WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiedy to się skończy proszę mi oddać moje dziecko bo inaczej będę musiała brać leki na uspokojenie.
Dusi go kaszel muszę mu Dax syrop i lęk i juz mnie ściska bo będzie się rzucał
Jutro idzie na rehabilitacji nawet żeby miał gorączkę i niech mi to napięcie rozladuje bo mnie trafi szlak
-
A mi udało się dodzwonić do przychodni i na 13 idziemy na szczepienie
ostatnia dawka 6w1
Jeszcze muszę nas umówić na ostatnią dawkę pneumo tak za 10-14 dni
Ostatnia w sensie przed tą drugą przerwą09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My nocka pobudek pieryliard i nie spqnie 2godziny oczywiscie pobudka o 6 haha ale sie wyspalam lol
Skali kurde wspolczuje oby Szynek sie szybko ogarnął i zaczął jeść.
Sarcia tez wspolczuje i zdrowka po 5 dniach kurde powinno byc ok. -
Z jedzeniem to i u nas jakiś problem
królewicz najada się powietrzem wczoraj była mini kupa a więc dziś (zwłaszcza po sliweczkach ) będzie big
zatem nasz tyg przyrost 200 g prezentuje się okazale. Dziś sami -mąż ma tzw nocne strzelanie. A więc korepetycje z małym. ..a już w piątek się cieszyłam ze ostatni raz -dzwiganie go do bloku obok
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:słabo bedzie z moja obecnoscia tutaj przez dwa dni-netu w tel nie mam! nie chce mi sie nawet pisac co powiedziałam konsultantowi na ten temat! a z komputerem słabo jak siedze z małym, wiec nie znikam
Limit ci sie na neta skonczyl czy w sieci cos popieprzyli ? Bo to nagminnie sie zdarza..zalzy jeszcze jaka siec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah
dzieki kochanaale juz przestalam sie ludzic ze moje dziecko przespi cala noc...im statszy rym gorszy jest normalnie w spaniu...odkad siemurodzil to jedynie 5 nocy w sumie przezpal od 22 do 5-6 rano a tak zawsze pobudki...chwilami sie poddaje
-
sarcia
internet sam mi się odpłatnie po wykorzystanym limicie załączał...a teraz niby wg regulaminu koniec netu-i wkurzył mnie jeden szczegół-link podali pod którym była nowa oferta na przedłużenie umowy. Czyli na ten link net działa, a na inne nie!stad wkurzona zadzwoniłam!powiedziałam, że nowi klienci maja więcej niż ja po 10 latach -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:sarcia
internet sam mi się odpłatnie po wykorzystanym limicie załączał...a teraz niby wg regulaminu koniec netu-i wkurzył mnie jeden szczegół-link podali pod którym była nowa oferta na przedłużenie umowy. Czyli na ten link net działa, a na inne nie!stad wkurzona zadzwoniłam!powiedziałam, że nowi klienci maja więcej niż ja po 10 latach
wlasnie, ja kiedys pracowalam w t-mobile to bylo wlasnie nagminne ze nowy klient dostal na dzien dobry wiecej niz stary ktory byl 10 lat w sieci i to mnie zawsze smieszylo.... no i najgorsze jest to ze ja jako konsultant zawsze mialam przesrane bo klienci na mnie sie nawydzierali a ja na to wplywu nie mialam, centrala wgrala oferty i wg tego pracowalismy i chocbysmy chcieli to nie mozna bylo nic zrobickamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ale dzisiaj chłodno
spacerek mimo to zaliczylismy. Nie za długi bo wieje
zazdroszcze! jak przyjemnie wyjsc na dwor a nie siedziec w domu ehh
najgorsze jest to ze gardlo mnie boli coraz mocniej, fuck;/ jesczze tego mi trzeba bylo:( macie jakis skuteczny spsoob zeby nie dac sie rozlozyc? plukam gardlo Octenidolem biore Sebidin psikam argentinem co jeszzce? -
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia bidulko
u mnie gardło od kilku tygodni kiepsko i psiukam argentinem, ale bez efektu. I jeszcze mnie astma męczy bo już pylenie się zaczęło.
No wlasnie nie wierze ze znow to gardlo mnie dopadloa mam w tym tyg 2 wyjazdy oby mnie nie rozlozylo
-
nick nieaktualnyNo wlasnie sapowiadali jakas pofiksowana pogode, przymrozki itd. Jak to mowia w marcu jak w garncu !
Ehh,ja mimo ze sie cieplo ubieram i w ogole zawsze cos , ale tym razem podejrzewam ze od dzisciakow zlapalam, oboje chorzy i glownie ja przy nich biegalam to nic dziwnego
jedyne co to zeby mnie nie rozlozylo...
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny,
Jestem mama wrzesniowej coreczki 2016, kiedys napisalam tu 2 posty moze , ale ogolnie ciezko z czasem bo mam tez druga coreczke ktora ma 2 latka, i meza plywajacego...wiec sama z dwojeczka jestem...
Pytanie mam do Was czy ktores z Waszych maluszkow meczy sie z dolegliwosciami brzuszkowymi nadal, jesli tak to co w tym kierunku robicie, jakie badania itd, mam zamiar wybrac sie do gastrologa, mielismy straszne kolki do 4 m, minely, ale od kiedy rozszerzam diete, to raz jest w miare ok a raz okrutny ryk od ktorego i mi sie plakac chce. Teraz chce jeszcze raz od nowa przejsc kazde warzywko pokolei i metoda eliminacji dojsc co alergizuje..jednak chcialabym sie dowiedziec czy i wy macie taki problem z brzuszkiem...
sarcia tylko przeczytalam ostatniego posta..moja corcia tez nie przesypia nocy, budzi sie 2-3 x na mleko, do tego starsza tez wstaje z placzem nieokreslonej przyczyny 2-3 x...wiec moje noce to zwykle minimum 6 pobudek, bo mlodsza oprocz na mleko budzi sie poprostu i trzeba lulac....dla porownania starsza w tym wieku noce przesypiala...
-
nick nieaktualnyBella84
moze dziewczyny cos podpowiedza bo nam wraz z 3 miesiacem dolegliwosci minely.
jedyne co moge ci powiedzieć jak dzieciaki boli brzuch to pediatra pierwsze co kaze zrobic badanie moczu, jesli nic nie wyjdzie to kieruje nas na usg brzuszka wtedy najlepiej ocenic czy cos sie dzidje w srodku.
a czym karmisz? Mm czy kp? Bo jesli mm to moze mleko nie sluzy