WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny witam sie po nieobecnoscimod, piatku pozniej poczytam co ciekawego u was sie dzialo
mym wróciliśmy niedawno z Lodzi, mautostrada to raz dwa sie jedzie, wyjazd 6dany niespodzianka udana mama zaskoczona ze na urodziny znienacka przyjechalismy , przy okazji kupilam sobie w Zarze plaszcz na wiosne i buty na koturnie hahah no i oczywiscie dla Igunia zakupy onowiazkowo musialam zrobic bo przeciez zawsze wszysykkego ma malo
od nowego tygodnia nadal probujemy z rozszerzaniem diety moze dam mu cos innego anizeli marchew moze chetniej zjebo tak tomtylko cyckowac by chcial
Rozpakowalam rzeczy, corka juz w kapieli a ja chyba za chwiledo kaufa skocze bo pustki w naszej lldowce po wyjezdzie
Milego popoludnia ! -
Złapał za stopę, pociągnął do gęby, puscil pierda i zaczął chichotać.
No ubaw po pachy.Anulka01, Little Red Fox, Natka-matka wariatka :), AJrin, Skali89, Dariah lubią tę wiadomość
-
Mój chyba ma skok: to musi być to. Chce- nie chce, noś-odłóż- podnieś, daj cyca- nie chce cyca, ręka ciagle w buzi, zębów nie czuć
a mama zamiast tulić to leży i tylko słucha jojczenia
ech... Może jeszcze dodatkowo czuje mój niepokój...
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyMy dziś kończymy 6 miesięcy, Kuba znów mamusie zaskoczył bo pięknie wyciąga rączki abym wzięła go na raczki
I jak sie do niego mówi to się zawstydza i wtula w cycki hihi uroczo to wygląda.
sarcia123, agatia, Natka-matka wariatka :), żabka04, Skali89, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela
Brawo, gratulacje dla synka! I of course dla mamuski :*
Sarcia
Super, ze juz jestes!
Amelka przedwczoraj odkryla, ze stopy swietnie smakuja. Nawet jak sa przyodziane w rajstope. I smiesznie przy tym mruczy -
nick nieaktualny
-
Mały śpi
dziś było bez kąpielidrugi raz od hohohoho
mąż był na parę godzin w domu. Wieczorem go odwozilam i późno dość wróciliśmy (za późno na kąpiel )
Myślałam że mały taty nie pozna a radość była przeogromna
U nas stopy nie są ciekawe. Palce u rąk nie zmiennie najlepsze : wstaje -liczy paluszki, po spacerze #liczy paluszki,Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiotrek musi sprawdzić czy wszystkie są na swoim miejscu.
Nasz zasnął po 19. ja się też zaraz zbieram do spania,
póki co nadal nie jest przekonany do spania w swoim wyrku, zresztą budzi się czasem tak często że nie mam sił wstawać do niegoa tak złapie mnie za rękę, przytuli do swojego policzka i się tylko uśmiecha przez sen, póki się nie turla i nie spadnie z łóżka kiedy ja wyjdę na momencik do toalety się nie martwię, ale ostatnio się zaczynam się tego coraz częściej bać
spokojnej nocy!!
karaluchy pod poduchy!agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratki dla Amelki i Kubusia
My bylismy dzis u tesciowej na imieninach mlody jak zwykle nie chcoal spać za duzo ludzi po co spać. A z rana bylismy na targacj zabawek kupilam ksiazki kilka po angielsku i fajny gryzak i przypinke do trzymania smoka z napisem IgnacyPmus 2 czapeczki bo glowka nam urosla i dupa wszystkie ciasne.
-
Ja bym chciała dac coś do rączki ale Szymkowi się ręce jeszcze trzęsą np butelki nie potrafi do buzi włożyć i dalej nie wiem czy musi siedzieć do takich kulek
Mamy dalej problem z kupa dziś cztery mąle bobki i płacz dałam mu tartę jabłko prawie zwrócił to jest komedia do teho sok jabłkowy zorientował się ze to nie woda i herbatkę koperkowa rumiankowa nie wiem może to go ruszy jutro
Dawala któraś z was czopka ? Są takie dla dzieci ?
-
nick nieaktualny