WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my dzis dzien mielismy dobry, Igi spal dosyc nawet nei marudzil smial sie ogolem super czi iak w nocy spal juz 2 noc, to chyba poprzednie 3 yygodnie to byl skoczyslaw jak stad do Krakowa...dobrze ze juz minal bo przynajmiej nie zdycham ld pobudek
kupilam mamie na urodziny bransoletkę m:) mam nadzieje ze jej sie spodobaNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Kamcia
a jak maz? Bo cos o, na poligonie na 2 tyg czytalam ale czy a nie pomylilam faktow ??tez był poligon haha i mega mróz
żona codziennie przyjeżdżała
a mąż mówił ze idzie biegać haha
Idę spać
Bo jeszcze tym smianiem się rozbudzeNatka-matka wariatka :), żabka04, Skali89, Dariah, sarcia123, AJrin, martta, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas w sumie o 3 jadł ale tak trochę z mojej potrzeby o 6 się obudził bo mąż do pracy wstawal cycka nie chciał zrobiłam butlę swojego mleka zjadł poprzytulalusny w łóżku poczuj odwrócił się plecami do mnie i zasnął
trochę mój plan dnia rozwalił no ale zobaczymy o której wstanie
-
Już dziś weekend super bo m będzie w domu bo tak to bawi się z szynkiem chwilę i Szymek zanim go pozna to mija chwila i m jest przykro no ale jego nie ma od 7 do 17 30 więc mają mało czasu a ja cały dzień nad nim slecze także jutro ich dzień
Dziś cwiczonka chyba pójdziemy spacerem to będzie z głowy o ile nie będzie padać i wszystko pójdzie zgodnie z planem
No nic zabieram się za odciaganie mleka
-
Kamcia,
Uwielbiam za samochód na poligonie !! Hehe historia jak z amerykańskiego filmu hehe
No i cieszę się że Piotruś był taki grzeczny i kochany
Żabka,
Oby Malutki już taki hrzeczny zostałmoże to był skok?
Skali,
A nie mówiłaś jak było na rehabilitacji. ...albo cos ominelam..;/
U nas nocka bardzo dobra, jak za dawnych czasówzero pobudek, budzik M ją obudził
może to ten ząbek ją męczył i dlatego się budziła w nocy? Zobaczymy w najbliższe noce
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Dariah na rehabilitacja super ćwiczymy równowagę paluszki i to żeby wykorzystywał mięśnie boczne czyli np siedzi bokiem oparty o waleczek była taka duża piłka i tak jakby nim rzucał na tej piłce ze Szymek musiał rączkami bronić się żeby nie zaryc noskiem brzmi to strasznie ale chodzi o równowagę no i piłka jest bezpieczna niż jakby upadł na podłodze ja mało zapamiętałam bo byłam tak przejęta ale m w miarę i niektóre rzeczy możemy powtórzyć w domu
Kolejne zajęcia wtorek środa trwają 40 min i bardziej mi się podobały niż te prywatnie moze inny etap jakbyśmy wcześniej do niego trafili już by było dawno po no ale głupia baba lekarka co zrobić
-
LRF,
Ta pogoda przybija..nie dość że człowiek ma chandrę przez to to jeszcze z dzieciakiem nie można wyjść. .
My w ramach rozruwki idziemy dzisiaj do mnie do pracy bo ciotki się już stesknily
Skali,
Super! Cieszę się że jesteś zadowolona z zajęća jak Szymek? Współpracowal czy się denerwowal?
My teraz idziemy 01.03
A wczoraj Zośka przez cały dzień co ją kładłam na puzzle to myk na brzuchi długo długo była na brzuszku wczoraj
Wasze też "kaszlą" jak są na brzuszku? ???09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U nas młody nie dostał wczoraj kaszki (przez te histerie pod tytułem 'gdzie jest mama?'). Spodziewaliśmy sie Wiec nocy z pobudkami, a tu co?
Spał 7:45. Od po 2015 do 4 rano. Zjadł cyca i pospal do 7.
A ja sie martwię czy przez ten sprint w deszczu sie nie dorobię jakiegoś choróbska -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nasz Igunio przyzwoicie spal od 23 do 4 i do 7.15 i nadal spi:)
My powoli wstajemy ogarniamy rzeczy, ekipe i siebie i ruszamy do tej Łodzi pogoda nq droge zje..... na maksa ale powoli sobie zajedziemybede oszywac sie w miedzy czasie i jak dorwe neta u siory bo mam komorke ze średniowiecza
i zawiesza mi sie jak neta przegladam
milego dnia ! -
Agatia, Ajrin,
Znalazłam taką stronę na której są porównane te krzesełka co rosną z dzieckiem. Na dole jest tabela porównawcza, jedynie ceny są trochę wyższe niż w tabeli. .
www.lifebymada.pl/2015/09/przeglad-drewnianych-krzeselek-do-karmienia-rosnacych-wraz-z-dzieckiem.html
Muszę obejrzeć na żywo to Safety 1st bo czytałam że jest średniej jakości. ...zwłaszcza jeśli chodzi o regulację wysokości podnóżka, że ciężko się to robi a wręcz trzeba poluzowac całe krzesło aby przełożyć podnóżek. .
Zobaczę w Smyku bo tam mają chyba w sklepie na wystawieno i by mi pasowało bo mamy kartę prezentowa do Smyka bo z pracy dostałam
Jeśli nie to zdecyduje się na Childhomeagatia, AJrin lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡