WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia, tak też zrobię
Dariah, ja się w sumie nie spodziewam cudów po takiej cenie, jednak to stokke to to nie jest
Fifek postanowił już nie spać i się turla po całej macie. Kawę jak zwykle zimną będę dopijać, bo pewnie nie będzie mi się chciało i iść i grzać w mikrofali
u nas znowu wieje, a już myślałam że wyjdę z Małym. Smog pięknie wywiało, ale co chwila gradem sypie no i znowu nam jakąś blachę z dachu wywiało. Kurdę, aż strach tu siedzieć -
Hejka witam sie i ja a wlasciewie witamy sie my z Ignasiem
Kamcia nie wiedzialam o tej historii staran o Piotrusia fajnie szalenie i romantycznie
Nocka dobra u Piotrusia to i niech tak zostanie do tego dni calusne.
U nas dzis kombo skok i dzien po szczepieniu ale noc w miare tylko 4 pobudki.
Moje dziecko zaczelo gadac przes sen serio oczy zamkniete spi a gaworzy i puszcza babelki ze sliny az z M sprawdzalisny spi cxy nie ale serio spał wzielam na karmienie nienotworzyl nawet oka i spal dalej. No nic ma to po tatusiu gadanie nocne.
Dariah, dzieki za porownanie bede sorawdzac ja chyba jednak bede polowac na uzywanego stokka jak sie przeprowadzimy pasowal by nam idealnie a mlody bedzie jiz mial kolo 9 miesięcy.
Ulf ja wczoraj po szczepiebiu bylam na 30 min na spacerze bo mlody przykimal i chcialam aby chocoaz z 40min spal no i tez dzis cos obudziłam się z bolem gardla i jalas taka niewyraznaTa pogoda jest zdradziecka niby cieplo a tu pada i wieje.
-
Martta, pytałaś o konsystencje. Zdecydowanie spływa z łyżki (i po brodzie
. Śledzia podawałam w tej butelce z łyżeczka Lovi i ze dwa razy sie przytkala.
Agatia, Ty tak karmisz kaszka z tego co sie orientuje. Przytyka Ci sie?
Muszę pochwalić młodego. Zjadł kaszkę na 100ml wody i pół słoiczka owoców do niej.
Poprzednie porcje były z 50ml, Wiec postęp jest znaczny
Dzis nie wychodzę. Nie mam słoiczka. Będę blendowac ziemniaka z marchewka
Młody kaszle od śliny na brzuchu. -
nick nieaktualnyagatia wrote:Foxiu no pogoda dupna, ale trzeba przetrwać
już niebawem wiosna i lato
już się nie mogę doczekać. Całe dzionki na dworku, na placu zabaw
Fifek akrobata. Pij sobie kawusię, a Młody niech się turlaMoja dzisiaj zawędrowała do kuchni, choć jeszcze rwczkowanie jest od czasu do czasu, więc pewnie się doturlała
a teraz z bratem buduje garaż z ksiwzeczek. A raczej mu rozwala
ale wiesz Fifek taki maruda, uwaga na 100 % musi być jego i ma jakiś dzień głoda, może nadrabia ostatnie kapryszenie?
-
Hej. Mi już oczywiście ból brzucha przeszedł, więc raczej @ nie będzie... zresztą przy tym moim PCOS to nie wiem kiedy dostanę... może jak przestanę karmić? Może za rok, może za miesiąc? Nie mam pojęcia. Do dzisiaj nie wiem jak to się stało, że Julia jest na świecie jak nawet nie wiem kiedy mogła być owulacja.
Kamcia, fajnie udało wam się zmajstrować Piotrusia;) na łonie natury, haha!
Młoda zjadła pół słoiczka pasternaku, dogryzła cycem i śpi.
My dzisiaj mamy z M swój wieczór, bo moja mama zostaje z Juliąjuż doczekać się nie mogę
Pogoda u nas też lipna, pada i wieje. Więc kolejny dzień siedzimy w domu(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 09:11
-
Ja mam dziś znowu korepetycje z Piotrkiem - niby idę z nim z fotelikiem, niedaleko bo do bloku obok, ale mam nadzieje ze wiatr trochę zelzy. ..jak nie to chyba je odwolam. ..ciekawe czy dziś znowu Piotrek tak ładnie wytrzyma z obca osoba przez godzinę ?
-
Da radę! W końcu syn nauczycielki;) dzięki Kamcia za przypomnienie o korkach. Muszę swoim napisać smsa, że przekładam poniedziałek na wtorek, bo mama moja idzie w poniedziałek do pracy a nie mam z kim Julii zostawić. A przecież nie zawiozę jej do teściowej, żeby dziecko znowu przebodźcowane było i tak cholernie nerwowe
jak po ostatniej wizycie. Ta piszczałka z Sophie do dzisiaj mi siedzi w głowie...
-
Kamcia dla mnie romantycznie bo moj m stwierdzil by za miesiac sprobujemy
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczeta te duze i mniejsze i oczywiscie dzien dobry malym przystojnym chlopakom
Mam nadzieje, ze noc minela wam dobrze.
U nas noc w miare. Amelia od kilku dni odmawia karmienia ok 5rano, wiec karmimy sie ok 24 i spimy do 7. Z pobudkami na tulenie, glaskanie i calowanie, ale zawsze to inna noc juz.
Ja w nocy spocilam sie jak dziki zwierz,przebieralam chyba z 3razy, wiec pewnie mialam twmperature. Dzis juz ciut lepiej, ale gardlo boli, chrypie i kaszle. Ech.. oby tylko nie zarazic Amelki. Oczywiscie przeziebienie do domu przyniosl D
Pogoda koszmarna, pada deszcz, wiatr dudni w kominku, wiec dzis dzien spedzimy w domu. Moze i lepiej
Milego dnia! Sprobuje odezwac sie pozniej. Teraz lece na dywan do Amelki na codzienne czytanie Harrego Pottera
Buziaki :* -
nick nieaktualnyU nas nocka ok.
Zasnął o 20:15 wstał o 5.
Zasnelismy i mąż wpadł do domu po nocce o 6:30 i nas obudził.
Córka w domu dziś bo:
A. Pizga strasznie że łeb urwie plus deszcz leje nieustannie
B. Zaczął się kaszel!!!!!!
C. Nie chciała z resztą ja też. Teraz ma grupy mieszane bo u nas ferie. Z jej grupy tylko ona więc bawi się z innymi dziećmi i troszkę jej smutno. Dziś ostatni dzień ferii także wszystko wróci do normy
Dziś kisimy się w domu:-(
Mały właśnie zasnął mi na rękach.
Dariah chyba skok a wręcz na pewno skok.
Kamciaciasno ale jaka bliskość romantyzm ahhhh
Ważne że się udało i jakie wspomnienia
P.s. Pytanie mogę już dać małemu poduszkę hc o rozmiar większy? Ma ok 8kg. Czy trzeba się trzymać rygorystycznie wytycznych do rozmiaru.
Coś wiesz? Może Ci się obilo o uszy:-)
Sarcia szerokiej drogi.
Uważajcie:-)
-
Ulf fiu fiu to wy juz śledzia podajecie szybko wam idzie
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Agatia ciekawe co tak naprawde szkodzi w naszym mleku
Moze to ze jest bardziej wodnoste?