WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia, coś tam trenuje, ale jak zassie to nie kuma żeby połknąć
teraz tak płakał że padł z tego płaczu, ja się chyba zamknę w łazience i będę płakać
paskudnie się czuję, jak tak dalej pójdzie to pierwszym słowem Filipa będzie "ku*a"
padam na pysk -
Agatianu nas nie dosc ze 2 gulaje to jeszcze opuchniete na maksa
No nic co zmiana pieluszki robie oklad i juz jest ciut lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:03
-
nick nieaktualny
-
To mldoy dzis nadrabia brak wieczornej kaszki.
Wciągnął na śniadanie mega porcje hippa, a o 12 wyssał do cna oba cycki. Dawno mu sie to nie zdarzyło.
Ugotowałam zupkę, zobaczymy jak ona mu pójdzie
To mój debiut (nie licząc ziemniaka)
A teraz kręci kolka na macie. Aż miło popatrzeć jak przekłada raczki, co chwile pada na plecy i wraca ma brzuch.
Nauczył sie niestety ze jak zabawka jest za daleko to wystarczy przyciągnąć matę, zamiast ruszyć tyłek
Wiec chyba wrócimy do puzzli heheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 13:53
AJrin, kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ulf maly geniusz cwaniaczek;)
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy wasze dzieci ucząc się tych wygibasow na macie też jeczaly, plakaty krzyczaly?
Chodzi mi o to że jak zostawię dłużej niż minute swojego na macie na brzuszku to tak właśnie robi.;-(
Ja nie mam sumienia i nie lubię tego słuchać bo mi się coś robi i przerwacam go na plecki.
A bardzo bym chciała żeby tyle podniósł baaaa nawet żeby przewrócił się na plecki.
Zastanawiam się jak to jest u was.
-
Mój marudzi i stęka wieczorami. Ale nie są to steki, które na mnie dzialaja. Jak chce to niech sie sam przewraca na plecy
Ale ogólnie to lubi polować na nowe rzeczy. Najbardziej na nasze smarthony
Teraz spodobały mu sie moje pstrokate skarpetki -
U nas też pogoda kiepska, bardzo wietrznie, wcześniej deszcz a teraz śnieg więc na spacer się nie wybraliśmy. Mały marudny przez pogodę więc wzięłam go do cyca i śpi
Dzisiaj wyjątkowo obudził się o 4, pojadł z piersi, pospał do 7, druga pierś i dalej spanie do 9. A później nic nie spał do 13:30, pierwszy raz miał tak długą przerwę w spaniu, nie wiem skąd miał tyle energii, teraz pewnie to odeśpi.
Dariah, jak Antoś jest na brzuszku to nie kaszle, jedynie bardzo się ślini ale to w każdej pozycji.
-
Ulfe,
My mamy wózek 3w1 wiec mamy spacerówke i siedzisko jest przekładane. Na początku na pewno będziemy ją używać i Mała będzie w moją stronę. Problem jest taki ze ten wózek zajmuje dużo miejsca i nie zmieści się do mojego małego autkadlatego szukam spacerówke która się będzie składać na małą ale będzie miala duże siedzisko (wysokie oparcie) i duży podnóżek co bu długo posłużyła, i ta już nie musi mieć obracanego siedziska
Myślę nad Britax B Motion 4 plus lub jego polska wersja Coletto Joggy.
Na podróże mamy Maclaren Quest, jest super lekki, rozkłada sie na plasko.
Żabka,
Zosia też tak jeczy i krzyczy jak za długo jest na brzuszku. A co ciekawe teraz ledwo ją położe na puzzle to myk na brzuch. ..a potem krzyczy ze chce na plecy albo ze zabawka za daleko..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Wracając do wózka to chciałam żeby miał przekręcane siedzisko, a nie rączkę. Wtedy małe koła zawsze są z przodu.
Teraz sie zorientowałam jak Daria wrzuciła wózek na fejsa.
Wiec armadillo ma przekładane siedzisko
I możliwość dokupienia twardej gondoli.
Bo miękka M, jeśli dobrze rozumiem, można zamontować na każda spacerówkę. -
U nas tez smarfon najlepszy motywator a jak zlosc jak sie zabierze albo ekran zgasnie
I u nas tez brzuszkowy problem aby polezal na plecach od poczatku jest.
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Piotrek to leń o charakterze choleryka wiec jego steki jęki bo nie może, nie umie, nie chce trzęsą mną w środku i szybko go obracam /biorę z podłogia ze dalej dużo nie umie wiec brzuszkowa pozycja jest za karę (od urodzenia )
I na brzuchu kaszlnie -
Piotrek na korepetycjach jeszcze większy aniołek niż ostatnio
W ogóle super chłopak od rana
ale 15 min histerii było więc dzień już nie będzie tak świetny jak wczoraj
a histeria wzięła się od jedzenia obiadkua raczej niejedzenia
potem leżaczek był wielkim złem i matka powiedziała ze nie dam się i nie wymusi
głupia matka
dawno nie histeryzowal (2 tygodnie? ?) Wiec zapomnę szybko
z korepetycji przyniosłam juz go na spiocha -
Ulfe,
Ah takie cuda...nie wiem czy ten Camarellk Marcelo nie ma obrotowego siedziska, ale nie jestem pewna
A gondolka to dla drugiego maluszka od razu?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️