WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To by sie nasi faceci dogadali w kwestii wydatków. Haha.
Leniwy dzień.
Ugotowałam gulasz. Mam nadzieje ze będzie zjadliwy, bo chyba przesadziłam z chilli
Młody śpi. Ja sobie leżę.
Na gorza coś wiercą i stukają. Borze. Mam nadzieje ze to nie regularny remont. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptrzylam na te buciki Aurelia. Bardzo ladne. Pokazalam mojemu D, na co on zlapal sie za glowe i stwierdzil, ze cena wymiata. No.... chyba nie zamierza oszczedzac na nogach dziecka. Te z Bartka tez sa bardzo ladne, cena przystepna. Mamy jeszcze chwile, ale dobrze, ze piszecie co i jak, bo tak jak wspomnialam ja totalnie nic nie wiem nt bucikow dzieciecych.
Moj D w tym tygodniu ma popoludniowki, wiec obiady gotuje tylko dla siebie. Dzis mialam golabki ze sloika hahahabylysmy na 3h spacerze, wstapilam po chleb do sklepu i tak jakos rzucily mi sie w oczy te sloiki
raz nie zaszkodzi, wiec dzis mialam labe z gotowaniem.
Jezu, dziewczyny jakie cyrki odprawia mi cora ze spaniem to sie w glowie nie miesci. Odkad obnizylam lozeczko usypianie to jakis koszmar. Wyje w nieboglosy az sie zanosi. Umiala juz popoludniu zasypiac sama. Teraz moge zapomniec o tym. W nocy budzi sie i od razu uderza w krzyk. Co ja mam zrobic z tym fantem? Narazie jestem nieugieta, jak placze to podnosze, przytulam, ucaluje, poczekam az sie uspokoi i znow odkladam, ale powoli zaczynam pekacdzis popoludniu myslalam, ze zabiore wkretarke i podniose jej to lozeczko ale udalo jej sie zasnac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mojmlody cosmi jest podejrzany spal wnocy ładnie i dlugo do 8:30 jak nigdy do tego mial w dzien 4 drzemki comu sie dawno nie zdazylo a jedna trwala 2 godziny ja bylam u kumpeli na kawie a ten na balkoniemi ladnie spal bite 2 godziny bez bujania. No ale jak nie spal to strasznie dziwnie stwkal i tak jakby niby kaszel ale taki z wymuszenia i jak by nez sily... Wiec nie wiem temp nie ma ale juz padl o śpi gdzie standardowo spi o 21 dopiero. No nic oby noe choroba.
-
O matulu! Juz jestem wykonczona a to dopiero poczatek przeprawy ze spaniem
Polozylam ja, ale to kwestia czasu jak polapie sie,ze lezy w lozeczku i zacznie wyc.
Powiem wam, ze to jeden z tych wieczorow, w ktorych czuje sie jak matka do d*py, bo ciesze sie, ze dzien juz minal i mooooze Amelka zasnie a ja odpoczne.
O! I juz placze -
Natka znam to ostatnio sie poryczalam mega przez reklame w tv pod tytulem jedni rodzice czekaja az dziecko zasnie ja czekam aby sie wreszcie obudzilo! Nie widzialam spota slyszalam tylko tekst ale mnie zmrozilo na maksa bo tez mam juz 3 tydzien gdzie oatrze na zegarek i licze kiedy bedzie ta drzemka.
Wiec glowa do góry damy rade! -
nick nieaktualnyja po wczorajszej nocy boje sie jaka bedzie dzisiejsza...zwlaszcza ze jasnie hrabia 3/4 dnia sobie spal i odsypial zarwana nocke, a matka nie mogla odespac bo cora znow ze mna w domu..myslalam ze jej przechodzi a teraz znow tempke dostala i mowi ze ja gardlo boli!
w dfodatklu mnie boli gardlo:( -
U nas noc minęła spokojnie, Antoś całą przespał. Dzisiaj pogoda się zepsuła, trochę padało więc spaceru nie było, za to pojechaliśmy do mojej pracy odwiedzić koleżanki. Synek był grzeczny mimo że nowe miejsce, dużo nowych twarzy. Pod koniec tylko trochę marudził ale to już ze zmęczenia i w samochodzie szybko usnął. Później ładnie zjadł obiadek, zrobił sobie drzemkę na półtorej godziny. I wieczorem po kąpieli ładnie zjadł 170 ml mm i przy cycu szybko usnął
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My wczoraj zaliczyłysmy spacer bo byla piękna pogoda tak do 13-14... Z pięknie spała na spacerze i nagle się obudziła z płaczem..albo jakaś kolka ją złapała albo ból zęba. ..no i koniec spania i ryk w wózku...więc koniec spaceru
Oczywiście w domu nie zasnęła ponownie. .jak już była mega zmęczona i była szansa na zaśnięcie to ja włożylam do łóżeczka i co...grad zaczął padać i się rozbudzila.. grrr
Wieczorem byłam na korepetycjach i wtedy spaładopiero! Przez cały dzień nic oprócz tej godzinki na spacerze. ...
Nocka całkiem całkiem. ..obudziła się o 4 na jedzenie i poszła spać i potem obudziła się o 7. I nie śpi
Sarcia, Żabka,
U mnie problemu ze szwagierka nie ma, ale za to moja bratowa to typ osoby ktory zagada na śmierć aby tylko Cie przekonać do swoich "racji i pomysłów" i do tego to jest osoba która zrobi wszystko żeby uchodzić za "idealna matke i pania domu".....
Oczywiście mojej Mamie przytakije na wszystko więc jej się to podoba a nie tak jak ja która powie swoje zdanie. ..więc kto jest zawsze ta dobra...? Oczywiście onaehhhh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Sarcia,
Z tego co mi się wydaje to antybiotyk z reguły daje szybką poprawę... przynajmniej tak zaobserwowalam u mojego chrzesnkaka.... ale każde dziecko inaczej reaguje. ..
Biedny Iguś no i biedna Ty09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️