WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia,
Super!!! Super wieści! !
LRF,
Trzymaj się Fifi i wygoń temperaturę! !
Hehe ja za każdym razem gdy biorę Małą nagusienka na siebie (bez pieluszki) to od razu na mnie sika...zawsze..i nie ważne czy ja naga czy ubrana...sika
Co ciekawe jak się urodziła i dali mi ją na brzuch to od razu się na mnie posiusiała...tak na dzień dobryAJrin lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Agatia
Super wiesci! A co do eeg to mam pewnosx,ze wyjdzie dobrzetez tak mysl jak najczesciej a sie zisci.
Foxik
A kysz temperaturo!
Dariah
A to aparatka z twohej coreczki. Moja osikala mnie razale za to dzis lezac sobie z gola pupa na rozchylonym pampku i bawisc sie tetra w oczekiwaniu na kapiel postanowila strzelic kupsztala. W rezultacie ona byla cala od kupy, pampek, na ktorym lezala i pielucha tetrowa, ktora sie bawila. A ja wyszlam tylko puscic wode do wanienki
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pirelka, śliczne dziewczynki
Agatia, super że wizyta udana i trzymam kciuki za dobry wynik eeg
Lrf, oby Fifiemu szybko temperatura spadła i już nie wróciła.
U nas mały już śpi, zjadł 155 ml z butli i jeszcze doprawił cycem więc pewnie noc będzie na spokojnie przespana tak jak poprzednie. Więc ja też idę spać, dobranocNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Pirelka miło Cię widzieć dziewczynki skliczne
super ze dajecie radę i ze wszysto dobrze bez większych problemów.
Szym śpi zjadł cycka doprawil butlę tylko coś nos mu się zatkal oby nie trzeba było idciagac bo się rozbudzi
Kurde mogłam mu wcześniej odciągnąć Zobaczymy
O i tak nie chce mi się spać ale trzeba się zmusić bo potem znowu padne
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny, w nocy jak się kładłam miał już ładne 36.6, później też bez temperatury, ale nadal coś zalega w nosie, przypuszcza że od zębów i nadmiaru śliny. Malutki jak zasnął o 19 tak się obudził dopiero o 5:30! Teraz chyba tylko minimalnie więcej na kresce. Dziąsła spuchnięte i gorące, ale ząbków u góry brak. Albo gorączka od ząbkowania, albo sobie wczoraj pomyślałam że może się dodatkowo trzydniówka przypałętała?
-
nick nieaktualny
-
Sarcia,
Mam nadzieję że nocka była udana
LRF,
Najważniejsze ze temperatura poszła ! A może już dziś lub jutro ząbek wyskoczy
U nas Z przespała całą noc jak za dawnych czasówyes!! W końcu! Mam nadzieję że to nie wyjątek i że tak już zostanie
bo ostatnie 2-3 tygodnie coś źle spała
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
A ja wczoraj zmowilam dwie ksiazeczki blw bo ja totalnie nie wiem od czego zacząć i jak i co gotowac. Wiec idzie do mnie alaantkowe blw iboboas lubi wybor. No i zamowilam miseczke z przyssawka sliniaki juz mamy i lyzeczki wrazie co tez.
Agatia napisz cos wiecej jak dlugo gotujesz kurde boje sie na maksa blw ze sie zaksztusi. Wiec nie wiem czy nie podam najpierw papkiPoczytam doedukuje sie i zobacze.
-
nick nieaktualny