WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie ja dzis mialam ciezka noc ale nie przez dziecko tylko sama nie moglam od 23:30 po pierwszym karmieniu do 3 zasnac. O 2 prawie zasypialam ale mlody sie wybudzil na kolejne karmienie wiec pozniej znowu wojowalam. Kolejne po 4 i spal nie wiemy do ktorej bo M mowo ze wstal o 7 a mlody sie misiem bawil grzeczie w lozeczku.
U nas zaoknem tez lezy snieg. Kurde serio zaczynam nyslec ze te chorobska to tez ze smogiem sie lacza u nas tez sporo osob choruje i to non stop na coś.
Więc zdrowka wszystkim.
M zaraz ucieka dalej remontowac wiec znowu posiedze sama w donu a ze pogoda do bani to już na sama myslnchce mi sie plakac bo kurde mamy piorunsko skok 23 tygodnia i jest on najgorszy jak dotąd. Ile wiazek ile lez i ile klapsow na tylek polecialo nie zaliczę tak zle jeszcze nie było. -
nick nieaktualnyu nas też coś z tego skoku zostało, mimo że dziś kończymy 30 tydzień!
może marudzi tak ostatnio przez zęby, może przez skok, chyba przy okazji zaliczyliśmy trzydniówkę, bo coś się działo od niedzieli a w środę wysypało na brzuszku i rączkach, ale mogę się mylić. M pojechał z autem na przegląd, a póniej ja ruszam na zakupy i na miasto -
My praktycznie nie śpimy od 7. Piotrek jak zwykle obudził się o 6 ale chyba zasnął (i ja też ) bo znów go usłyszałam przed 7. Dziś w nocy jadł wyjątkowo o 1
a zjadł duuzo na noc ale czystego mm.
juz po sniadanku ja kończę drugą kawę. Chyba spacer wypali wiec trzeba włosy umyćśniegu nie ma ale w nocy lekko przymrozilo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas noc spokojnie. Karmienie o 23.45 i potem spala do 8.30 (no, z kilkoma pobudkami ale wystarczylo ja poglaskac i juz), wiec jestem wyspana
teraz wojuje na podlodze
w ogole to odmowila jedzenia ok 5:00 rano. Dzis nawet nie proponowalam, ale poprzednie noce tak i wykrecala sie, wyla a odlozona do lozeczka zasypiala. Mam to brac za najedzenie sie tym mlekiem ok 24? Potem je dopiero ok 9:00 i boje sie, ze to za dluga przerwa. Hmmm
-
My mamy dziś wielkie sprzątanie m rozmraza lodówkę
Szym ładnie spał od 7 do 9 jeszcze także się wysłałam teraz leży na macie i krzyczy bo go słońce razi
U nas też śnieg planujemy spacer później jeszczec pepco muszę wybrać się na zakupy za kurtka
Miłej soboty
-
My na spacerku
Trochę trwało zanim mały usnaloglądał sobie świat. Myślałam że lebek sobie ukreci od tego rozgladania się
W pepco nic ciekawego na pewno dla chłopców. Jedna kurtka ale jakaś taka. ..
I bardzo wkurwi. ..mnie jeden gowniarz za kierownicą. Gdybym wiedziała że 100 m dalej jest tablica inf ze to droga osiedlowa to bym się nie cackala i policję wyzwala. Dopiero świadek (mieszkaniec ) mnie uświadomił. ..ach szkoda gadać. Nie odpuscilam tak na 90 %
A to na pocieszenie ( u mnie mini wiosna bez śniegu choć u męża 35 km od domu spadł śnieg )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe32ffb34c2b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 12:45
AJrin, Dariah lubią tę wiadomość
-
Kamcia lubie za oznaki wiosny nie za debila na drodze. Ja dzis mialam spiecie z paniusia w lidlu.
Kupilam piekuchy na sprobowanie w promocji to co tam potestujemy.
Kurde wczoraj sie zdziwilam ze pampersy 3 prawie sie noe roznia od 4 wielkoscia tzn na długości. My mamy jeszcze pol paczki 3 a juz kupa leci nam ale jakos wykonczymy na noc zakladamy 4. -
I my się witamy
nocka całkiem niezła, Z obudziła się o 5, zjadla i poszła spać i spała do 8
Byliśmy już na spacerku bo u nas ładne słońce, zero śniegu ale jest trochę wietrzniegdzie ten śnieg dziewczyny? ?
Anulka,
Kuruj się! Ponoć jak matka kp to dziecko się nie zarazi od mamy bo pije przeciwciała które ona produkuje dla siebie
Angela,
Ależ imprezowy weekend Wam się szykujePowodzenia! !
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie też już 5 idą są super w porównaniu do 4:-)
A czy widzialyscie u siebie w lidlu pampersy 6????
Tak się zastanawiam jak mojemu dupencja urośnie to co ja założę mu jak teraz 5?
Byłam na giełdzie u siebie kupiłam aż 7 biustonoszy hahaha
Pojechaliśmy autem zostawiliśmy w garażu i wracaliśmy na nogach.
Modlili się żeby junior spał bo od rana jadł po 60ml!
Na szczęście cały czas spał
Wybiła godz 14 a on je całymi butami
Chyba nie będzie lubial śniadań
Potem był kupal zielony i rzadki poszedł spać i śpi już godz
Oglądam z córką masterchef juniora.
Córka się wkręcila.
A jutro w gości jedziemy do szwagier po obiedzie:-)
U mnie śniegu już nie ma:-) -
U nas nadal trójki, fioletowe dady.
Tużury i pomarańczowe dady są mniejsze, ale te fioletowe są spoko.
Może zdążymy sie odpieluchwoac zanim dorośnie do 5Dariah lubi tę wiadomość