WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Trzymam kciuki za pozytywne wyniki badan.
A ja znow dostalam okrespokarm jest, wiec Angela dziekuje! Cynk + wapn pomogl. Tylko Amelka nie chce pic. Chyba jej moje.mleko nie smakuje, pewnie przez ten kres. Ech... dobrze, ze chociaz jest
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny, dam znac jak, odbiore wyniki malego, mam madzieje ze nic w nich niewyjdzie, na w razie w lekarka wypisala antyniotyk jesli by cos wyszlo w moczu, to kolezanka mojej mamy dala mi swoj prysatny numer i w razie co mam do niej zadzwonić to mi powie co i jak.ale mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie potrzebny . Oby totylko jakas zebowa,3 dniowka :(chociaz zebow nie widac
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:I jak wyniki?
Wlasnie wszystko jest napisane ujemne lub w normie jedynie w osadzie jest napisane nablonki plaskie pojedyncze i leukocyty 0-1 hmm tylko co, to ozmacza ?
Wyslalam lekarce mmsem wyniki czekam az odpisze bo nie siem czy w koncu potrzeba ten antybiotyk czy to jest ok ? -
Zdrowka dla dzieciaczkow.
Kurde jakis pogrom jest naprawdę
My dzis zaliczylismy dlugi prawie 3 godzinny spacer ja poszlam daleko daleko od domu i kuzwa deszcz nas zlapal cala mokra wrocilam.
A na 17 pojechaliśmy na basen oczywiscie wychodząc rozetal sie armagedon deszcz grad burza ale i tak pojechalismy.
Igusiowi tak sie podobalo caly czas szalal rwce nogi lataly we wszystkoe steony i chlapaly wszystkich pani powoedziala zemamy podejsc po zajeciach. Juz sie balam ze powie ze mamy chodzic kiedy indziej a ona nas mile zaskoczyla ze mamy sie wpisax na liste i bedzieny chodzic wtedy za darno z budżetuNatka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Ojej, jaki pogrom zdrowotny tu panuje. A kysz chorobska, a kysz! Wszystkim dzieciaczkom zdrowka!
Cos ostatnio tutaj cisza nastala. Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe -
No fakt cisza jak makiem zasial
Mybsie meldujemy nocka po basenia calkiem udana tylko znowu pobudka o 6 ranny ptaszek. W nocy dzos tylko 3 pobudki.
No i znowu od bledego switu marudzenie wiec dzis pewnie znowu pojde na 3 godzinny spacerowac bo tylko tak nie marudzi ksieciulo.
A co do basenu Skali z budżetu partycypatyjnego sie zalapalismy.
-
My też nie śpimy. Lezakujemy jak co dzień u nas w sypialni. Ja w środku. Z prawej kot z lewej mały. Dziś prawdopodobnie wraca mąż ( okazało się ze poligon dłużej trwa ale szef obiecał mężowi do dziś za to ze tak nagle kazal jechać ). A wieczorem szwagierka przyjedzie z Lubelszczyzny
-
I my się meldujemy
Wczoraj Z cały dzień marudna. ..do tego pogoda kiepska..
Na szczęście w nocy ładnie spała bo zero pobudek, obudziła się o 6:30
Drugi ząbek już prawie jestMyślę że to dlatego jest taka marudna...
Dzisiaj piękna pogoda więc spacer na pewno będzie zaliczony!
Skali, Sarcia,
Niech cjlopcy szybko zdrowieją!!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Byliśmy wczoraj na sor, ale było tyle ludzi ze zrezygnowaliśmy trochę w nocy zjadł ale były dwie kupy więc dziś na 9 45 idę po zmianę antybiotyk zastanawiam się nad zastrzykami bo z przyjmowaniem przez niego czegokolwiek jest dramat no ale zobaczymy
Najbardziej się martwię niejedzeniem znowu mi schudnie oby się nie odwodnil
Dziś jakby kaszel lżejszy oddech lepszy może jakieś światełko w tunelu
-
Skali
Oby to byl dobry znak i szybko wracajcie do zdrowia.
My tez juz nie spimy od 7, ale o 7 to wlaczam Amelce karuzele i projektor i zawsze jeszcze z 30min polezy i pohiha sie do swiatelek a ja mam jeszcze chwile czasu na drzemke. Teraz juz najedzona rojbruje na kocyku a raczej na podlodze bo ulubionym miejscem zabaw zrobila sie kuchnia i psie miskicaly czas jej powtarzam by nie dala sie stereotypom ale cos ja ta kuchnia ciagnie
dzis zapowiada sie ladny dzien i zamierzamy wybyc dzis na spacerek
Zatem milego dnoa cioteczki i dzieciaczki. Odezwiemy sie pozniej :* -
Mieliśmy w mocy alarm monitora oddechu.
Kosio leżał zszkowany w kacie łóżeczka. Oddychający i wszystko ok.
Chyba za daleko od czujnika sie przemieścił.
Huh.
Ależ go wycalowalam.AJrin, Dariah, Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
Ach daj spokój.
Prawie żeśmy sie pozabijali w biegu do drugiego pokoju.
A Kosio grzecznie w kacie leżał. Zobaczył nas, zdziwił sie i mina 'to nie ja włączyłem melodyjke'AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość