WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AJrin wrote:Ulf fiu fiu to wy juz śledzia podajecie szybko wam idzie
Śledzi nienawidzę, wiec młody prędko nie spróbuje
Hahaha.
To nie wiem, która. was podawała to butelk Lovi z łyżeczka.
Młodemu sie podobało. Na tyle, ze jak kończyliśmy z miseczki to chciał koniecznie łyżeczka z butelkaAJrin lubi tę wiadomość
-
Żabka,
My nadal mamy czapeczke. Wychodzę z założenia że skoro ja nakładam czapkę (a nakladam) to Małej też, zwłaszcza że, tak jak pisałam, ona zawsze śpi, jest w bezruchu. .a ja się ruszam a i tak mam zawsze sweter pod płaszczem i czapkęu nas jest dużo przeciągow na osiedlu więc wolę nie ryzykować
Edit.
Co do gondoli to dopóki Z będzie spała na spacerze i zanim przyjdzie wiosna to my będziemy ścigać w gondolitam jest ładnie osłonięta od wiatru.
Chyba że Z się zbuntujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 11:18
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My cała zimę w przejściowym (wg producenta) kombinezonie. I pod kocykiem. Grubym w największe mrozy. Teraz już cieńszy.
Pod spod spodnie i Body.
Teraz nie mam pomysłu, bo wczoraj jak słonko przygrzalo to młody sie zrobił czerwony i mu zdejmowałem golfoszalik.
Wiec będę czegoś szukać jeszcze barziej przejściowego
A czapeczkę już miał cieńsza. Nie bawełniana, cieniutka, ale taka zwykła. Zreszta była na zdjęciu
W weekend będziemy testować spacerówkę. Żeby przed kupnem nowej sie zorientować co jest ważne i potrzebne a co nie.
W spacerowce może kombinezon przejściowy jeszcze sie nada. Choć najchętniej to już bym go schowałażeby już tylko wiosna przyszła. Na stałe.
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Ulf, jaką spacerówkę będziecie kupować? Ty chyba chciałaś z przekładaną rączką
Jakieś ruchome podnóżki, pałąk, duża budka.
Chciałam z przekładana rączka, ale snap 4 takowej nie ma
Mamas and papas armadillo tez nie. Tzn jest wersja flip ale chyba tysiaka droższa.
-
Ostatnio w Carrefour była wyprzedaż pajacow, 100% bawełna za 13 zl...
tam też mają całkiem fajne ciuszki dla dzieci choć nie ma wielkiego wyboru, przynajmniej w tym Carrefour blisko mnie.
-
Muszę doczytać o tych wózkach bo nie wiem czy do smapa można gondole
Ale mamy tez miękka i to ja będziemy testować w weekend.
Nie wiem.
Ale ogarnę -
Ulfe,
Z przekładana rączką jest Chicco Urban? Jeśli dobrze pamiętami Camarello Marcelo.
Pamiętam że nam w sklepie mówili żeby uważac na te z przekładana rączką żeby zwracać uwagę na różnicę w wielkości kół. Jeśli jedne są dużo mniejsze to jak przełoży się rączkę to te duże są wtedy z przodu a malutkie z tyłu i to ponoć nie praktycznie...ale nie próbowałamtylko powtarzam słowa sprzedawcy
Ah i ten Chicco to kubelkowy jest.Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez fajny. Podobny
Ale jednak 3kg cięższy
Myślicie ze dzieci nie bedą potrzebować Was widzieć na spacerach?
Ja po wczorajszej histerii mam wątpliwości co do 'samodzielności' Kosia -
nick nieaktualny
-
Wlasie wozek joli literax 4sporo osob poleca ja mam spacerowke z anexa raczej bede szukac cos tylmo na wyjazdy o to malitkiego aby sie moc spakowac do auta swobodnie. I tu mi sie podoba Baby Jogger Vue. Jezdzilam nim jak kumpela w wakacje wozila w nim 4 moesoaczna corke ma rewelacyjny patent z siedzismiem w 2 strony i mozna zrobic jakby gondolke w nim latem super sprawa. No i budke ma ogromna mozna od slonca i wiatru ladnie chowac dziecko.
Moj odsypia szczepienie sp 2.5 godziny wow ja tez sie po godzinie polozylam i spalam ponad godzine haha.
No i niestety ma opuchniete na maksa po szczepieniu jakasmloda siksa robila i ma tak dziwnie w miejscu wklucia i zaraz pod gulajke załóż bidula robie oklady z sody.
Co do kurteczem my mamy 2 bluzy cieplejsze z kapturem wsymie to jakby kurtki ciensze i twraz je uzywamy. Jedna mamy cieplejsza ale jeszcze nie ubrana moj to zimno lubny woec w gaondoli nawet jak zimno był w tej bluzie. To sa rozmiary 74 a juz czekaja nastepne 86 zakupione przez tesciowa
Ta niebieska kurteczka z lewej jest dwustronna moja ulubiona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:02
Dariah lubi tę wiadomość
-
Kupując fotelik tez poświęciliśmy czas na spacerówki, ale to takie wstępne rozeznanie i ze 4 zwróciły moja uwagę. Ale tak jak ajrin -potrzebujemy na ewentualne wyjazdy wiec zakup jeszcze dluuugo będzie wstrzymany. Spacerówka od kompletu była super i jestem pewna że przy dużym Piotrusiu się sprawdzi
Wiemy ze na pewno nie chcemy spacerówki typu parasolka - często prowadzę wózek jedna ręką i z zasady są wąskie i długie (tak prezentowały się wszystkie parasolki na sklepie i na to sprzedawczyni zwróciła uwagę )
Koła tez nie mogą być minimalistyczne
pewnie z 10x do tematu podejde. Na jakiś czas mam z czym spacerować w komforcie