WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny,
dla mnie te dni tak szybko mijają. Poniedziałek i wtorek starszak był w domu to nawet nie mogłam do laptopa się dorwać bo cały czas z Nim . Teraz chyba mu idzie bunt 3latka.... wczoraj np mnie ugryzł jak się zezłościł. Masakra nie wiedziałam jak zareagować... we środę byłam świadkiem w sądzie więc starszak do żłobka a ja z Kacprem do sądu... teściowa nie raczyła wziąć wolne więc dupa. Wczoraj byłam u Mamy robiłyśmy faworki. A wieczorem miałąm wyjście z przyjaciołkami było zajebiście
a czas zleciał szybko!!!!
Dzisiaj starszak w żłobku , Kacperek śpi wiec mam chwile. A na dodatek przed okresem jestem straszna moje hormony skaczą jak diabli... a dziś pojawiła się @ - masakra..... szkoda ze w domu nie mam świerzego soku chętnie bym się napiła.
Brawo dla wszystkich dzidziusiówcoraz większe wiecej potrafią
Kacper zaraz 5 miesięcy skończy... jej jak ten czas leci!
-
nick nieaktualnyja mam czasem wrażenie, że ta pogoda źle wpływa na dzieci, może temu ten mój Paskudnik marudzi? Oddelegowałam go na drzemkę, niech trochę odeśpi noc. Dziewczyny, nie wiem co robić, kilka dni temu jak masowałam mu dziąsła to tak mnie ugryzł że po kilku godzinach miałam siny palec pod paznokciem, a wczoraj mi zaczął złazić
-
Jakiś cud
mały poszedł na drzemkę
obudził się po 30 min ale że nie dojadlam kanapki a on nie "wolał " to stwierdziłam ze zjem spokojnie
zjadłam, nasluchuje a w niani cisza. ..Piotrek śpi juz prawie godzineDariah, Natka-matka wariatka :), AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia później go dokładnie zwaze na mojej wadze (choć wątpię żeby pokazała wiarygodnie) i zmierze.
Jakieś z 1,5 tyg. Mierzył glowe było 42, waga 7200 wg wagi na nfz:-)
U prywatnego pediatry napewno ma 8kg.
Chcę zmienić bo mam wrażenie że jest za mała ta poduszka:-(
Lrf o matko ale ma ścisk!!!!
Nic nie poradzisz musisz unikać takich akcji. Szybko zrobić smarowanie i wiać!
Agatia zawsze to jakaś rozrywka dla dzieciaków
Nie będzie się nudził
Esmi współczuję i życzę cierpliwości przy tym buncie.
Odpoczniesz jak będzie w żłobku.
Mój już wstał
Uciekam.
Zdążyłam zjeść pół pamelo.
Chodziło za mną ale pyszne nawet córka zjadła nowość wow.
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
zamów poduszkę i zobaczysz
ta L jest widocznie większa i mam wrażenie ze małemu od razu była wygodniejsza
Tak czy tak zamówię na ostatniego (wypłata).
Miałam kupić używana i odmówić nowa poszewka ale ceny są z kosmosu i wolę dołożyć i kupić nową poduszkę i dodatkowa poszewke.
Dziękuję -
Wujek z Kołobrzegu przysłał mi płytkę ze zdjęciami Piotrusia a dokładnie tematyczne prezentacje
na bieżąco pokazywał ale tak fajnie wszystko się ogląda na kinie domowym
dziecko śpi a matce nudno
a bałagan nie ucieknie -poczeka na moje natchnienie -
nick nieaktualnyprawdziwy gryzoń, dobrze że nie zostałam bez palca
Dziewczyny, w pepco są już jakieś kurtki na wiosnę dla maluszków, u nas ostatnio ok 10 st, mam wrażenie że w kombinezonie Fifek się gotuje, a mam jedną taką bardziej przejściową, ale za duża jesti nie wiem naprawdę jak go ubierać przez tą pogodę, a na dół? jakieś rajtki i spodenki, grube skarpety?
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio widziałam śliczne kurtki wiosenne dla takich maluszków w F&F (uwielbiam ten sklep!). Mają tam śliczne ubranka dla dzieci, szczególnie z uwielbianego przeze mnie Disneya
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLfr pewnie ze tak.
Ja mam trzy przejściówki plus jedna troszkę grubsza.
Jeszcze prac wora nie skończyłam nie wiem co tam jest i to tylko 74.
Dwa wory 80 leżą i czekają na cieplejsze dni wtedy będę prac i suszyć na słońcu.
Zastanawiam się nad jakąś czapeczka w razie wiatru.
Czy może nie trzeba i kaptur wystarczy do gondoli?
Mój śmigal w kombinezony bo na plusie 3 a śnieg wokoło.
Ale czas chyba już go odstawić :-' -
My mamy kombinezon ale nie taki mega gruby. Zośka jest z cieplolubnych więc pod kombinezon ją ubieram normalnie, spodnie + body + bluza/sweterek.
My nadal w gondoli. Nawet jak teraz jest 7C to jednak podmuchy wiatru są nadal zimne (przynajmniej dla mnie) a do tego Mała leży w bezruchu bo śpi przeważnie więc myślę że się nie przegrzewa
Ale fakt też muszę się rozejrzeć za czymś przejściowym. Mamy dwie kurteczki ale muszę zobaczyć jak one wypadają rozmiarem09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️