WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia,
Grzebień nie zadziałałHahah
Patrzył, patrzył, patrzył, po czym zrobił podkówkę i musiałam ratować sytuacje szczekaniemkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Moja mama zdążyła przewietrzyć Kubixa zanim się rozpadało wiec spacer zaliczony. Ja się czuję już lepiej ale coś mi młody takim suchym kaszlem zajeżdża od czasu do czasu. Jutro wpadnie pediatra i mi go oblooka
bo matka wariatka spać przez to nie może
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Skali,
ale super, że Szymkowi się podobało na basenie!!jak my byliśmy to pozostałe dzieci też się pluskały i były zadowolone....tylko moja mała dzikuska zrobiła histerię
ona uwielbia spokój i ciszę...śmiejemy się, że jak podrośnie kupimy jej bibliotekę i będzie zadowolona
Skali89, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Byliśmy na korepetycjach. Mały pięknie kobite ustawia
jork zaliczony. Tzn bardzo bardzo się podkladal pod rączkę. Nagle ta rączka złapała warkoczyk
w momencie jak się smialismy ze taki odważny pies, zaczął piszczec
I wstyd do ludzi iść. Czapy nie mamy20 czapek w szufladzie i małe! !a w sklepie stara kolekcje mieli. ..ale u nas rozmiar 45-46 kupiłabym online ale czape wole mierzyć. ..trza na zakupy jak mąż wróci. ..tyle że na weekend zjawi się jego starsza siostra. ..
-
U nas rozmoar czapki 44 wszystko 42 musielismy spakowac bo zamale.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia a jak waga Igusia? U nas tez czeste wstawanie od 3 dni ale u nas jestem pewna ze skok pkus glod bo malo jada w ciagu dnia. Do tego waga stala. Terwz cos sie ruszyla ale zobaczymy bilans tygodnia.
-
Sarcia mój Szynek też wstaje ci 2 h w nocy i chyba sam mu butlę żeby sprawdzić czy się nie najada żeby dłużej pospac czy co bo kręci się coś go wybudza
My dziś fit mama i rehabilitacja o 15 więcej znowu ciężki dzień wczoraj padlam na pysk.
Dawalam Szymkowi wczoraj indyka z dynią i ziemniaczkami i odmówił zjadł tylko połowę więc chyba coś mu nie leżało wczoraj mniej jadł ogolnie chyba czuł mój stres bo cały dzień w biegu
Dziś Popielec muszę pamiętać
Najgorsze jest to że druga noc coś szynek pokaskyje i sucho ma w nocy oby go m nie zarazil i tak nie wiem czy zaszczepue go jak m chory
-
Skali zdrowka no to aktywny dzien zdrowka dla maluszka. U nas pedoatra pytansie zawsze czy mama tata sa zdrowi i jak dziecko czy nie ma niepokojących objawów.
-
Sarcia
Skok jak nic. U nas to przeszlo po ok 1miesiacu! Wiec cie nie pociesze. Teraz Amelia spi juz lepiej. Przejdzie i bedzie dobrze -
My już po rehabilitacji. ..zdecydowanie Zosia ma talent aktorski który ujawnia podczas rehabilitacji. ..
Sarcia,
Fajna strona! Też muszę coś kupić tej mojej bo ma tylkl ciepłą albo bardzo letnie. ..taka przejściowa by się jej przydała
Myślę że skok..i mam taką nadzieję
Skali,
Przeczytałam że Popielec po tym jak już zjadłam śniadanie z szynkaale z tego co wiem to kobiety w ciąży i karmiące są wyłączone z postów.
AJrin lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny...no wlasnie on budzi sie i je co 2 godzinymw dzien ostatnio rez je co dwie godziny ja nie wiem co mu odbilo...najwyzejnbede wmuszac mu w dzien obiad a na noc jakoes kasze bo ja juz sama nie wiem moze cycem sie nie najada czy jaka colera
wydaje mi sie ze z wafa przystopowal i takmnie przybiera w sensie w szybkim tempie...sama juzmnie wiem co o tym myslec...
-
nick nieaktualny