Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf, chyba tak ;) zjadł 3 takie kulki, sama się nimi zapchałam ;)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny witam sie po nieobecnoscimod, piatku pozniej poczytam co ciekawego u was sie dzialo :) mym wróciliśmy niedawno z Lodzi, mautostrada to raz dwa sie jedzie, wyjazd 6dany niespodzianka udana mama zaskoczona ze na urodziny znienacka przyjechalismy , przy okazji kupilam sobie w Zarze plaszcz na wiosne i buty na koturnie hahah no i oczywiscie dla Igunia zakupy onowiazkowo musialam zrobic bo przeciez zawsze wszysykkego ma malo :)
    od nowego tygodnia nadal probujemy z rozszerzaniem diety moze dam mu cos innego anizeli marchew moze chetniej zje :) bo tak tomtylko cyckowac by chcial :P

Rozpakowalam rzeczy, corka juz w kapieli a ja chyba za chwiledo kaufa skocze bo pustki w naszej lldowce po wyjezdzie o.O

Milego popoludnia ! :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2022, 16:17

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złapał za stopę, pociągnął do gęby, puscil pierda i zaczął chichotać.
    No ubaw po pachy.

Anulka01, nick nieaktualny, Natka-matka wariatka :), AJrin, Skali89, Dariah lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chyba ma skok: to musi być to. Chce- nie chce, noś-odłóż- podnieś, daj cyca- nie chce cyca, ręka ciagle w buzi, zębów nie czuć :/ a mama zamiast tulić to leży i tylko słucha jojczenia :( ech... Może jeszcze dodatkowo czuje mój niepokój...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia, wszystkiego najlepszego dla Julci :)

Natka, gratulacje dla Amelki, pół roczku to już duża dziewczyna :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś kończymy 6 miesięcy, Kuba znów mamusie zaskoczył bo pięknie wyciąga rączki abym wzięła go na raczki <3 I jak sie do niego mówi to się zawstydza i wtula w cycki hihi uroczo to wygląda.

nick nieaktualny, agatia, Natka-matka wariatka :), nick nieaktualny, Skali89, marta258, Dariah lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluacje dla wszystkich nowych polroczniakow :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Anulka01 lubi tę wiadomość

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Brawo, gratulacje dla synka! I of course dla mamuski :*

Sarcia
    Super, ze juz jestes! ;)

Amelka przedwczoraj odkryla, ze stopy swietnie smakuja. Nawet jak sa przyodziane w rajstope. I smiesznie przy tym mruczy :D

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka u nas Kubson ma problem aby do stóp dosięgać (jest duży i ma duży brzuch) ale ma już kilka pozycji które ciumka stopy :P Jak leży na plecach to dosięga do piszczeli hahah.

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały śpi
    dziś było bez kąpieli :) drugi raz od hohohoho
    mąż był na parę godzin w domu. Wieczorem go odwozilam i późno dość wróciliśmy (za późno na kąpiel )
    Myślałam że mały taty nie pozna a radość była przeogromna

U nas stopy nie są ciekawe. Palce u rąk nie zmiennie najlepsze : wstaje -liczy paluszki, po spacerze #liczy paluszki,

Dariah lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piotrek musi sprawdzić czy wszystkie są na swoim miejscu.
    Nasz zasnął po 19. ja się też zaraz zbieram do spania,
    póki co nadal nie jest przekonany do spania w swoim wyrku, zresztą budzi się czasem tak często że nie mam sił wstawać do niego :/ a tak złapie mnie za rękę, przytuli do swojego policzka i się tylko uśmiecha przez sen, póki się nie turla i nie spadnie z łóżka kiedy ja wyjdę na momencik do toalety się nie martwię, ale ostatnio się zaczynam się tego coraz częściej bać

spokojnej nocy!!
    karaluchy pod poduchy!

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego tez stopy nie interesuja za to rece w calosci by polknal :) szuka tych zebow i os znalezc nie moze, ale powiem wam ze maly dzwiga mi sie bardzo do siadania o.O !

Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2022, 16:18

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki dla Amelki i Kubusia :)
    My bylismy dzis u tesciowej na imieninach mlody jak zwykle nie chcoal spać za duzo ludzi po co spać. A z rana bylismy na targacj zabawek kupilam ksiazki kilka po angielsku i fajny gryzak i przypinke do trzymania smoka z napisem Ignacy :) Pmus 2 czapeczki bo glowka nam urosla i dupa wszystkie ciasne.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała dac coś do rączki ale Szymkowi się ręce jeszcze trzęsą np butelki nie potrafi do buzi włożyć i dalej nie wiem czy musi siedzieć do takich kulek
    Mamy dalej problem z kupa dziś cztery mąle bobki i płacz dałam mu tartę jabłko prawie zwrócił to jest komedia do teho sok jabłkowy zorientował się ze to nie woda i herbatkę koperkowa rumiankowa nie wiem może to go ruszy jutro

Dawala któraś z was czopka ? Są takie dla dzieci ?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, buziaki dla Kubusia :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2017, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sarcia no i brawo dla Igunia :) Zięciunio skończył 5 mc i się wziął chłopak do ćwiczeń :)
    A jak zniósł wyjazd?

Cala droge spal jak zaklety :) i obudzil sie na kawalek przed domem z:)

agatia lubi tę wiadomość

‹‹ 3285 3286 3287 3288 3289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ