieci słoikowe i antysloikowe.
U M siostry starszy w ogóle nie chciał jej zup na początku, słoikami sie zajadał.
Przy młodszym zrobiła zapasy, a on słoikami wzgardził, a ślinił sie na jej kuchnie.
I bez jakiś musli, ze nie umiesz bo dziecko woli słoik. Po prostu zobaczyć. -
nick nieaktualny
-
martta wrote:A u nas splyea, tez na gramy niby robilam,sprobuje jeszcze raz, najwyxj dodam wiecej troche..
Ja ostatnio dodawałam owoce to trochę zmieniało konsystencje.
Jutro rano sie przyjrzę, a może zrobię i fotkę
Zastanawiałam sie ostatnio kiedy zacznę robić na oko 3) ale chyba nieprędkomartta lubi tę wiadomość
-
Ps. Mój M za to ostatnio narzekał, ze mu wyszła strasznie gęsta i musiał rozcieńczać.
Pamietam tez ze na początku sprawdzałam nawet w Google grafika konsystencje kaszki.
Hehe. Wiec tu chyba dziecko będzie decydować co lubi. -
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Foxiu 8-10 dorosłych? Czy dziećmi liczac?
Ulfe wygrałaśsprawdzaniem konsystencji na google
A ta kaszka to jak woda wychodziła
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dariah, gratuluję pierwszego ząbka Zosi
Natka, Amelka ma ładną wagę, super przybrała
Kamcia, buziaki dla Piotrusia, 6 mies to już duży chłopak
Ulfe, brawo dla Kosia, cały słoiczek to duży postęp
My dzisiaj wprowadziliśmy brokuła, narazie kilka łyżeczek ale zjadł wszystko. Wcześniej była marchewka i pasternak i też smakowało. Na kolejne obiadki będą marchewka z ziemniakiem i dynia z ziemniakiemkamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia,
cudowne zdjęcia Piotrusia!! jaki przystojniak!! ho ho!!
Dzisiaj kupiłam łyżeczki w rosskupierwszy krok do rozszerzania diety
teraz szukam krzesełka
agatia, kamciaelcia, AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Foxiu nalej więcej na początek łatwiej będzie ciągnąć
Dariah też poszukuję krzesełka bo to co mam po B jest dla Młodej za duże. Z Ikei znowu nie ma podnóżka. Nie chcę kolubryny i cenowo nie chcę drogiego bo pewnie długo nie posłuży. A Ty masz jakieś na oku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 17:03
-
Agatia,
Na początku chciałam kupic takie drewniane co się potem rozlada na stolik i krzesłkoja takie miałam jak byłam mała
ale zrezygnowałam z tej opcji bo po 1) jest duże a my mamy mało miejsca, a po 2) nie ma podnóżka więc nogi wiszą, co nie jest dobrą pozycja dla dziecka
no i teraz szukam czegoś w tylu Stokke Tripp Trapp, ale cena tego jest kosmiczna...więc myślę o Danchair, Hauck Alpha + lub Safety 1st Timba
Zajmują mało miejsca bo dostawia się je do stołu jak normalne krzesło, a do tego reguluje się podnóżek / wielkośc do wzrostu dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 17:12
agatia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny