WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Chciałam przesłać Wam pozdrowienia, nie mam czasu udzielać się na wszystkich wątkach, zwłaszcza że tu dużo się dzieje i pędzicie jak szalone z postamiPiszę czasami na wątku ciąż bliźniaczych
Jesteśmy, uczymy się nowych rzeczy, zdrowe i całe wesołedziewczynki dają w kość czasami, ale jak każda matka kocham je nad życie
Skończyły już 6 mies. jedzą warzywka...
Pozdrawiamy i ściskam Was!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 12:05
Natka-matka wariatka :), AJrin, martta, agatia, Skali89, marta258, Darusia lubią tę wiadomość
-
Dzisiqj bylo calkiem nie zle
troche plakala ale nie bylo histerii
Ostatnio juz sama sie przekeecq z pleckow na bruszek, ale ttlko przez prawa strone hehe lewa umie ale trzeba ja zachecic
No i od 2-3 tygodni lapie stopki a dzisiaj sobie jedna wpakowala do buzi - samabisacz, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz postaram się
ale nie chcę was zanudzać Naszymi sprawami ;P bo nie mogę być z wami nie bieżąco, wyglądałoby to jakbym była samolubna i opowiadała tylko o sobie
Pokaże Wam jeszcze dziewczynki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4517be91fae.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 12:16
Natka-matka wariatka :), AJrin, martta, kamciaelcia, Dariah, bisacz, agatia, Skali89, żabka04, marta258, Darusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pirelka badz samolubna i pisz czasem chociaz co tam u was a jak masz pytania tez wal śmiało pomożemy na ile damy rade.
Ostatnionsie zastanawialam gdzie druga bkizniacza mama i az sprawdzalam po niku ktora to była wiec ciesze sie ze sie odezwałaś.
Ulf u nas kapiele od dawna na brzuchu albo w pozycji "prezesa" tak z M sie smiejemy, ale wczoraj chyba zmeczeniw dalo czadu bo ryczaj jak nigdy.
No i u mas za foczke robi M odkad kikut odpadl kapie sie razem z M.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:04
pirelka, bisacz lubią tę wiadomość
-
Ja dzis walcze o mleko niestety okres plus podanie butli i przerwa 5 godzin w sobote i niedziele niestety odbiło sie na produkcji mleka.
Wiec pije humane plus femantiker i sie nawadniam plus wapno oby pomoglo -
nick nieaktualny
-
Ach. Na brzuchu taty
U nas wanna 110cmHaha
U mnie dzis plan: gotuje zdrowa zupę brokułowa!
Może moje zje chętniej.
Zorientowałam sie przy drugiej łyżeczki chilli z kminem rzymskim, ze nie odlalam porcji
Zupa pyszna:) ale młody spróbuje następnym razemSkali89 lubi tę wiadomość
-
Kot musi byc zawsze z Panem
czesto moczy w wannie ogon wiec kapiel z kotem wrecz
Little Red Fox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Lrf,
U Filipa każdy ząb z gorączka? Przekichane
Był jeden taki krytyczny dzień, a na następny już miał w dzióbie do kolekcji
ale dziś wyjątkowo słabo... widać że biedulek się męczy, próbuję go poić ale wszystko wypluwa -
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie
,dzis chcialam dac Iguniowi marchewke a mowie sprohujemy, a on co wypychal wszystko jezykiem na sliniak!! Buzi nie chcial za bardzomotwierac tylko wystawial jezyk a cala marchew ladowala na sliniaki nie chcial jej polknac. Czy to oznacza ze nie jest gotowy na rozszerzanie diety czy to oznacza ze pierwszym razem tak moze byc
?
Pytanie jak pierworodka...ale corka byla na mm i jadla po 4 mscu bez problemu on jest kp i marchwia zainteresowany nie byl :! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia u nas wszystko co podaje na lyzeczce pieknie juz przelyka. Ale poczatkowo tez wypychal jezykiem. Mozesz co kilka dni prpbowac albo zaczekac jeszcze macie czas.
-
nick nieaktualny