WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDariah gratki z okazji ząbka:-)
Esmi nie przejmuj się.
Ja mam tak samo ale to moja bratowa robi taki szopki brat też w sensie co ja powiem mamie ze np. Kupujemy auto,działkę to ona powtarza a mój brat nie może być gorszy i zaraz dosłownie za chwilę leci i kupuje nawet na pale bo nie może być gorszy:-(
Ja też nie zostałam zaproszona na chrzest,roczek itd ich synka. Na ślub nas zaprosili z lacha? Nie wypadało chyba siostry nie zaprosić. Mąż się wymagał bo córka była mała i zasnela w aucie więc powiedział że jedzie do domu a nie udawać pajaca. Ja też długo nie siedziałam bo mnie zoladek wtedy z nerwów rozbolal.
Mój mąż się tym nie przejmuje ale on z tych ludzi ze omija szerokim łukiem toksycznych ludzi i nawet z nimi nie rozmawia.
Są bo są a on żyje swoim życiu ie i ma ich z poważaniem.
Szkoda że brat jest taki głupi no ale.....
Esmi napewno sytuacja jest przykra ale nic nie zrobisz pewnie jej głupio było a chciała zabłysnąć wiedziała że się skapniesz.
Można było tzn ona się zapytać z kad ty to kupiłaś itd i zaprosić was na imprezę obeszło by się od niezdrowej sytuacji.
Robert poszedł na drzemke.
To już druga.
I coś się świeci ma stan podgoraczkowy a marudzi wrrr
Z mężem też się pozarlam. Kazała zawieść córkę wstał z fociebo królewicz myślał że ja zaprowadze.
Zobaczcie jak mu się dupa przyzwyczaila wrrr mówię zabierz ten obrazek na konkurs a on do mnie z gębą że to nie pięciolatka malowala i tego nie weźmie.
Wiecie co.....
Ahhhh faceci
Dobrze że zaraz idzie do pracy:-)
Chodzi zły bo synek mu wczoraj nie dał matki poprzytulac!
Co do bucików.
Nie znam się która firma lepsza.
Ale na pewno trzeba się skupić żeby miały sztywny zapietek.
Ja już nie popełnił tego błędu co przy córce a nie słuchałam mojej matki.
Córka stawiała kroki pierwsze a ja jej przeróżne buciki, kapcie kupowałam bo piękne co z tego jak mają być praktyczne.
Dziś córka ma plaskostopie i nogi stawia do środka.
Nic nie pomaga nawet wkładki ortopedyczne.
Nie wiem czy ma to genetycznie po chrzestnej czy to wina butików źle dobranych.
A jeśli chodzi o niechodki to trzeba mierzyć.
Ja kupiłam w h&m kozaczki zimowe na pale i nie pasują bo rozmiar zanizony?
Z drugiej strony ten but do stopy Roberto wyglądał jak.......no.
Lepiej przymierzyć.
Ja mam całą reklamowe niechodkow.
Planuję jakieś sandałki na lato kupić choć wiem że dzieci wola na boso.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 10:02
-
nick nieaktualnyNo widzisz no to może fakty zniesienia to jakoś genetycznie u nas poszło.
Choć szwagierka mówi że jej syn też tak układał stopy jak moja córka nic nie pomagało za to latem zaczął biegać boso trawa,piasek i jakoś mu przeszło.
Tyle że u mnie nie ma gdzie biegać boso bo w piaskownicy jej czasami pozwalam latem boso biegać i to zależy na której piaskownicy się bawi.
U nas kotki lubią się załatwiać, szkło i brud
U nas ortopeda każe wkładki ortopedyczne nosić.
Nosi już trzy lata w każdym bucie wkładka i nic.
Robert spał 10min!!!! -
nick nieaktualnyNa temat butow to ja sie wypowiem bo cora miala krzywe kolana i stope uciekajaca do wewnatrz jak szla i od 3,5 roku nosi buty profilaktyczno-ortopedyczno-korekcyjne. Ja postawilam na marke Aurelka i sprawdza sie swietnie, ja osobiecie polecam, ceny sa wiadomo jak kazdych takich butow ale naprawde warto, mimo ze cora ma 5 lat nadal kupuje, y Aurelki i synkowi jak tylko przyjdzie pora ez mu zaraz kupie.
-
Witan sie i ja.
Weekend super pogoda i mielismy 2 imprezy u tesciow dlatego zaniedbalam forum. No niestety jak bedxie cieplej to mniej tu bedziemy dzis pada wiec byl czas nadgonic.
Ulf idzie okres mowie Cihormony szaleja przejdzie poki co tule. A jak cos to oczywiscie ze dasz sama radw bo jestes super mama jak my wszystkie
Sarcia zdrowka kurde masz pogrom wspolczuje.
Skali super ze Szymek lepiej oby tak dalej!
Dariah super gratulujemy zabka.
Kamcia ciekawe czy choinka sie przyjmnie.
A ja mam dziecko ktore do mamy rak nie wyciaga ale do wszystkich obcych juz tak aby go nosili. Mowie wiam przez weekend przewinelo sie z 30 osob łącznie a moje dziecko chcialo byc noszoneprzez każdego bo matka nosic nie chce. Wszyscy podziwiali jaki to aniolek i wiecie co kurde w gosciach to sie potrafi zachowac zero stekania no moze troche jak chcial aby ktos go nosil -
nick nieaktualnyA propos npcy u nas jakis koszmar.... Igunio usnal o 22 o 23.30 wstal na jedzenie zjadl..poszedl spac no i ok obudzil sie zaraz o 1.30 zjadl poszedl spac...no i zacaelq sie jazda, kaszlaniw, smaranie, krztuszenie sie usnalmpo chwili wsta, o 3.30 no i do 4.30 nie spal w ogole ryczal, wrzeszczal nic mu nie pasowalo..ubujalam go w koncu zasnal no i wstal o 7.20 zjadl cycka..wzial antybiotyk i spal do 10, wstalismy zjedlismy ogarnelismy sie i maly na drzemke sie udal...
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia już kiedyś pisałas o tych Aurelkach, ale u nas nigdzie ich nie widziałam
Młodemu kupuję Bartki albo Emelki.
Wiesz co kochana one sa w sklepach medycznych lub w internetach aurelka.pl
edit. Na aurelka.pl masz wyszukiwarke gdzie mozna kupic buciki , wejxz sobie wpisz twoja okolice i sobie zobacz
moim zdaniem sa lepsze niz reklamowane wszędzie BartkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 11:08
-
Myślałam ze niechodki to jak skarpetki. Kupuje sie na pale
To tyle z wydawania pieniędzy.
A jeśli chodzi o dobre buty to przeprawa jeszcze mnie czeka. M uważa ze to fanaberie. Jego siostry chłopaki chodzą w normalnych butach - sieciówkowych. Jak coś mu pasuje to siostrę bierze jako autorytet. Jak ona robi coś z czym M sie nie zgadza, to już autorytetem nie jest.
jaki jest koszt takich butów w Bartku, Aurece czy Emelkow? -
Ja wiem ze w buty jak bedzie chodzic bedziemy inwestowac i M sie tu zemna zgadza znam Bartki o aur3lkach nie slyszalam ale dzieki Sarcia będze pamiętać
-
Ja też sobie sprawdzę te aurelki.
Właśnie się obudziłam Szynek jeszcze śpi.
Przez tą chorobę moja laktacja idzie do lamusa bo cyca nie chciał a ja nie miałam czasu odciągnąć..ale mu trochę podałam bo miałam zapas odciagnietego mleka ale już nie ma. Dostawiam go to po 2 sekundach się odwaraca no ale będę próbować choć i tak jestemsmy już na mm
Sama skóra i kości z niego zostały jak go m wczoraj rozegrał to myślałam że zacznę płakać nie wiem ile stracił ale dużo. Jest lekki jak piórko. Pewnie normalnie zacznie jeść za jakieś dwa dni. Ale przynajmniej na długość się nie skrocil teraz ma ksywe długi
-
Sarcia,
Dzięki wielkie za informacje o bucikach!
Myślę ze dobre buciki to bardzo ważne, z tego co słyszałam to stopa kształtuje się do 8-9 roku życia.
No i najważniejsze - nigdy nie brać butów po kimś. .nawet jeśli super i tylko kilka razy noszone i w ogóle eow!...nie wolno....
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️