X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia,
    Jaki grzeczny i dobrze wychowany Piotruś! ! Prawdziwy gentelman!! :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:30

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy to się skończy proszę mi oddać moje dziecko bo inaczej będę musiała brać leki na uspokojenie.

Dusi go kaszel muszę mu Dax syrop i lęk i juz mnie ściska bo będzie się rzucał

Jutro idzie na rehabilitacji nawet żeby miał gorączkę i niech mi to napięcie rozladuje bo mnie trafi szlak

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi udało się dodzwonić do przychodni i na 13 idziemy na szczepienie :) ostatnia dawka 6w1 :)
    Jeszcze muszę nas umówić na ostatnią dawkę pneumo tak za 10-14 dni :)
    Ostatnia w sensie przed tą drugą przerwą ;)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali,
    A nic lepiej nie jest po rehabilitacji? Czy teraz ze względu na chorobę wróciło?

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nocka pobudek pieryliard i nie spqnie 2godziny oczywiscie pobudka o 6 haha ale sie wyspalam lol
    Skali kurde wspolczuje oby Szynek sie szybko ogarnął i zaczął jeść.
    Sarcia tez wspolczuje i zdrowka po 5 dniach kurde powinno byc ok.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z jedzeniem to i u nas jakiś problem :) królewicz najada się powietrzem wczoraj była mini kupa a więc dziś (zwłaszcza po sliweczkach ) będzie big :) zatem nasz tyg przyrost 200 g prezentuje się okazale. Dziś sami -mąż ma tzw nocne strzelanie. A więc korepetycje z małym. ..a już w piątek się cieszyłam ze ostatni raz -dzwiganie go do bloku obok

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słabo bedzie z moja obecnoscia tutaj przez dwa dni-netu w tel nie mam! nie chce mi sie nawet pisac co powiedziałam konsultantowi na ten temat! a z komputerem słabo jak siedze z małym, wiec nie znikam :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    słabo bedzie z moja obecnoscia tutaj przez dwa dni-netu w tel nie mam! nie chce mi sie nawet pisac co powiedziałam konsultantowi na ten temat! a z komputerem słabo jak siedze z małym, wiec nie znikam :)

Limit ci sie na neta skonczyl czy w sieci cos popieprzyli ? Bo to nagminnie sie zdarza..zalzy jeszcze jaka siec

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez je jak na lekarstwo...mleko odciagnelam zeby sprawdzic ile pije az 80 ml ! O.O

ile razy dziennie moge sciagac mu te gluty katarkiem ? Bo ja mu sciagne a za 15 minit znow caly zasmarkany jest :$

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah

dzieki kochana :( ale juz przestalam sie ludzic ze moje dziecko przespi cala noc...im statszy rym gorszy jest normalnie w spaniu...odkad siemurodzil to jedynie 5 nocy w sumie przezpal od 22 do 5-6 rano a tak zawsze pobudki...chwilami sie poddaje

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    internet sam mi się odpłatnie po wykorzystanym limicie załączał...a teraz niby wg regulaminu koniec netu-i wkurzył mnie jeden szczegół-link podali pod którym była nowa oferta na przedłużenie umowy. Czyli na ten link net działa, a na inne nie!stad wkurzona zadzwoniłam!powiedziałam, że nowi klienci maja więcej niż ja po 10 latach

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    sarcia
    internet sam mi się odpłatnie po wykorzystanym limicie załączał...a teraz niby wg regulaminu koniec netu-i wkurzył mnie jeden szczegół-link podali pod którym była nowa oferta na przedłużenie umowy. Czyli na ten link net działa, a na inne nie!stad wkurzona zadzwoniłam!powiedziałam, że nowi klienci maja więcej niż ja po 10 latach

wlasnie, ja kiedys pracowalam w t-mobile to bylo wlasnie nagminne ze nowy klient dostal na dzien dobry wiecej niz stary ktory byl 10 lat w sieci i to mnie zawsze smieszylo.... no i najgorsze jest to ze ja jako konsultant zawsze mialam przesrane bo klienci na mnie sie nawydzierali a ja na to wplywu nie mialam, centrala wgrala oferty i wg tego pracowalismy i chocbysmy chcieli to nie mozna bylo nic zrobic :(

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ale dzisiaj chłodno :) spacerek mimo to zaliczylismy. Nie za długi bo wieje :)

zazdroszcze! jak przyjemnie wyjsc na dwor a nie siedziec w domu ehh :(

najgorsze jest to ze gardlo mnie boli coraz mocniej, fuck;/ jesczze tego mi trzeba bylo:( macie jakis skuteczny spsoob zeby nie dac sie rozlozyc? plukam gardlo Octenidolem biore Sebidin psikam argentinem co jeszzce?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sarcia bidulko :/ u mnie gardło od kilku tygodni kiepsko i psiukam argentinem, ale bez efektu. I jeszcze mnie astma męczy bo już pylenie się zaczęło.

No wlasnie nie wierze ze znow to gardlo mnie dopadlo :( a mam w tym tyg 2 wyjazdy oby mnie nie rozlozylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie sapowiadali jakas pofiksowana pogode, przymrozki itd. Jak to mowia w marcu jak w garncu !

Ehh,:/ ja mimo ze sie cieplo ubieram i w ogole zawsze cos , ale tym razem podejrzewam ze od dzisciakow zlapalam, oboje chorzy i glownie ja przy nich biegalam to nic dziwnego :( jedyne co to zeby mnie nie rozlozylo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Agatka bdde odganiac chorobska bo mam 2 wyjazdy w tym tygodniu bardzo wazne no i musze byc w pelni sprawna :)

P.s czekam na kuriera przywiezie zegarek ktory zamowilam w lutym :)

• bella84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    Jestem mama wrzesniowej coreczki 2016, kiedys napisalam tu 2 posty moze , ale ogolnie ciezko z czasem bo mam tez druga coreczke ktora ma 2 latka, i meza plywajacego...wiec sama z dwojeczka jestem...
    Pytanie mam do Was czy ktores z Waszych maluszkow meczy sie z dolegliwosciami brzuszkowymi nadal, jesli tak to co w tym kierunku robicie, jakie badania itd, mam zamiar wybrac sie do gastrologa, mielismy straszne kolki do 4 m, minely, ale od kiedy rozszerzam diete, to raz jest w miare ok a raz okrutny ryk od ktorego i mi sie plakac chce. Teraz chce jeszcze raz od nowa przejsc kazde warzywko pokolei i metoda eliminacji dojsc co alergizuje..jednak chcialabym sie dowiedziec czy i wy macie taki problem z brzuszkiem...
    sarcia tylko przeczytalam ostatniego posta..moja corcia tez nie przesypia nocy, budzi sie 2-3 x na mleko, do tego starsza tez wstaje z placzem nieokreslonej przyczyny 2-3 x...wiec moje noce to zwykle minimum 6 pobudek, bo mlodsza oprocz na mleko budzi sie poprostu i trzeba lulac....dla porownania starsza w tym wieku noce przesypiala...

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella84
    moze dziewczyny cos podpowiedza bo nam wraz z 3 miesiacem dolegliwosci minely.
    jedyne co moge ci powiedzieć jak dzieciaki boli brzuch to pediatra pierwsze co kaze zrobic badanie moczu, jesli nic nie wyjdzie to kieruje nas na usg brzuszka wtedy najlepiej ocenic czy cos sie dzidje w srodku.

a czym karmisz? Mm czy kp? Bo jesli mm to moze mleko nie sluzy

• bella84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jest na mm, na usg brzucha bylam lacznie juz 3 x, mocz ok

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
‹‹ 3304 3305 3306 3307 3308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ