WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka
matematyka
ale ja nie jestem nauczycielka z zawodu czy nawet wykształcenia
zdarzało się ze młodsze dzieci (podstawówka i gimnazjum ) uczyłam dosłownie wszystkiego w tym chemii polskiego czy modlitw na komunieUlfenstein, Dariah, Natka-matka wariatka :), AJrin lubią tę wiadomość
-
Byliśmy na calodobowce, obustronne zapalenie oskrzeli ale lekarka z telefonu pisała leki więc i tak muszę iść do pediatry mamy antybiotyk augementin dogodnie, syrop prospan, i pulmicort ani słowa jak stosować ci za baba
Jeszcze tak mu gardło sprawdzała ze zwymiotiwal, nie miał temp a teraz ma 37,3 więc zaczyna rosnąć m pojechał go rejestrować do przychodni
Masakra w jednej sekundzie zaczął kaszlec wczoraj nie wiem albo po basenie albo m go zarazil albo dziecko na fitnessie porażka dopiero skończył chorować
Nie wykupilam recepty jak coś to mu podam pedicetamol na gorączkę mam nadzieję że przyjmuje od rana lekarka kazalam mężowi zrobić rozrube jak nie będą chciały go zarejestrować
-
Slysze Piotrka
Obudził się o 6 ale zasnelismy widocznie bo teraz oczy otworzyłam. Strach iść do niegonie wiem co tam zastane. W nocy zmieniłam mu poduszkę head care na normalną
Piotrek po skosie, poduszka odrzucona w kat
ciekawe jak z tą poduszką?
Słyszę ze nieźle deszcz leje
-
Skali
Zdrowka! Przyjac was musza.
Kamcia
Twoj chlopak dzielny zuch, ladnie spi w swoim pokoiku.
Co do korkow to ja swego czasu dawalam z ang, tez nie jestem nauczycielka ale dzieciaki do mnie przychodzily mimo, ze jak same stwierdzily- jestem wymagajaca, ale dzieki temu mialy piatki. Odkad zaszlam w ciaze odstawilam nauczanie, ale mysle by we wrzesniu znow zaczac
Sarcia
To Igunio dzisiaj nawet ladnie spal, co nie?
U nas tez leje, wiec nici ze spaceru. Dzis do nas przychodzi moja kolezanka, ktora terminma na poczatek kwietniamoze przesle mi ciazowe fluidy hihi
-
Mój był dzis taki marudny. Stękal. Jęczał. Marudził. Na brzuchu zawsze lubił, a teraz nagle skrzek i wrzask.
Przyjechali dziadki. Ja w stresie bo młody słabo reaguje nawet w dobrym humorze.
A tu proszę.
Mlody u mnie na rękach. Zaczęli pokazywać prezenty (może to o nie chodzlo Hahaha) i młody nagle jedna łapę do babci). Mama sie nachyliła, bo myślała ze chce ja podotykax po twarzy. A on sie odkręcił i dwie ręce do niej
I 'Eeej!'
A potem sie uśmiecham do dziadka! Gdzie zawsze był płacz
Wiec widać po nim ze już jest dużym chłopcem
kamciaelcia, Dariah, Natka-matka wariatka :), Angela89, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u nas koszmar dzisiaj, bylam na wyjezdzie wrocilam i Igunio goraczke ma 38,1 dalam czopka pojechalam z nim do lekarza, dal badanie moczu na cito i z wynikami mam wrocic, osluchowo nic nie ma, ma katarek i troszke gardelko. Pierwszy raz jest chory a ja trzese portkami :(strasznie sie o niego martwie
ze zarazbeczec bede