Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sarcia jak Igunio?
    Skali zdrowia dla Szymka.

Hej kochana, nie musi dostawac antybiotyku w drogach moczowych nie ma infekcji na szczescie ! Chwilami kaszle nie tak czesto, ale katar ma okropny odciagam mu wydzieline z nosa zakrapiam Nasivinem i robie 2x dziennie imhalacje z soli hipertonicznej Nebudose. Wczoraj usnal o 20.30 spal do 2 w nocy obudzil sie z goraczka ponad 38 dalam mu czopka , najadl sie i poszedl spac spal do 6.30 najadl sie do 7 gadal i spal do 9.30 na szczescie poki co nie ma goraczki ale biedny matakie zeszklone oczka i marudzi wiadomo tak mi zal teho malenstwa :( mam nadziejeze to 3 dniowka i nic sie z tego nie rozwinie, dobrze ze maly ma apetyt i je. Wcsoraj lekarka go wazyla to wazyl 8,500 kg, czyli od 8.02 przybral 300 gr ro chyba dobrze ?

Buziaki dla was

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali

a co Szymciu ma za antybiotyk ?

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:40

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfik

to wam Kostek stracha napedzil :) teraz to juz chyba trzeba sie przyzwyczaic ze dzieciaki beda nam wycinac jakids numery bo juz sa bardziej mobilne :)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia,
    Trzeba sie wziąć w garść i w końcu zrezygnować z monitora.
    On miga na niebiesko w rytm oddechów i sobie czasem po tym patrzymy czy śpi czy udaje ;)

Trzymam kciuki za Ignasia. Niech już mu przechodzi.

nick nieaktualny, Dariah lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sarcia oby to była tylo 3 dniówka. Zdrowia dla zięciunia :-*

dziekujemy kochana, a jak tam moja synowa:)? psoci?

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfik

pewnie ze tak, w koncu to juz duzy gosc;) Ja akurat z tgo dobrodziejstwa nie korzystalam ani przy corce ani przy malym chcialam sobie zaoszczedzic przezywania zawałów co chwila :D

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakze zwlaszcza ze braciszek to zywytotny chlopiec :) jak mala troche podrosnie to bedziesz miala wesole przedszkole ! ") wiesz bo moja cora to sie uwaza za starszaka haha dobrze ze juz chodzi do przedszkola to odpocząć trpche mogę .. vo z 2 to ciezko

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sarcia ja mam nadzieję, że B od września pójdzie do przedszkola :)

A jest juz zapisany :) ? No bo on juz 3 latka w tym rokuma? Ogolem jak nie siusia w pamperxy to moze juz isc od 2,5 roku, moja cora tak szla do maluszkow 2,5 latków. A jaki jest u was koszt przedszkola ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba zwariuje Pani z przedszkola dzwonila zeby odebrac core ma 38,5 goraczki !! :/ czy to jakies fatjmczy co dl cholery ? Chybazaraz i ja dostane goraczki z tego wszystkiego :(

• Dariah Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wrócilysmy ze spacerku :) piękna pogoda!! :)

Sarcia,
    Jejku ale Was dorwaly chorobska :(
    Cieszę się że Mały nie ma żadnej infekcji!
    Lec po córkę i zobacz co z nią się dzieje :(
    Trzymajcie się! !

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzień na wariata,
    miałam wyciągać spacerówkę, ale zobaczyłam że tylko przez weekend będzie jeszcze ciepło, a potem wrócą deszcze. Byliśmy na spacerze, jak wracaliśmy poszliśmy do sąsiadów którzy mają kozy, owieczki, gęsi, kury - pooglądać zwierzyniec. Mały bacznie się przyglądał, nawet rączki wyciągał :D ale od rana marudny, albo zęby idą albo trzyma go coś od szczepienia. Jutro wyjeżdżamy na weekend, M mnie na obiad do restauracji zabiera, a Fifek będzie balował u Babci ;)

przez te marudne humory obiad na maksa schrzaniłam, pieczarki spaliłam, makaron rozgotowałam, a sos mi się zważył. Masterchefem nie będę :D

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, ale pewnie bardziej zjadliwy :D
    zupą Fifek też gardzi, zębole na bank dokuczają

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas czuć je pod palcem, ale ostatnio krwawo kończą się wszelkie próby wymasowania dziąseł. Powiem M żeby to zrobił jak wróci z roboty :D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My znowu 3 godziny na spacerze :) Choc slonce slabo sie przebijalo to teraz jak wrocilismy pięknie świeci ;)
    Mlody spi prawie 3 godziny na spaceracj w domu tak nie chce. Och ile ja bym dala aby w domu tyle pospal!
    Agatia powodzenia u okulisty
    Sarcia zdrowka dla Ignasia.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój na spacerze max 20-30 minut śpi i więcej nie chce
    czekam na więcej słońca i wyciągam tą spacerówkę, bo z gondolki ma słabą widoczność

‹‹ 3296 3297 3298 3299 3300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ