Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:45

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin to w lato chyba bedzie chodził nago:D:D dziś było mega ciepło ale trzeba się pilnowac bo pogoda zdradliwa.

Ja mam dwoje dzieci w domu bo w sobotę szliśmy na spacer mówiłam ubierz się wez sobie kurtę zimową nie nie przejściowa wystarczy ja mam tyle tłuszczu ze mnie chroni... wczoraj zjadł 2 kulki lodów i co dziś? Wrocił wczesniej z pracy bo umiera angina grypa i wszytsko naraz myślałam ze mnie trafi. Wzioł leki i spi ot to chłopy i ich myślenie.

Szymek spi a ja szukam przepisy bo jednak będzie ciasto marchewkowe.

AJrin, Dariah lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, żółtą w niebieskie koparki i wywrotki :D
    teraz trzeba znaleźć czapkę, która do niej będzie pasować :D

agatia lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Ulfenstein
    chichra się jeszcze jak paznokciem jeżdżę po grzebieniu :D
    Jutro próbuje!
    M dzis jak szczekalam to miał dziwna minę ;)
    Ale zobaczył reakcje Kosia i sam zaczac szczekać.
    Hah :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • agatia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2017, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga

chcesz juz calkiem na mm przejsc :) ja tez bym przeszla bo ju to kp meczy mnie jak cholera...ale z drugiej strony jeszcze ta wiosne chce przekarmic bo poki mam pokarm to szkoda wlasciwie dawac mm..ale tak moze do 8 msca chyba by wystarczylo to kphmmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamtez dla Igunia musze za lzejsza czapka sie rozejrzec, gdzie cos fajnego maja dziewczyny :)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba taką zamówię :)
    http://allegro.pl/yo-czapka-wiosna-jesien-samochod-wiazana-40-42-i6386714197.html

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz miałam wscieklizne -na muchę! !!Piotrek jadł, usypial a ta pizda latająca tak stukala i brzeczala ze aż mały się budził! !!!zjadł, zanioslam go do sypialni i wzięłam cały oręż na muchę! !!aż sie zmachalam ale ubita! !udało się przenieść Piotrka z powrotem do jego pokoju. Ale nie powiem ze mucha miała szczęście ze nie obudzila!

Dariah lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, skąd ja to znam, ja jakiś czas temu o 4. nad ranem polowałam, a mojego Łobuza łatwo obudzić, więc musiałam tą packą uważnie celować, żeby nie narobić hałasu

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

muchy juz sa ?ja w tym roku ani jednej nie widzialam. Swoja droga to sie nie dziwie ze sie wkurzylas na ta brzeczaca upoersliwa lajze !!strach pomyslec co bedze latem

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    to taka zimujaca mucha. Jak mocniej przygrzeje a ja więcej wietrze to wchodzą do mieszkania (chowają się na zimę w zakamarkach ). Ale ta była wyjątkowo żywotna! !
    A dziś juz na mieście latająca ose widziałam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas zawsze jest inwazja biedronek, a jak się one zaczną tłuc po ścianach i suficie, to też zwariować idzie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 20:25

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein
    tez mu zaszczekalam (na wzór jorka ) I tez się chichral :) ciekawe co sąsiadka teraz powie :)
    Zatem z grzebieniem próbuj. Ja się nabijam ze Piotrek sie smieje jak głupi do grzebienia

Ulfenstein, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis mialam calkiem przyjemny dzien. 2h spwdzilysmy z kolezanka za spacerze, potem wstapilysmy do mnie na kawe i dziewczynki soe bawily. Kurcze, w ogole w tej zabawie mie bylo widac tej roznicy niecalych 2mies miedzy nimi. Kolezanki corka byla zdziwiona i patrzyla sie wielkimi oczami jak Amelka z predkoscia swiatla raczkowala do zabawek. Kolezanki Z przesuwa sie troszke jak foczka, wyglada to przeuroczo hihi :) slicznie sie dziewczyny bawily. Tak jakby razem, wspolnie jedna zabawka. Gaworzyly do siebie :) piszczaly i zasmiewaly sie. Moja Amela robila Z aja, aja :)
    A ja znow kolejny tydzien (juz piaty) siedze wieczorem sama z dzieckiem i zwierzakami w domu. Moj D ma kolejny tydzien nocnych zmian. Ciekawe co w weekend wymysli. Juz mam nerwa jak sobie pomysle.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piotrek dziś znów był niemal idealny :) jedyny niemiły incydent to chwila placzu na spacerze ( nie mógł usnąć wiec go chwile lulalam )
    jutro znów korepetycje z jorkiem :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Antoś dzisiaj grzeczny, na spacerze przespał ponad godzinę, ale pogoda była super więc pochodziliśmy trochę :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis jedynie pojezdzilismy z Ignasiem po sklepach i corce kspcie do przedszkola kupilam oczywiscie rozowe o.O

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś idziemy na basen pierwszy raz a wieczorem rehabilitacja

Już po dwóch pobodkach ale zasnął jeszcze
    Królewicz zasnął jeszcze

Mój polroczniak drogie ciotki pół roku temu matką siedziala na porodowcd z 7 cm rozwarciem a teraz słodko chrapie moje maleństwo.

agatia, kamciaelcia, nick nieaktualny, Natka-matka wariatka :), Dariah, nick nieaktualny, marta258 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 3289 3290 3291 3292 3293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ