WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia jak Igunio?
Skali zdrowia dla Szymka.
Hej kochana, nie musi dostawac antybiotyku w drogach moczowych nie ma infekcji na szczescie ! Chwilami kaszle nie tak czesto, ale katar ma okropny odciagam mu wydzieline z nosa zakrapiam Nasivinem i robie 2x dziennie imhalacje z soli hipertonicznej Nebudose. Wczoraj usnal o 20.30 spal do 2 w nocy obudzil sie z goraczka ponad 38 dalam mu czopka , najadl sie i poszedl spac spal do 6.30 najadl sie do 7 gadal i spal do 9.30 na szczescie poki co nie ma goraczki ale biedny matakie zeszklone oczka i marudzi wiadomo tak mi zal teho malenstwamam nadziejeze to 3 dniowka i nic sie z tego nie rozwinie, dobrze ze maly ma apetyt i je. Wcsoraj lekarka go wazyla to wazyl 8,500 kg, czyli od 8.02 przybral 300 gr ro chyba dobrze ?
Buziaki dla was -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia,
Trzeba sie wziąć w garść i w końcu zrezygnować z monitora.
On miga na niebiesko w rytm oddechów i sobie czasem po tym patrzymy czy śpi czy udaje
Trzymam kciuki za Ignasia. Niech już mu przechodzi.sarcia123, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jakze zwlaszcza ze braciszek to zywytotny chlopiec
jak mala troche podrosnie to bedziesz miala wesole przedszkole ! ") wiesz bo moja cora to sie uwaza za starszaka haha dobrze ze juz chodzi do przedszkola to odpocząć trpche mogę .. vo z 2 to ciezko
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia ja mam nadzieję, że B od września pójdzie do przedszkola
A jest juz zapisany? No bo on juz 3 latka w tym rokuma? Ogolem jak nie siusia w pamperxy to moze juz isc od 2,5 roku, moja cora tak szla do maluszkow 2,5 latków. A jaki jest u was koszt przedszkola ?
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wrócilysmy ze spacerku
piękna pogoda!!
Sarcia,
Jejku ale Was dorwaly chorobska
Cieszę się że Mały nie ma żadnej infekcji!
Lec po córkę i zobacz co z nią się dzieje
Trzymajcie się! !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyU nas dzień na wariata,
miałam wyciągać spacerówkę, ale zobaczyłam że tylko przez weekend będzie jeszcze ciepło, a potem wrócą deszcze. Byliśmy na spacerze, jak wracaliśmy poszliśmy do sąsiadów którzy mają kozy, owieczki, gęsi, kury - pooglądać zwierzyniec. Mały bacznie się przyglądał, nawet rączki wyciągałale od rana marudny, albo zęby idą albo trzyma go coś od szczepienia. Jutro wyjeżdżamy na weekend, M mnie na obiad do restauracji zabiera, a Fifek będzie balował u Babci
przez te marudne humory obiad na maksa schrzaniłam, pieczarki spaliłam, makaron rozgotowałam, a sos mi się zważył. Masterchefem nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My znowu 3 godziny na spacerze
Choc slonce slabo sie przebijalo to teraz jak wrocilismy pięknie świeci
Mlody spi prawie 3 godziny na spaceracj w domu tak nie chce. Och ile ja bym dala aby w domu tyle pospal!
Agatia powodzenia u okulisty
Sarcia zdrowka dla Ignasia. -
nick nieaktualny