WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W sumie pediatra zważyła i zmierzyła Zośkę...więc ok..ale tam jest cała strona do wypełnienia...a ona nic nie wpisała..no ale nic się z Małą nie dzieje więc mysle że odpuszczę09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
A oto moja Kruszynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 09:03
sarcia123, żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), agatia, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Kamcia łącze się w bólu nie jedzenia. Zaraz trafi mnie szlak jak on nie zacznie normalnie jeść jestem wyrosną matka siedzę w kuchni a on się drze w łóżeczku nie płacze tylko szaleje tak mnie wkurzasz z tym jedzeniem ze nie mogą jak mam go nakarmić ? On się w końcu odwodni sama skóra i kości już jest pewnie ten katar mu przeszkadza sama nie wiem
-
nick nieaktualnyDariah slicznosci!
Skali kompletnie nic nie je? Czy tylko troszkę?
Może mu tyle starczy?
No ja wiem ze waga leci w dół
My zjedli butle aż 150ml bekamy i spadamy do przedszkola.
Ja swojemu ochraniacze w łóżeczku ale miał frajdę łamiąc szczebla ręce i nogi:-)
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
skali, no aż mam wyrzuty z tym karmieniem, bo czasem wyglada jak na siłę...ale przegłodziłam go i zjadł prawie słoiczek desreku, potem dłuzsza przerwa i zjadł prawie słoiczek zupki...albo wpływ taty (dziś karmił zupka) albo dłuższe przerwy...wczoraj wrecz nie jadł i nie pił...dopiero porzadnie sie obszczał w nocy i rano
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję
Muszę ją nauczyć dziękować za komplementyhihi
Właśnie idę z nią na spacer aby trochę pospala bo zmęczona a na 18 idziemy do restauracji wiec dobrze by było gdyby się wyspala przedtem09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Żabka,
No faktycznie ma przechylona glowke...
Myślę że to nic zlego ale dla Twojego spokoju i dla pewności lepiej umów się do tego fizjoterapeuty
To oczywiście moje zdanie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyhej hej, nie nadrobię Was niestety.
Byliśmy dziś z Fifkiem u okulisty i oczka zdrowe
Mały skradł serca wszystkich pielęgniarek, a jakaś dziewczynka powiedziała, że mam ładnego dzidziusia
na podwieczorek zjadł prawie całą miseczkę musu owocowego: 1/2 jabłka, 1/2 gruszki i 1/3 banana i się zastanawiam czy to dużo, bo i tak popił 90 ml mlekaMłodemu chyba wraca dobry humor, dziś trenuje turlanie się do celu, wiecznie na brzuchu by leżał, a muszę pilnować, żeby się nieszczęściem nie skończyło po jedzeniu
dziś porządnie ulał, bo się odwrócił po porannym karmieniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 18:00
agatia, kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Podałam małemu syrop huraaaa po 10 sekundach puścił pawia był cały zarzygany wraz ze mną i fotelikiem
Dziś dzień kobiet dzień jak codzień m jeszcze nie ma z pracy mały śpi a ja wstawiłam muffiny i czekam jestem tak zmęczona
Na rehabilitacji super ładnie ćwiczył trochę go rozluznil jesteśmy trochę do tyłu ale nadrobiny
Miłego wieczoru
-
A my dzisiaj zarezerwowalismy stolik w takiej fajnej restauracji..pojechaliśmy i po 5 min wyszliśmy bo Mała wpadła w mega histerie...bo hałas. ..
Faktycznie dzisiaj było głośno bo bardzo dużo ludzi. ..
Zosia i hałas. ..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyA mnie Robert tak zmeczyl w ciągu 2h że.... Padam na pysk.
Ale się darl biedny.
Złapał przytulanke i wjechał do buzi gryzac ja i się trzasl
Dałam wiburcol bo aż mi go szkoda się zrobiło.
Patrzyłam w zeby to dziąsła rozpulchnione ukrwione a zęby przeswituja
Usnal o 18:30 mam nadzieję że nie wstanie w nocy.
Zapisałam nas na konsultacje w sobotę na 16:15 do rehabilitantki.
Idę dziewczyny spać.
No padam na pysk.
Mąż zabłysnąl i kupił czekoladki swoim dziewczynom!
Niemożliwe......hahah
Dobranoc
Lrf fajnie ze wpadlas
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. ?..ja naprawe zwariuje...kolejna noc z glowy, leb mi peka...a maly znow sie budzi co 1,5 h a w miedzyczadie ruczy...... ja juz naprawde nie wiemco robic zrby taki duzy dzieciak tyle razy na jedzdnie wdtaeal to chyba przegiecie ???
Zastanawiam sie czy nie zaczac mu na noc dawac mm wiem ze to egoistyczne ale ja mam juz poprostu dosyc wxtawania od 2 miesiecy co godzine w nocy -
nick nieaktualny