WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Meldujemy o pierwszym obrocie z brzucha na plecy.
Little Red Fox, agatia, kamciaelcia, żabka04, Dariah, Natka-matka wariatka :), Anulka01, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:U nas już popaduje wiec nie planuje juz spaceru
mały śpi prawie 1h to chociaż salon ogarnę
U nas nie pada ale mam lenia w pupie ktory mowi siedz w domua moj krasnal probuje usnac ale cos mu nie wychodzi
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:U nas nie pada ale mam lenia w pupie ktory mowi siedz w domu
a moj krasnal probuje usnac ale cos mu nie wychodzi
Raz pada raz nie. A wiatr szybko osusza. Chyba jednak w domu zostaniemy. Mały śpi ponad 1.5 h...to ta pogoda
Coś tam się rusza w łóżeczku. ..śpi od 2.5hWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 11:22
-
nick nieaktualny
-
Kurcze u nas też od samego rana
Ale wczoraj pojechałam z Julią do wielkiego miasta do kuzynki i Stasia (bo już zdrowy) i poszłyśmy na 2-godzinny spacerale maluchy pospały
i jak się później bawiły ze sobą. Słodki widok. A najbardziej nasza babcia jest rozczulona jak widzi, że najbliższe kuzynki mają dzieci w tym samym wieku. Stasiek jest z października
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My wybralysmy sie na spacer, ale wrocilysmy szybciutko, bo po ok 1h. Niestety 2 razy zlapal nas deszcz, wiec niema co na sile chodzic. Szczegolnie, ze Mela wyspsla sie w 0,5h.
-
U nas wlasnie nadeszly chmury ale my wyszlism o 11 i spacerloalismy 2.5godziny. Matka nawet pocwiczyla na siłowni w lesie a młody spal ponad 2 godziny
agatia, Ulfenstein, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my przez deszcz nigdzie nie poszlismy dopiero przestalo padac
trudno, sama skpcze na zakupy i o, paczke, maz pojechal core z przedszkola wziac i zaraz beda w domku obiadek sie robi
i wlasciwis nie mam wiecej planow na dalsza czesc dnia
Jak u was ?