X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swoja droga..to zaczelo mnie bolec i drapac w gardle :/ pieknie jescze moze ja cos od dzieciakow zlapalam katastrofa :( a przy kp prawie jic nie mozna brac..normalnie prawie jak druga ciaza wszystko po konsultacji z lekarzem

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To by sie nasi faceci dogadali w kwestii wydatków. Haha.

Leniwy dzień.
    Ugotowałam gulasz. Mam nadzieje ze będzie zjadliwy, bo chyba przesadziłam z chilli ;)
    Młody śpi. Ja sobie leżę.
    Na gorza coś wiercą i stukają. Borze. Mam nadzieje ze to nie regularny remont.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfik

czyli mozemy nasaych facetow, puscic razem na zakupy, to wroca z pustymi torbami bo przecież mniz nie potrzebuja hahham:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis sie popialam wmkuchni przygotowalam....sphagetti z torebki hahah :D po ciezkiej nocy nie ma co oczekiwac rarytasow xD

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ptrzylam na te buciki Aurelia. Bardzo ladne. Pokazalam mojemu D, na co on zlapal sie za glowe i stwierdzil, ze cena wymiata. No.... chyba nie zamierza oszczedzac na nogach dziecka. Te z Bartka tez sa bardzo ladne, cena przystepna. Mamy jeszcze chwile, ale dobrze, ze piszecie co i jak, bo tak jak wspomnialam ja totalnie nic nie wiem nt bucikow dzieciecych.

Moj D w tym tygodniu ma popoludniowki, wiec obiady gotuje tylko dla siebie. Dzis mialam golabki ze sloika hahaha :D bylysmy na 3h spacerze, wstapilam po chleb do sklepu i tak jakos rzucily mi sie w oczy te sloiki :P raz nie zaszkodzi, wiec dzis mialam labe z gotowaniem.

Jezu, dziewczyny jakie cyrki odprawia mi cora ze spaniem to sie w glowie nie miesci. Odkad obnizylam lozeczko usypianie to jakis koszmar. Wyje w nieboglosy az sie zanosi. Umiala juz popoludniu zasypiac sama. Teraz moge zapomniec o tym. W nocy budzi sie i od razu uderza w krzyk. Co ja mam zrobic z tym fantem? Narazie jestem nieugieta, jak placze to podnosze, przytulam, ucaluje, poczekam az sie uspokoi i znow odkladam, ale powoli zaczynam pekac :( dzis popoludniu myslalam, ze zabiore wkretarke i podniose jej to lozeczko ale udalo jej sie zasnac.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na zdrowiu dziecka nie mam zamiaru oszczedzac nie cce zeby kiedys mi dzieciak powiedzial ze ma krzywe nogi bo metce szkoda bylo 200 zl na buty

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wam minal dzien ;)?
    gdzie sie wszyscy podziali????

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się usypiamy.
    Matka w łóżku łyżeczka wysiorbala koktajl z mrożonych truskawek.
    Mniam :-)
    Oczywiście Roberto zamiast mm zjadł 100ml mm z kaszka bananowa.
    Aż jeczal żeby mu dawać szybciej :-)

Dariah lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojmlody cosmi jest podejrzany spal wnocy ładnie i dlugo do 8:30 jak nigdy do tego mial w dzien 4 drzemki comu sie dawno nie zdazylo a jedna trwala 2 godziny ja bylam u kumpeli na kawie a ten na balkoniemi ladnie spal bite 2 godziny bez bujania. No ale jak nie spal to strasznie dziwnie stwkal i tak jakby niby kaszel ale taki z wymuszenia i jak by nez sily... Wiec nie wiem temp nie ma ale juz padl o śpi gdzie standardowo spi o 21 dopiero. No nic oby noe choroba.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matulu! Juz jestem wykonczona a to dopiero poczatek przeprawy ze spaniem :/

Polozylam ja, ale to kwestia czasu jak polapie sie,ze lezy w lozeczku i zacznie wyc.
    Powiem wam, ze to jeden z tych wieczorow, w ktorych czuje sie jak matka do d*py, bo ciesze sie, ze dzien juz minal i mooooze Amelka zasnie a ja odpoczne.
    O! I juz placze :(

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka znam to ostatnio sie poryczalam mega przez reklame w tv pod tytulem jedni rodzice czekaja az dziecko zasnie ja czekam aby sie wreszcie obudzilo! Nie widzialam spota slyszalam tylko tekst ale mnie zmrozilo na maksa bo tez mam juz 3 tydzien gdzie oatrze na zegarek i licze kiedy bedzie ta drzemka.
    Wiec glowa do góry damy rade!

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas nic nowego i nic ciekawego. Szwagierka pojechała. Raczej Piotrek nic nie złapał. Obejrzę swój serial i spać -troszkę trzeba odespac weekend

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po wczorajszej nocy boje sie jaka bedzie dzisiejsza...zwlaszcza ze jasnie hrabia 3/4 dnia sobie spal i odsypial zarwana nocke, a matka nie mogla odespac bo cora znow ze mna w domu..myslalam ze jej przechodzi a teraz znow tempke dostala i mowi ze ja gardlo boli!

w dfodatklu mnie boli gardlo:(

• marta258 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noc minęła spokojnie, Antoś całą przespał. Dzisiaj pogoda się zepsuła, trochę padało więc spaceru nie było, za to pojechaliśmy do mojej pracy odwiedzić koleżanki. Synek był grzeczny mimo że nowe miejsce, dużo nowych twarzy. Pod koniec tylko trochę marudził ale to już ze zmęczenia i w samochodzie szybko usnął. Później ładnie zjadł obiadek, zrobił sobie drzemkę na półtorej godziny. I wieczorem po kąpieli ładnie zjadł 170 ml mm i przy cycu szybko usnął :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Ignacus usnal ..ciekawe ile pospi :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 04:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas przeprawa z jedzeniem je tylko na spiaco a i to nie zawsze nawet przez sen macha rączkami mam już dość bo się tak odcina ze porażka

Teraz nie śpię bo od ponad godziny dusi go kaszel zaraz mnie trafi

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kolejna zje..... noc nawet gadsc mi sie nie chce :/;wstawal co 30 minut! Ryczal, marudzil, niby jadl, sciagalsmy smarki a i tak zle...kurde 5 porcja antybiotyku to juz chyba powinien normalnie spac ?? :(

• Dariah Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj zaliczyłysmy spacer bo byla piękna pogoda tak do 13-14... Z pięknie spała na spacerze i nagle się obudziła z płaczem..albo jakaś kolka ją złapała albo ból zęba. ..no i koniec spania i ryk w wózku...więc koniec spaceru :/
    Oczywiście w domu nie zasnęła ponownie. .jak już była mega zmęczona i była szansa na zaśnięcie to ja włożylam do łóżeczka i co...grad zaczął padać i się rozbudzila.. grrr

Wieczorem byłam na korepetycjach i wtedy spała :) dopiero! Przez cały dzień nic oprócz tej godzinki na spacerze. ...

Nocka całkiem całkiem. ..obudziła się o 4 na jedzenie i poszła spać i potem obudziła się o 7. I nie śpi :)

Sarcia, Żabka,
    U mnie problemu ze szwagierka nie ma, ale za to moja bratowa to typ osoby ktory zagada na śmierć aby tylko Cie przekonać do swoich "racji i pomysłów" i do tego to jest osoba która zrobi wszystko żeby uchodzić za "idealna matke i pania domu".....
    Oczywiście mojej Mamie przytakije na wszystko więc jej się to podoba a nie tak jak ja która powie swoje zdanie. ..więc kto jest zawsze ta dobra...? Oczywiście ona :/ ehhhh

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia,
    Z tego co mi się wydaje to antybiotyk z reguły daje szybką poprawę... przynajmniej tak zaobserwowalam u mojego chrzesnkaka.... ale każde dziecko inaczej reaguje. ..
    Biedny Iguś no i biedna Ty :(

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się wyspalam. Piotrek juz dawno nie wstał przed 8 :) a w nocy nawet się nie przebudzal i wiercil żeby w niani mi trzeszczalo :D

Dariah, żabka04 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 3303 3304 3305 3306 3307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ