X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje, dobrze ze chociaz z wami mogempogadac bo przeciwnie wyladowala bym chyba u wariatow :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    mocno tule
    ale bedzie wkrótce lepiej

sarcia123 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

dzieki kochana mam nadzieje, teraz nakarmie małego zwijam ekipe i jedziemy do lekarza niech ich oslucha, obejrzy, zbada i powie co i jak bede o stokroc spokojniejsza, zwlaszcza ze maly ma juz 3 dzien goraczke i jakos nic nie zapowiada zeby nagle mu przeszlo :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wysoka goraczka przy trzydniówce lubi trzymać się dosłownie 3 doby i lepeij by było gdyby to była trzydniówka...ale choroby nie wybierają i my chorób sobie nie wybieramy...dzieciaczki złapaly to samo

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szwagierka przyjechała...podziębiona :( mam nadzieję, ze mały nic nie złapie, bo całą zimę nie łapał :( dziś z nią lepiej ale leki od razu podsunełam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Dobrze, ze chociaz mlody moze lepiej pooddychac. Daj znac co lekarz wam powiedzial. Trzymam kciuki by byla to zwykla trzydniowka i szybciutko zarowno jemu jak corce przeszlo. A facetem sie nie przejmuj, bo oni wszyscy tacy madrzy sa, ale gdybysmy ich zostawily z chora ferajna to dopiero by im w piety poszlo.

Kamcia
    Oby nic ci mlody nie zlapal.

Agatia, Angela
    Jak tam wasze dzieciaczki?

Skali, Ulf, Bisacz, Darusia,Daria, Marta
    Wywoluje was dziewczyny :)

My bylysmy na spacerku az 3h. Super pogoda, piekne slonce. Moglabym chodzic jeszcze ze 2godz ale moje prywatne slonce chcialo jesc ;) na obiadek zrobilam jej domowy rosolek z kaszka manna. Smakowal jej :) a wczoraj dawalam buraczki, tez pyyycha

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski

Wysłany: 4 marca 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eed6aeff7437.jpg

agatia, kamciaelcia, marta258, Dariah lubią tę wiadomość

5v79kzu.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:41

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natka
    jaka ona ładna :) oczka ma typowo dziewczynkowe :)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam was dziewczyny ale mam taki kołowrotek ze szok nie mam sił i czasu. Co prawda dziś jest trochę lepiej. Wczoraj byliśmy już na sorze drugi raz bo mały co zjadł to kupa ale na szczęście nie miał cech odwodnienia. Udaje mi się przez sen dac nu trochę jeść pić ale ciągle robi te pierdolone kupy.

Zauważyłam że po bebiko jest od razu jak podam wodę albo swoje jest tylko Pietrek. Lekarka na sor mówiła że mogą być dwie infekcje oskrzela już lepiej mam nie dawać antybiotyk tylko syrop i inhalacje. Ale biegunka jest nadal:(. Daje snecte enterol i nic.

Najgorsze jest to że się męczy maluszek już trochę mam wigoru ale cały czas śpi. Do tego leci z wagi wszystko co przybrał poszło się wiecie gdzie i co robić.

Mam receptę na jakiś nowy lęk hinsec czy coś takiego ponoć nowość na rynku mam mu podać w razie gdyby się zwiększyła biegunka.

Ech moja mama przyjechała dobrze i źle. Ale właśnie siedzę w wannnie nie chcecie wiedzieć kiedy ostatni raz mylaln włosy.

M mi pomaga trochę w pracy był wiadomo. Dany radę

Sarcia trzymam kciuki. Mieliśmy augumentin. Guano jedno drugi zinnat. Ale nie podałam go.

Będę nadrabiać w miarę możliwości
    Buziaki dla dzieciaków.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skali
    zdróweczka dla Szymeczka!!
    tobie sił

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 4 marca 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    Trzymaj sie kochana! Wierze, ze bedzie dobrze i Szymus szybko wyzdrowieje. Trzymam kciukasy bardzo, bardzo mocno.

Agatia
    No, no, pierwsza lekcja :) zobaczysz, za chwile to cie zagada :P

5v79kzu.png

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ch nastrój, więc tylko podczytuje.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my bylismy u lekarza , maly dostal Amotaks infekcja gornych drog oddechowych wszedzie swiszcze, lekarka mowi ze nie ma na co czekac trzeba dzialac dostal juz pierwsza dawke 3,5 ml ...gardlo ma czerwone nos zapchany pieknie;( w dodatku przez 20 minut tak mi sie przed chiwla darl ze go uspokoic nie moglam...usnal tyle co... glowa mi peka ratunku!!:(

Nadia na szzcescie osluchowo ok, mam robic jej inhalacje z Nebbudu, dawac Pecto drill i doraznie cos na goraczke i na katar jje antybiotyku nie wlczyla, kazala nie chodzic do przedszkola no i jak by jej sie tfu,tfu,tfu pogorszylo to w pn do rodzinnego..... matko dziewczyny mam taki mlyn ze nie mam czasu sie po d podprapac i wygladam jak bym na kacu byla

Skali
    Zdrówka dla Szymcia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Ja mam ch nastrój, więc tylko podczytuje.

Hej, hej kochana a co to za czarne chmury sie zebraly nad waszym nastrojem? co sie dzieje, tule :*

Wysłany: 4 marca 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, Skali
    Oby chorobsko poszlo sobie w pieruby czym predzej.

Ulf
    A co to za podly nastroj?

Ja w domu tez armagedon. Mloda pierwsza dzis i ostatnia drzemke zakonczyla o 13 i od tego czasu ni huhu nie chciala spac. Kolo 19:00 nagle tak mi sie rozwyla, ze szok. Histeria pelna para. Wiec ja ja rozebralam i hop do wanny. Teraz wisi na cycku i zasypia. Oby spala!
    Dzis opuscilismy lozeczko z tej gornej kondygnacji nizej, na srodkowa, wiec mam nadzieje, ze z tym histeri nie bedzie. Trzymajcie kciuki :)

5v79kzu.png

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytam Wasze relacje, to próbuje sie sama kopnąć w dupę.
    Bo właśnie u nas wszystko wporzo. Kosio zdrowy. Piękna pogoda.
    Ale przyszedł jakiś dołek i trwa.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfiki

bedzie dobrze i nie dlugo wyjdzie u was slonce, kazdy czasami ma takie humorki i nastroje ktore przycjodza znikad imldchodza niewaidkmo kiedy uszy do gory :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2017, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zobacz na mnie ja tu wam smuce i narzekami wspolczuje ze chcecie czytac te smuty ! :( sama mam chec sie kopnac w tylek ale coz jak nie narzekac jak tKi trudny okres mnie dopadl ? Padam juz na, pysk bo juz nawet nie na twarz...maz mnie dzis wnerwil ale nie moge powiedziec bo dzielnie pkmaga robi dziecilm inhalacje nosi ubiera ale mimo to jestem wypompowana...chyba od zmartwie norma, nie

Wysłany: 4 marca 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Oj, jak dzieco choruja to nie dziwota, ze mamy lapie dolek. Glowa do gory, musi byc lepiej!

Ulf
    Moze to przesilenie wiosenne? Popatrz jak przyroda budzi sie do zycia, jak pieknie.

U nas histetia w zw z obnizeniem lozeczka. Karuzela za wysoko, szczebielki za dlugie, ona za nisko. Ryk jakby jej ktos krzywde robil. No masakra :( i jeszcze tylko mamy rece sa ok, inne parza. Ech :( to bedzie ciezka noc.

5v79kzu.png

‹‹ 3298 3299 3300 3301 3302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ