WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas tez sniezyca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWreszcie łóżeczko i się usypiamy
Dziś rąk nie czuje i kręgosłup też
Ja dziś się darlam na mojego.
No na maksa mnie ciśnienie podniósł.
Prosiłam go żeby potrzymał małego na rękach bo beka po jedzeniu.
On nie bo nie może mam go położyć!!!!
To wiązanke dostał.
Potem żeśmy się zbierali na zakupy opuścił rolete i usiadł mówi że się zmeczyl o kuźwa nie wytrzymalam.
Zgarnąło mu się za wszystkie czasy!!!
A co musiałam wstrząsnąć no sorry królewicz!
Narabane mają ci faceci.
Niech tylko mój syn będzie inny w co wątpię przecież to facet:-(
My zostajemy przy spacerowce naszego wózka bo mamy 3w1.
Jak będę nie zadowolona to wtedy kupię.
Coś mu się spać odechcialo
Ja mam w planach iść do wanny się moczyć dluuuugo niech mąż się martwi dzieciakami.
Na kolacje sobie zjadłam guseppe.
Nie powinnam jeść bo mi nie wolno ale tak mi się chciało.......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 19:26
-
Zqbka czasamiM musza dostac baty aby sie ogarneli
A moje dziecko padlo dopiero o 18 na 3 dzrzemke i kuzwa spi jeszcze nie wiem czy to nie nocny juz sen jesli tak mam murowana pobidke o 4 lub wczesniej. Jesli nie to padnie dopiero kolo 23 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój też zasnął i się obudził bo córka niestety wpadła do pokoju i go obudziła ale teraz śpi
Ajrin a nie możesz mu troszkę pozmieniać godzin drzemek?
Tzn mam na myśli żeby go przytrzymać po troszku do każdej drzemki w dzień Tak żeby położyć go o 20 już spać na sen nocny?
Mój jak się położy o 20 to wstanie o 6 lub 6:30/5:30 to zależy ile zje na noc mm.
Ale przeważnie to jest 6:00
Idę do wanny
Nawet nie macie pojęcia jak się cieszę że już jest noc:-)
-
Dziś wieczorem Kosio tez płakał. Uspokajał sie tylko na moich rękach. Nie wystarczała moja obecność.
Pytanie.
Rozszerzanie diety i ma kołki?
Może żeby bardziej bolą wieczorami?
Wracamy do usypiania na cycu. Może Wiec potrzeba bliskości znów?
W dzień jest taki kochany i super. -
Dzis mam dwojke do pilnowania poniewaz moj maz poszedl do kumpla beda wode pic... bleee
Moj mial mega szybka drzemke... wiec teraz popiszczy. Nie wiem o ktorej zasna dzieciaki... dzis kupilam sobie sok z pomaranczy -
Żabka mamy w miare regularne pory jestesmy po szczepieniu i wszystko dzos przez dlugie spanie sie rozjechalo. Normalnie spi kolo 16 do 17 max i kolo 20 mamy kapiel spi moedzy 20:30 a 21. Jesli wczesniej idzie spac wstaje nam kolo 5.
Ale dzis spal rano 2.5 godziny później prawie 2 no i wstal o 15 z drugoej drzemki i no bata o 17 nie chcial spac. Chcialam do 19 przeciagnac i kapac ale padl o 18 i spal do 20:30 bo sie lasnie obudzil. No noc pewnie padnoe kolo 23 więc może wysooe sie rano -
Ale naskrobalyscie
nie wiem czy dam rade odniesc sie do wszystkiego, bo chyba wszystkiego nie spamietalam hihi
Lrf
Spokojnie, kazdy ma prawo do chwil slabosci. Ja przez pierwsze 2mies kiedy Amelia miala szczyty kolkowe (ryk przez 14h dziennie w ciagu, noszenie do 1 w nocy, permanentny brak snu w dzien i w nocy) czesto kur*owalam, nazywalam ja mala zolza, a potem ja ryczalam,ze takie mam nastawienie, ale bylam zmeczona, wtloczona nagle w taki system majac zludny obrazek matki polki co to ma sliczne, grzeczne dziecko a ona zadbana, umalowana, wyspana i ciagle usmiechnieta. A ja? Wrak czlowieka bylam, ciagle smierdzialam jak nie mlekiem to potem, niedojedzona, spiaca po 3h na dobe i to jeszcze w ratach. Zadbanie polegalo na tym, ze udalo mi sie umyc wlosy haha. To byly czasy. Rozumiem twoja frustracje, nie mozesz dusic emocji w sobie, bo ci to nie pomoze. Ja wychodzilam i slownik laciny uskutecznialam w lazienceteraz wyzywam sie na cwiczeniach
Kamcia
Jak milo cie znow widziec na watku
Ulf
My tez z poczatku przy rozszerzaniu mielismy powrot kolek. Teraz czaaaasem sie pojawia, ale juz sporadycznie.
Zabka
Ladnie ci Robercik spitez tak chceeeeem hihi
moze jak przejdziemy na mm to bedzie taka szansa. Mooooozeeee
A ta twoja cora to niezly lobuz
Dariah
Zosienka dzielna dziewczyna, ile wam tych rehabilitacji zostalo?
Angela
Jak tam u was zdrowotnie? Udalo wam sie chorobie powiedziec skutecznie a kysz?
Agatia
Ty szczesciaropolezec w wannie to ostatnio moje marzenie
-
Esmi
Oby ta dwojka ladnie poszla spac i wieczor dla ciebie
Marta
U nas (i u Agaty tez) cory prawie w dzien nie spiaAmelka to ma dwie drzemki po 30min na dzien i ja do teraz sie zastanawiam skad ta energia haha bo dzikuje niezle, praktycznie caly dzien raczkuje i popyla po mieszkaniu a kilka metrow ma haha wiec ja to bym padla na twarz a ta nie... energii ma tyle co kroliczek poweride
Ajrin
Oby maluch ladnie ci spal. Najgorzej jak cos sie przesunie i wysypie godzinowo. Jednak dzieciaki kochaja rutyneagatia lubi tę wiadomość