WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy na nogach, Mały dopiero co się obudził i dzielnie się turla po macie konsumując moją stopą. Jestem pozytywnie zaskoczona, Mama mi smsa napisała że czyta właśnie o BLW, żeby wiedzieć co Filipowi gotować jak do nich przyjedziemy
i kusi mnie kupić krzesełko keter lub tutti kinderkraft, a naszą kolubrynę sprzedać póki nie jest mocno zdewastowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 07:45
-
Skali
Ogromne gratulacje dla Szymka!
Agatia
Bawily sie swietnie, to wygladalo rozkosznie
My od godziny na nogach. Troche sie nie wyspalam, ale coz. Toz to szczegol jedynie
Dzien zapowiada sie narazie kiepski. Straszne chnury wisza na niebie, jakby mialo zaraz lacSkali89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Ciocie
Nasz wczorajszy dzień minął bardzo szybko bo przyjechała moja mama wiec był długi spacer, potem IKEA i inne sklepy a na koniec dnia miałam korepetycje
Skali,
Gratulacje dla Szymka!!!
No i powodzenia na rehabilitacji i basenieSkali89 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie pocztex nigdy nie dzwoni, a ostatnio nawet nie chciało się podejść pod drzwi tylko czekał z paczką pod bramą
a moi rodzice poprosili żebym zamówiła Fifkowi dywanik z ulicami, żeby Fifek miał się na czym bawić u nich, a pewnie za kilka lat będzie zasuwał po nim autami
nie mam dziś pomysłu na obiad
jutro prawdopodobnie na szczepienie i kurde już się martwię, bo domowym sposobem waga stoi ale jak go noszę to czuję jakby był cięższy... wtedy zażądam skierowania na badania, bo ja go tuczyć kaszkami nie będę. Fifek pokochał jaglaną dla dorosłych, więc może i inne spasują -
nick nieaktualnyu nas też zawsze wszystko ładnie pod drzwi przynoszą, czasem tylko kurier zawali. Większe rzeczy zamawiam do teścia do warsztatu, bo tam codziennie ktoś z ważnymi przesyłkami przyjeżdża, więc mam wrażenie że poważniej do tematu podchodzą
kurde, można tak słabo przybierać na mm?
zaczynam się martwić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, on je tyle co zawsze, ale wiesz są dzieci w wieku Fifka, które na raz wypiją nawet 200 ml i więcej, a jak się karmimy pokarmami stałymi to my jemy razem, więc ciężko mi powiedzieć ile on naprawdę tego zjada, nie ważę... jak mu zęby szły to jadł połowę z tego, ale tera wszystko wróciło do normy, a nawet ciut więcej pije mleczka i rano zawsze mu dodaję kaszki na "śniadanie"..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny