WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas wczoraj paszedl rosołek z kurczaka z kasza manna.
Zjadł 120g, co na niego to rekord!
Dzis kończymy słoiczek i dojemy jabłuszkamiAJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas tez jest progres zjadl pol sloiczka ziemniaka z dynia smakowalo mu i chetnie otwieral buzie ! Za to ziemniak i marchew i sama marchew wcale mu nie smakowaly.
jutro w promocji w kaufie beda obiadki Hippa te 125 g po 2,19 ja zamiarzam zrobic maly zapas bo dopoki maly nie zacznie zjadac normalnej porcji nie oplaca mi sie gotoaac wole sloiczek dac jeden na dwa dni bo on i tak wiecej jak pol naraz to nie Je na samym pocAgku, dopiero jak zacNie jesc juz wieksze porcje to bede gotowac mu jedzonko a0. P.s przyszly te grzechotki-kostki ze Smykafajne sa nie za duze bedzie w raczce mogl trzymać
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My cicho bo spacerowalismy 3 godziny trzeba korzystac z pogody
Choć dziś zimniej i wietrzniej niz wczoraj ale i tak super. Pozniej szybki trzeba bylo ogarnac obiadek i za chwile sie zbieramy na zakupy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas dzisiaj pogoda nawet ok bo było słoneczko tylko wietrznie, wyszliśmy na spacer na godzinę i Antoś ładnie spał. Później na obiad zjadł pół dużego słoika marchewki z ziemniakiem a jutro podamy dynię z ziemniakiem
Teraz synek już śpi, bardzo szybko zasnął przy cycu ze zmęczenia i pewnie prześpi całą noc
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Dasz rade, co masz nie daca moze synek zrobi ci dzis niespodzianke i ladnie pospi? Oby!
Kamcia
Fajnie, ze korki sie udalya tak na marginesie, to czego douczasz ta nasza mlodziez?
Marta
U nas tez pogoda dzis byla w kratke, bardzo wisl wiatr, ale spacer zaliczylysmy
Amelka spi od 20:00, poki co spokojnie. Zobaczymy jak bedzie dalej. W ogole to nie pochwalilam sie wam, ze juz od jakis 2tygodni moje dziecko spi na plecach!
Mela od 2 dni zjada juz caly sloiczek na obiadek. Jutro ugotuje jej na obiad buraczka. Ciekawe jak jej bedzie smakowalw ogole ostatnio dosc ladnie je, wiec chyba powoli przerzuce sie z kupnych sloikow na gotowanie, bo przy takim apetycie sloiczki nieoplacalne.
-
Skali
U nas krolik byl bleee, za to indyk i kurczak mniaaaam. Az piszczala i mruczala jak jej dawalam
Ulf
Ten rosolek to gotujesz z warzywami i taki czysty z kasza dajesz czy miksujesz te warzywka, miesko i do tego kasze?
Dariah
Dobrze, ze rehabilitacja daje rezultaty. A twoha coreczka to niezla aktorka mowisz? Czyzby rosla nam nowa gwiazda kina?
Ajrin
Trzymam kciuki za wage! Ajrin, Ignas wczoraj skonczyl 5miesiecy! Chyba nie gratulowalam, wiec gratulacje! dla Ignasia, dla ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 22:21
AJrin lubi tę wiadomość
-
Taaa...aktorka pierwszej klasy
Trzymam ją - piękny uśmiech, kładę na materac - mniejszy uśmiech, podchodzi pan - płacz. ..więc biorę ją na ręce a ta się pięknie i zalotnie uśmiecha do pana....09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas akcja była Szynek tak zaczął kaszlec że już myślałam że czeka nas lekarz ale na szczęście przeszlo.
Dziś trochę marudzil na rehabilitacji jak wróciliśmy z kościoła to zjadł i padł i skał do 9 teraz zasnął przez ten kaszel ponad godzinę zeszło
Szczepienie się oddala
Postawiłam mu czosnek Koło łóżeczka może go urozni
Dobrej nocy