WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja bez kawusi dziś nie dam rady. Młody budził się co godzinę, a o 5. już zupełnie nie chciał zasnąć, zjadł mleko i trochę powalczyliśmy, bo dawał oznaki niewyspania. Zasnął ok 6. ja jestem nieprzytomna, naprawdę nie wiem o co chodzi, że on się tak budzi??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry, wczoraj goście poszaleli i poszli po 24.. Na szczęście dzieci programowo poszły spać i uwaga dopiero o 9 oczy otworzyliśmy. Tak się bałam pobudki o 6. No nic trzeba zbierac mocy i dokończyć torta
miłego dnia
Dariah, agatia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Ciocie
U nas wczoraj też byli goście o 15 i wyszli o 18 więc tak trochę z dupu godzinyi dzien nam się rozbił
Ale Z była w miarę grzeczna
Nocka super, poszła spać o 22 i obudziła się o 6:30, poszła spać znowu i spała do 9:30
Dzisiaj na 14 idziemy na basen z Zzobaczymy jak jej się spodoba:)
Darusia?
Gratulacje dla Julii
Angela,
Super że impreza się udała i że Maluszki ładnie spały
LRF,
Fifi potrzebuje bliskości a do tego może kolejne ząbki idą? ?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Darusia
Brawa dla Julci i jej mamusi :* szybko nam te dzieciaczki rosna.
Amelia wczoraj skonczyla 6miesiecy!moje zlotko kochane. Z tej okazji dostala od nas moc usciskow i... gumowe zabawki do kapieli. Ale byla radosc! Juz nie moge doczekac sie dzisiejszego wieczora, by zobaczyc jak jej buzia promienieje przy wodnych harcach z zabawkami w postaci rekina, osmiornicy, orki i... wodnego zajaca? Haha
kamciaelcia, Anulka01, marta258 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Amelki
Szymek dziś zjadł jarzynowa z królikiem dwa słoiczki po 125 g on wybitnie Lubi warzywa teraz padł
Kupiłam sobie spódnicę na chrzciny bluzkę jakąś wybiorę z szafy bo muszę kasę oszczędzać
Czekam na kuzynka i będzie grila na obiad potem kawa i lody na deserNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
I dzis nauczyla sie obracac z plecow na brzuch. Narazie tylko przez jedno ramie ale juz jest progress
wiec teraz moze smialo popylac po mieszkaniu
Anulka, Foxiku
Spokojnie, kazdy.ma z nas prawo miec slabsza nic i dzien. Ja tez ostatnio mialam slabsze dni. Moj D mnie wkurza ostatnimi czasy tak skutecznie, ze nawet mi sie nie chce z nim rozmawiac jak juz laskawie wyjdzie z sypialni odsypiajac noc lub wroci z pracy nad ranem.
Agatia
Jak tam twoje lobuziaki? Daja ci odsapnac dzisiejszego dnia?Anulka01, Dariah lubią tę wiadomość
-
Skali
Mniam, looodyw ciazy wciagalam 2l dziennie haha i nadal jestem w szoku, ze na takiej diecie lodowej + codzienne zakonczenie dnia w postaci pomidorow w smietanie dalo mi wynik jedynie +6kg hihi
ale lody bym teraz przyjela
-
nick nieaktualnyu nas dziś leniwa niedziela, Mały ma bardzo dobry humor, choć prawdopodobnie zęby znowu zaczną dokuczać. Fifkowi wyszły rumieńce i do dzióba wszystko pcha
ładnie ogarnął bidon, a na obiad dziś mieliśmy kulki z kaszy jaglanej i dynii
http://iv.pl/images/66634240249967568500.jpgUlfenstein, Dariah, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
Foxiku
Mmmm... jak to slicznie wyglada! To taka zwykla kasza jaglana dla doroslych i ugotowana dynia? W jakiej proporcji to robilas? -
nick nieaktualnyNatka, tak - zwykła kasza jaglana, a po ugotowaniu ją zblendowałam i połączyłam z ugotowaną na parze dynią, trochę oliwy i tymianku. Kaszy ok pół szklanki, a dyni chyba 5-6 kostek. Do moich dałam świeżomielone płatki chilli i obtoczyłam w ziarnach słonecznika
Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość