WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin to w lato chyba bedzie chodził nago:D:D dziś było mega ciepło ale trzeba się pilnowac bo pogoda zdradliwa.
Ja mam dwoje dzieci w domu bo w sobotę szliśmy na spacer mówiłam ubierz się wez sobie kurtę zimową nie nie przejściowa wystarczy ja mam tyle tłuszczu ze mnie chroni... wczoraj zjadł 2 kulki lodów i co dziś? Wrocił wczesniej z pracy bo umiera angina grypa i wszytsko naraz myślałam ze mnie trafi. Wzioł leki i spi ot to chłopy i ich myślenie.
Szymek spi a ja szukam przepisy bo jednak będzie ciasto marchewkowe.AJrin, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Ulfenstein
chichra się jeszcze jak paznokciem jeżdżę po grzebieniu
M dzis jak szczekalam to miał dziwna minę
Ale zobaczył reakcje Kosia i sam zaczac szczekać.
Hahkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga
chcesz juz calkiem na mm przejscja tez bym przeszla bo ju to kp meczy mnie jak cholera...ale z drugiej strony jeszcze ta wiosne chce przekarmic bo poki mam pokarm to szkoda wlasciwie dawac mm..ale tak moze do 8 msca chyba by wystarczylo to kphmmm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja chyba taką zamówię
http://allegro.pl/yo-czapka-wiosna-jesien-samochod-wiazana-40-42-i6386714197.html -
Juz miałam wscieklizne -na muchę! !!Piotrek jadł, usypial a ta pizda latająca tak stukala i brzeczala ze aż mały się budził! !!!zjadł, zanioslam go do sypialni i wzięłam cały oręż na muchę! !!aż sie zmachalam ale ubita! !udało się przenieść Piotrka z powrotem do jego pokoju. Ale nie powiem ze mucha miała szczęście ze nie obudzila!
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis mialam calkiem przyjemny dzien. 2h spwdzilysmy z kolezanka za spacerze, potem wstapilysmy do mnie na kawe i dziewczynki soe bawily. Kurcze, w ogole w tej zabawie mie bylo widac tej roznicy niecalych 2mies miedzy nimi. Kolezanki corka byla zdziwiona i patrzyla sie wielkimi oczami jak Amelka z predkoscia swiatla raczkowala do zabawek. Kolezanki Z przesuwa sie troszke jak foczka, wyglada to przeuroczo hihi
slicznie sie dziewczyny bawily. Tak jakby razem, wspolnie jedna zabawka. Gaworzyly do siebie
piszczaly i zasmiewaly sie. Moja Amela robila Z aja, aja
A ja znow kolejny tydzien (juz piaty) siedze wieczorem sama z dzieckiem i zwierzakami w domu. Moj D ma kolejny tydzien nocnych zmian. Ciekawe co w weekend wymysli. Juz mam nerwa jak sobie pomysle. -
nick nieaktualny
-
My dziś idziemy na basen pierwszy raz a wieczorem rehabilitacja
Już po dwóch pobodkach ale zasnął jeszcze
Królewicz zasnął jeszcze
Mój polroczniak drogie ciotki pół roku temu matką siedziala na porodowcd z 7 cm rozwarciem a teraz słodko chrapie moje maleństwo.agatia, kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah, Angela89, marta258 lubią tę wiadomość