WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my dzis dzien mielismy dobry, Igi spal dosyc nawet nei marudzil smial sie ogolem super czi iak w nocy spal juz 2 noc, to chyba poprzednie 3 yygodnie to byl skoczyslaw jak stad do Krakowa...dobrze ze juz minal bo przynajmiej nie zdycham ld pobudek

kupilam mamie na urodziny bransoletkę m:) mam nadzieje ze jej sie spodoba
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
No właśnie tak nagle wyjechał w poniedziałek i wraca za tydzień w piątek. ...wpisał się na listę chcących zjechać do domu teraz na sobotę ale albo przyjedzie albo nikt nie przyjedzie. ..w wojsku nigdy nie wiadomo. ..nawet kiepski zasięg tam mają więc mało rozmawiamy. I jest w sumie blisko domu bo 35 km - tam w samochodzie zmajstrowalismy Piotrusiasarcia123 wrote:Kamcia
a jak maz? Bo cos o, na poligonie na 2 tyg czytalam ale czy a nie pomylilam faktow ??
tez był poligon haha i mega mróz
żona codziennie przyjeżdżała
a mąż mówił ze idzie biegać haha
Idę spać
Bo jeszcze tym smianiem się rozbudze
Natka-matka wariatka :), żabka04, Skali89, Dariah, sarcia123, AJrin, martta, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas w sumie o 3 jadł ale tak trochę z mojej potrzeby o 6 się obudził bo mąż do pracy wstawal cycka nie chciał zrobiłam butlę swojego mleka zjadł poprzytulalusny w łóżku poczuj odwrócił się plecami do mnie i zasnął
trochę mój plan dnia rozwalił no ale zobaczymy o której wstanie

-
Już dziś weekend super bo m będzie w domu bo tak to bawi się z szynkiem chwilę i Szymek zanim go pozna to mija chwila i m jest przykro no ale jego nie ma od 7 do 17 30 więc mają mało czasu a ja cały dzień nad nim slecze także jutro ich dzień
Dziś cwiczonka chyba pójdziemy spacerem to będzie z głowy o ile nie będzie padać i wszystko pójdzie zgodnie z planem
No nic zabieram się za odciaganie mleka

-
Kamcia,
Uwielbiam za samochód na poligonie !! Hehe historia jak z amerykańskiego filmu hehe
No i cieszę się że Piotruś był taki grzeczny i kochany
Żabka,
Oby Malutki już taki hrzeczny został
może to był skok? 
Skali,
A nie mówiłaś jak było na rehabilitacji. ...albo cos ominelam..;/
U nas nocka bardzo dobra, jak za dawnych czasów
zero pobudek, budzik M ją obudził
może to ten ząbek ją męczył i dlatego się budziła w nocy? Zobaczymy w najbliższe noce 
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
Dariah na rehabilitacja super ćwiczymy równowagę paluszki i to żeby wykorzystywał mięśnie boczne czyli np siedzi bokiem oparty o waleczek była taka duża piłka i tak jakby nim rzucał na tej piłce ze Szymek musiał rączkami bronić się żeby nie zaryc noskiem brzmi to strasznie ale chodzi o równowagę no i piłka jest bezpieczna niż jakby upadł na podłodze ja mało zapamiętałam bo byłam tak przejęta ale m w miarę i niektóre rzeczy możemy powtórzyć w domu
Kolejne zajęcia wtorek środa trwają 40 min i bardziej mi się podobały niż te prywatnie moze inny etap jakbyśmy wcześniej do niego trafili już by było dawno po no ale głupia baba lekarka co zrobić

-
LRF,
Ta pogoda przybija..nie dość że człowiek ma chandrę przez to to jeszcze z dzieciakiem nie można wyjść. .
My w ramach rozruwki idziemy dzisiaj do mnie do pracy bo ciotki się już stesknily
Skali,
Super! Cieszę się że jesteś zadowolona z zajęć
a jak Szymek? Współpracowal czy się denerwowal?
My teraz idziemy 01.03
A wczoraj Zośka przez cały dzień co ją kładłam na puzzle to myk na brzuch
i długo długo była na brzuszku wczoraj 
Wasze też "kaszlą" jak są na brzuszku? ???09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
U nas młody nie dostał wczoraj kaszki (przez te histerie pod tytułem 'gdzie jest mama?'). Spodziewaliśmy sie Wiec nocy z pobudkami, a tu co?
Spał 7:45. Od po 2015 do 4 rano. Zjadł cyca i pospal do 7.
A ja sie martwię czy przez ten sprint w deszczu sie nie dorobię jakiegoś choróbska
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nasz Igunio przyzwoicie spal od 23 do 4 i do 7.15 i nadal spi:)
My powoli wstajemy ogarniamy rzeczy, ekipe i siebie i ruszamy do tej Łodzi pogoda nq droge zje..... na maksa ale powoli sobie zajedziemy
bede oszywac sie w miedzy czasie i jak dorwe neta u siory bo mam komorke ze średniowiecza
i zawiesza mi sie jak neta przegladam
milego dnia ! -
Agatia, Ajrin,
Znalazłam taką stronę na której są porównane te krzesełka co rosną z dzieckiem. Na dole jest tabela porównawcza, jedynie ceny są trochę wyższe niż w tabeli. .
www.lifebymada.pl/2015/09/przeglad-drewnianych-krzeselek-do-karmienia-rosnacych-wraz-z-dzieckiem.html
Muszę obejrzeć na żywo to Safety 1st bo czytałam że jest średniej jakości. ...zwłaszcza jeśli chodzi o regulację wysokości podnóżka, że ciężko się to robi a wręcz trzeba poluzowac całe krzesło aby przełożyć podnóżek. .
Zobaczę w Smyku bo tam mają chyba w sklepie na wystawie
no i by mi pasowało bo mamy kartę prezentowa do Smyka bo z pracy dostałam 
Jeśli nie to zdecyduje się na Childhome
agatia, AJrin lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[
Ale przynajmnkej fajne wspomnienia v:)