WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatia dzięki za podzielenie się info oraz za podbudowanie mnie.
Jakoś mi się lżej zrobiło.
Oczywiście zobaczymy co babka nam powie no bo przecież każde dziecko jest inne, może mu co innego dolega a może tak ma bo tak się rozwija.
Ale moja intuicja mówi że coś jest nie tak:-(
Przeżyję do soboty.
A musieliśmy brać zabawkę ulubiona małego,książeczkę, ręcznik?
Taki zestaw kazano mi wziąść ale zastanawiam się po co jej książeczka dziecka?
Córka idzie z nami bo nie mam z kim jej zostawić bo mąż w pracy będzie w razie czego małego będzie rozmawiać bo na niego ona działa:-) -
nick nieaktualny
-
Zabko normalnoe nie mam az takiego pierdolnika jaki mam od tygodnia. Wymienilismy lodowke u nas w domu na zdecydowanie wieksza i wyzsza trzeba bylo szafke i polke zdemontować. Wiec wszystko wyladowalo na stole w kuchni i nie dosc ze teraz nie ma gdzie tego upchnac to i nie ma kiedy ogarnac. Wczoraj jak sprzedawalismy auto i przyszedl koles do domu podpisac umoweto az mi glupio bylo bo musielismy odgarnac stol choc troche aby byko jak sie podpisać
Dziecko z pnym brzuchem poszlo spac wow coekawe ile pospi. No i u nas prpblem z mm kest taki ze ja totalnie nie wiem czy mu nie szkodze zwyklym mm bo jak wypilam kawe z mlekiem 2 dni temu to wczoraj go wysypalo wiec glupieje ale chyba nie ma innego sposobu jak podawanie mm i sprawdzenie czy bedzie ok czy nie. Do teg pory dostal 2 razy mm i byly super kupy po nim plus zero objawow bolu brzucha czy wysypki. No nic zaczne raz dziennie podawac mm jak nic nie bedzie bede testować podanie na noc mm a i tak chce w nastepnym tygodniu zaczac rozszerzac diete. -
nick nieaktualnyAjrin zapomniałam o twoim gracie
super ze sprzedałas złoma:-)
Problem z głowy:-)
No trochę sobie wyobrazilam burdel.
Dziecko śpi to rób porządek:-)
Pośpi Pośpi mój powinien spać od 11-13 więc wcinam orzeszki solone to mój obiad hahaha
Trzymam kciuki żeby twój tyle pospal.
Agatia myślałam że ona chce coś tam wpisywać!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgokem ja w dzien chce go normalnie z cyca karmic , tylko na noc dac mm zeby poprostu byl najedzony i nie budzil sie co godzine bo cycki nie daja rade naprodukowac w nocy tyle mleka przy takiej czestotliwosci wstawania
bo ogolem nie chde calkowicie byc na mm tylko ew dokarmiac na noc i zobqczyc czy bedzie najedzony i lepiej spal, bo jesli po m bedzie to samo co po kp to powroce do nocnych karmien
-
Dupa pospal 25 min i dalej wstal maruda. Przed chwila wpadl w histerie nie wiem z czego kot uratowal sytuacje bo zaplatala sie w folie od nowego materaca ktory kurier przyniosl i mlody zaczal z placxu sie śmiać poznien przysypial mi na rekach jak go kolusalam odlozylam i dupa bryka dalej
-
nick nieaktualnyHejka dziewczyny
Dawno mnie nie było, ale myślę o Was.
Jak tam Wasza waga po porodzie? Bo moja stanowczo za wysoka
Zaczęłam ćwiczyć, bo w wakacje planujemy jechać nad morze z dzieciakami i nie wiem jak się w kostiumie pokażęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 14:24
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:Hejka dziewczyny
Dawno mnie nie było, ale myślę o Was.
Jak tam Wasza waga po porodzie? Bo moja stanowczo za wysoka
Zaczęłam ćwiczyć, bo w wakacje planujemy jechać nad morze z dzieciakami i nie wiem jak się w kostiumie pokażę -
Little Red Fox wrote:możesz mi co nieco odstąpić, u mnie waga niestety poleciała ostro w dół
6,9.
Nie potroimy wagi urodzeniowej na 7M. Ale dużo nie braknie
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzis bylam wazyc Amelke- 7570g (w 14dni przybrala 225g) wiec uznaje to za sukces
Niestety zapomniala jak pije sie z bidona i z kubeczkatak nagle... wczoraj jeszcze potrafila i lubila. Dzis wode chce pic tylko z butelki, mimo, ze juz zapombialtsmy jak wyglada picie z butelki. Patrzy sie na bidon i kubeczek oczami "matka, zwariowalas? Co ty mi dajesz? Ja chce moja buteeeeelkeeeee". No.
-
co za pogoda koszmar
my od rana na nogach byliśy na kontroli więc osłuchowo ok dlaej inhalacje syrop odstawiony i walczymy z kaszlem bo cała noc kaszlał. odsatł mucosolvan i mamy robic z niego inhalacje. Jak kaszle w nocy to tez mam mu zrobić.
Dzis odpukac 2 butle poszły gładko teraz spi jak sie obudzi będzie trzecia także trzyamjcie kciuki:)
Dziś idziemy na kawkę do sąsiadów aż piętro wyżej.
Agatka zdrówka dla Borka.
Grtaki dla półroczniaków:)
Ja muszę więcej w domu ćwiczyć. Jak już wyzdrowieje Szymcio to wracamy do naszej regularności.
Zmykam na drzemkę bo młody spiNatka-matka wariatka :), agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin
Natka u mnie to samo tyle że chodzi o niekapka.
Zastanawiam się nad zakupem bidonu.
My wróciliśmy.
Nad blokiem czarne chmury.
Zjadł pół słoiczka jarzynowej.
Ale mu nie smakowała aż go trzepalo
A teraz będziemy mieli gości.
Sąsiadka z dziećmi idzie:-) -
nick nieaktualnybylismy na kontroli u lekarza i jest jeszce gorzej! ;/ maly ma zmiany osluchowe,dusznosci i szeleszczenie wszedzie dostal jeszcze jeden abtybiotyk i inhalacje z nebbudu,atrova? (czy cos takiego) i soli fizjo, tak 3x dziennie no i do kontroli w poniedzialek:(
a Nadia ma zapalenie uszu ja pierdole! -
Sarcia
Biedactwozdrowka dla synka i corci i spokoju dla ciebie. Tylko spokoj moze was uratowac. Trzymajcie sie tam wszyscy cieplutko.
Agatia
Szczesciaroja ostatnio spedzone 2h w swoim towarzystwie mialam jakis miesiac temu jak poszlam do kina
w tym czasie Mela urzadzala armagedon mojemu D. Az wlasna mame wolal, takie ryki my cora urzadzila. Ciekawe, ze ja przyszlam, zabralam ja na rece i cisza hihi
dooooobrze, niech docenia posiadanie cudownej zony-matki
hahahaha