WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja pytam bo u siebie nie widziałam a ostatnio gazetkę przeglądałam i widziałam 6.
No mi też podchodzą 5.
I my 24h je używamy.
Wczoraj byłam w Tesco.
Dają rabat 20zł na zakupy ubranek niemowlęcy f&f przy zakupie za 75zł.
To takie info bo pisalyscie ostatnio o zakupach -
Dzis zmotywowalam M do zostania w domu haha. Chwyt mistrzowski mial jechac remontować a rqczej demontowac poki co. Pytan sie co dzis w planach mowi ze garderoba pmus w pokojach demontarz firanek itd. Na co ja o to spoko ja moge to zrobic ty zostaj z jeczybula zapas mleka jest w zamrazalniku i co M stwierdzil ze zostanie;)
-
My dzis dwa spacerki zaliczylismy
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Moi śpią
Żabko szkoda, ze u mnie Tesco małebo w F&F to bie problem wydać 75 zł
Domyślam się że co to jest 75zł.
Bardzo ładne mają ciuszki.
Wcześniej jak byłam były bo świąteczne przecienione na 7zł wzięłam dwie szt.
Dla mnie żadne świąteczne.
Biały z czerwoną lamówką i jakiś pingwin z czapka mikołaja.
Drugi czerwony i też coś tan z czapka mikołaja.
Po domu super i materiał taki grubszy bawełna.
-
U nas ciężki dzień
młody tak płakał ze aż tempka mu skoczyła do 37,5 i nie mógł zasnąć. W końcu moja mama go uśpiła i nosiła cały czas na rękach przez 2 godziny. A ja stałam jak taka dupa i ryczalam ze nie mogę utulić dziecka które mnie potrzebuje. Już się wystraszyłam ze go zarazilam. Ale tempka spadła jak się obudził tylko strasznie marudny jest. Nie wiem czy to od leków które łykam, pizzy którą wczoraj jadłam, a może ząbki się pojawią... wszystko tylko nie zaraza!!!! Teraz siedzi z tatą przed tv i bajki oglądają
Proszę o kciuki za spokojną noc. Chyba pierdylion razy będę latać z termometrem...
Agatia, Kamcia dziękuję za wsparcie na fb :* troszkę lżej się na serduchu robi.kamciaelcia lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
My byliśmy u zaciazonych znajomych na pizzy domowej
Termin 1 lipca
Koleżanka będzie.
Fajnie
Kosio był Hmm. I grzeczny i radosny i marudny i płaczliwy.
Wszystko naraz. Humor jak przy pms
Fajnie było, choć myśleliśmy, ze będzie grzeczniejszytrzeba było pajacowac
Zasnął w foteliku w drodze do auta. Teraz je cyca.
Dzień dziecka - bez kąpieliWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 20:20
AJrin, kamciaelcia, agatia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Nasz wcxoraj mial dzien dziecka bo padl o 18
Mlody cos sie rzuca przez sen M probuje go uśpić a ja pije karmi. -
Ja mam po karmi kamienie
Nie wiem czy to psycha tak działa, czy akurat sie trafia, ze młody słabiej ciągnie czy tez ta moc karmi to jednak prawda.
Nie wiemale wole walnąc żywca zero albo kwas chlebowy
-
Ja wsunie pilam tylko raz karmi a efektu nie pamietam. Właśnie kwas chlebowy musze kupić
-
Matko cały dzień zlecial byliśmy u znajomych m oczywiście musiał pić ale już mu zapowiedzialam że cały post nie piję. I ma się odchudzić.
Kupy znów nie było już się boję jutra.
Ewakuowalismy się od znajomych bo ich mała dostała gorączki i zaczęła wymiotowac. Oby wszystko było dobrze. I z Marysia i Z Szymkiem
-
My dzisiaj też mieliśmy wyjście do mojej cioci i wujka zaprosić na chrzciny. Antoś był ogólnie grzeczny, tylko później trochę marudny ale to dlatego że wypadała jego pora cyca i drzemki więc wzięłam go do piersi i usnął na ponad pół godziny. Później w domu kąpiel, butla, cyc i padł zmęczony w 15 min, teraz pewnie pośpi do rana. Wczoraj też był bardzo zmęczony i spał 10 h bo do 7 więc naprawdę daje się wyspać
Jeżeli chodzi o pieluchy to używamy teraz lidlowych 3, mamy jeszcze napoczętą paczkę dady fioletowych ale są ciut większe więc narazie odłożyliśmy i korzystamy z tużurów
-
Hej
u nas też wczoraj byli goście: kuzynka z mężem i małym Stasiem. Dzieci pięknie bawiły się na macie. Staś odpadł spać o 18 u nas na łóżku, a Julia w swoim łóżeczku o 18.30 i spała do 6.30
ogarnęłam ją już i poszła z M na dół do moich rodziców;) coraz częściej śpi tak długo! Jestem z niej dumna
Dziś skończone 5 miesięcy!♡
kamciaelcia, Skali89, agatia, żabka04, Dariah, bisacz, Anulka01, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Julii.
Szymek wstał po 6 dałam cyca butlę i teraz zasypia także może i ja się drzemkę.
Dziś w planach spacer ale zobaczymy pogodę bo coś deszczowo.
Byłam wczoraj w pepco ale takie se te kurtki dla chłopców dziś wybieramy się na outlet może uda mi się coś tam kupić .