WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka
u nas w miare dobrze, Igunio troche spal w dzien troche sie bawil..dzieki Katarkowki nosek ma czysty i bidulek moze zjesc czy spac, dostal 3 porcje antybiotyku i wyraznie widac ze powoli sie polepsza, mam nadzieje ze najgorsze za nami, 3x dziennie robimy inhalacje z nebudose .i smaeujemy dziasla bo swedza i wszystko laduje w buzce
U nas dzis escie byli na kawie, z reguly co niedziele po kosciele wpadaja do wnukow bo w tygodniu rzadko sie widzimy, chyba ze jest opieka potrzebna do dzieci to tak a jesli nie to tydzien sie nie widujemya nie raz i my z nudow do nich zajrzymy,
a jak u reszty ???
kurde co nam turaj forum pada czy co ? Mimo fb tutaj tez lubie pisac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki sarcia:-)
Jestem czytam was tzn nadrabiam wieczorem jak małego usypiam ale jakoś nie wiem co napisać? Albo się przebudzi albo córka mnie potrzebuje i tak w kółko.
Co u mnie.
Za tydzień mamy szczepienie wrrr.
Roberto zdrowy. Wprowadzamy mu mm 2(od jutra dwie miarki).
Coraz mniej mi je mm za to by jadł kaszki lub obiadek czy deserek.
Dziś jadł kiwi ale nie pasowało mu za to banana takiego owoca że sklepu całego by zjadł
Jadł już chlebek i pije soczki z kubka niekapka. Pije w dzień bardzo dużo.
Wodę całkowicie odstawil.
Kupki są już koloru brązowego? Z grudki żółtymi. Najlepsze ze juz trzeci dzień zapominam o floraktin:-)
Kupiłam mu stojak gimnastyczny bardzo się nim interesuje oraz dwie hale kule licząc że ruszy tylek wreszcie.
Na dzień dzisiejszy przewraca się z boku na bok,z boku na brzuszek i nogi ciumka
A to mój Roberto :
Córka mam wrażenie że bunt chyba odpuszcza.
Są dni kiedy jest jeszcze źle ale już chyba idzie ku lepszemu.
Wczoraj skończyliśmy pracę na konkurs. Panie z przedszkola zaproponowała jej udział bo pięknie maluje.
Tyłul czysta woda.
Pochwalimy sie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/768b85cd4dcd.jpg
Trochę nie wygląda na pracę 5-latki no ale.....hihi
Także miałam co robić. Czasu mało a dzieci też mnie potrzebowały.
Na dodatek chyba stocze wojnę z klientka
Wylivytowala ode mnie 3 rzeczy.
Pisałam e-mail ale cisza od czasu kiedy wygrała aukcje.
Słuchajcie nic się słowem nie odzywa.
Z ciekawości zajrzałam na komentarze.
A tam dwa negatywy że kupuje i kontakt się z nią urywa nie płaci!
Myślę jak to ugryźć bo w czwartek będzie dwa tygodnie jak wygrała aukcje
Wszystkim dzieciaczkom życzę dużo zdrówka
A wam mamuskom cierpliwości
Pozdrawiam was i wybaczcie że tak ostatnio was zaniedbuje.
Obiecuję od jutra od 10-18 będę miała więcej czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 06:07
Skali89, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
U nas weekend jak to zwykle z dzieciakami intensywny.
Niewiem czy pisalam ale kolezanka zalatwila dla starszaka konsultacje w Poradni Logopedycznej Psychologicznej. W sobote mialam spotkanie z psychologiem jutro Kuba ma spotkanie z pedagogiem a we srode z logopeda potem wystawiaja opinie i ewentualnie kieruja na zajecia dydaktyczne. Mam nadzieje ze po tym bedzie poprawa
Wiecie co na fb pisalam ale szwagierka nie zaprosiła nas na urodziny swojego syna ktory skonczyl rok. Wczoraj wstawila zdjecia a tam widze ze zrobila identycznie co u Kacperka na chrzcinach bylo. Ściągnęła balony, napis i od tej samej kobietki zamowila tort ( wczesniej sama robila bo twierdziła ze nie bedzie wydawala kasy ) na chrzcinach co innego juz gadala. Z.jednej strony.jestem zla bo laska pozerka straszna i teściów przekabaca na swoja strone a z drugiej jest mi meza zal bo ma tylko jednego brata a tu taka sytuacja.
A i z mezem sie poklocilam mocno. A teraz slini sie do mnie -
Witajcie po weekendzie
U nas weekend jak zawsze zabiegany
Uwaga uwaga....w sb nastawilam budzik na 6 rano !!! Bo chciałam iść z Małą na basen na godzinę 8....bo wtedy nie ma nikogo i chciałam dać jej drugą szansę w starciu Zosia kontra woda
na początku była trochę spieta ale po 15 min super ! Az z zachwytu krzyczala na cały basen
♡♡
W nastepna niedziele pójdziemy jeszcze raz na zajęcia z dziećmi, zobaczymy jak wtedy
Potem oczywiście coś zjeść, spacer bo była piękna pogoda i po południu byliśmy zaproszeni do znajomychi tak cały dzień minął
W niedziele byliśmy zobaczyć to krzesełko do karmienia Safety 1st i jesy całkiem nie złe jak za tą cenęMyślę że się zdecydujemy na nie, ale jeszcze chwila - Zosia musi już ładnie siedzieć
Sarcia,
Jejku na prawdę współczuję dwójki chorych maluszkównajważniejsze że Iguś już trochę lepiej i że odzyskuje apetyt!
Natka, Żabka,
Piękne dzieciaczki!!!
Amelka jaka zadowolona !! Hehe
Ulfe, Kamcia, Sarcia,
Faceci...eh też czasami mam wrażenie że bez nich byłoby łatwiej. ..
Esmi,
A co się dzieje z synkiem że do poradni trafiliście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 08:00
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Cóż za syfiasta pogoda.
Za dużo wiosny na raz było, ze takie paskudztwo nastało?
Mam ochotę wydać pieniądze
Ksosia rzuciła na fejsie temat bucików i może poszukam trampkow.
U mnie z reguły ochota na wydawanie kończy sie na wrzuceniu rzeczy do koszulka. Potem przychodzi 'a po co? A czy potrzebne?' Itd.
Ale poprzeglądać mogęDariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Witam was dziewczeta i chlopcy rzecz jasna
Super, ze sie odezwalyscie.
O! Temat bucikow, super! Ja w tym temacie jestem zielonaktos, cos doradzi?
-
Byliśmy na kontroli osluchowo ok a już się martwilam bo cała noc kaszlal.do jutra mamy brać hidrasec. Z jedzeniem różnie walka trwa w czwartek na kontrolę. Gardło lepsze także tylko inhalacje i syrop. I od nowa uczyny się jeść a już tak było pięknie no ale ważne że do przodu
-
Szynek właśnie śpi zjadł na spiocha a ja delektuje się ciszą. Na prawdę. Mam ochotę iść na fitness poćwiczyć a z drugiej strony po prostu leżeć.
Pogoda do bani więc oby Szynek współpracował. Musiałam odwołać rehabilitację. Przez to że nie chce jeść to się odgina i id nowa problem z napięciem. Nogi silne cały czas się odpycha a głową lata . No ale będziemy pracować
Ja kupiłam niechodki w pepco ale jak będzie ciepło to skarpetki będę a jak już będzie chodził to musi mieć dobre szerokie buty bo jest problem z palcami u stóp jeden się nie mieści i nie jest w szeregi i albo się to rozprostuhe pod naciskiem jak będzie chodził albo operacja także kolejna przeprawa ale nie myślę o tym narazie