WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My tez sie witamy
Noc calkiem, calkiemnawet wyspana jestem.
Sarcia,Marta
Jak tam nocka?
Esmi
Ech, ja tez ciagle na ostrzu noza z moim D. Mam nadzieje, ze to tylko przesilenie wiosenne i wraz z nadejsciem wiosny nam przejdzie. Chociaz nie wiadomo, bo klocimy sie glownie o jego prace.
Agatia
Oby ta tempka to byl jakis niegrozny przedsmak nadchodzacych zebow.
Ajrin
Ile razy byliscie juz na basenie? Na jak dlugo? Jakiego pampka wybraliscie do tych harcow? My chcielibysmy w tym miesiacu wybrac sie z Amelka i zastanawiam sie jak to ugryzc.
Ulf, Kamcia
Jak tam nocka u was?
Skali
Jak zdrowko synka?
LRF
Udalo wam sie juz przesiasc na spacerowke?
Bisacz! Wywoluje cie! Jak tam u was? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah wrote:LRF,
Nasza też się mega garnie do siadania. Nawet nie tyle że sama próbuje usiąść ale jak ją bierzemy na kolana to nie ma opcji żeby byla w pozycji pół leżącej...od razu ciągnie do siadu...
Jak leży na macie to nie próbuje bo wje że nie ma szans żeby usiąśćale u nas od razu! ! Oczywiście się lrzy tym chwieje bardzo
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, u nas maly dzis spal od 22do 2.15 i pozniej do 4.40 i do 7.30 to az takiej tragedii nie ma, wydaje mi sie ze po inhalacjach jest odrobine lepiej bo juz 3x mu robilam... najgorzej ze on antybiotyku nie chce mi pic pluje kombinuje jak widzi ze ide ze strzykawka to w ryk wpada. Cora jeszcze spi
a ja musze zjesc sniadanie jakies -
LRF,
Ah teraz jak czytam to faktycznie Zośka też czasami jak się przekreca na bok to ciagnie do góry jak by chciala usiąść
Narazie jak leży na plecach to nie ciągnie do góry i nie łapie się niczego
Ale największa jazda jest jak ją trzymam na kolanach. ..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyAgatia
teraz na was sie przenioslo ?mamma mia..co to sie dzieje zwariowacmozna. Zdrowka dla Borka :*
Esmi
nie martw sie glowa do gory, bedzis lepiej traz jakis taki ciezki okrss nastal bo mnie moj maz tez wkurzak co dhwila marudzi i zle sie czuje..a ja nic lepiej nawet w kolanach mnie boli
Lrf
to Fifek tez szalsje, a wyzzly mu juz te zeby ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia
Ja myslalam, ze to u Liwki ta temperatura...nie wiem co ja sobie ubzduralamw takim razie u Borka lepiej by bylo to cos niegroznego. Trzymam kciuki za wyniki siuskow!
agatia lubi tę wiadomość
-
My 2 raz na basenie bylismy zajecia trwaja 30 min a pampki mamy z roska swimmers my mamy rozmiar ten od 7 kilo w gore i powoem ze one jakies duze to nie sa mam problem aby sama je mu wciagnac na pupę. A dodam ze roczny chlopak z grupy o woele wiekszy ma ten sam rozmiar
-
natka
u nas od poczatku TFU TFU TFU nocki dobre, dziś karmienie o 4:40 i spał do 8-tego dawno nie było, że dłuzej spałmaż w domu, to może dla taty taka niespodzianka
teraz na drzemkę cosik mąż dłuzej usypia...
i pogoda kiepska, mam nadzieje że przestanie mżyć bo spacerówka m9ała byc wypróbowana
ide krokiety robić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie maly yez spal mpze ze 20 minut i byl wuspany
traz cos probuje usnac ale mu za bardzo nie wychodzi bardziej steka k marudzi niz uspyia...
a mnie moce opuscily bola mnie mniesniekosci i wszystko pokolei a nakgorsze jest to ze przy karmieniu noc nie mozna przeciwzapalnego brac a paracetamol na mnie nie dziala i leb mi pekasa jakies sposoby ?
-
Dariah, wiem ze potrojenie n roczek, ale my zaczynaliśmy z wagi piórkowej, Wiec chciałabym wcześniej
Noc dobra. Jedno karmienie koło 4 i spał do 7:30.
Teraz pierwsza drzemka. Na dworku syf aż sie nie chce ruszać.
Kupiłam sobie serniczek na zimno i zaraz siądę i zjem do kawki
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój poszedł w kimę, ale wolę go nie chwalić, żeby się za wcześnie nie obudził.
Dziś jajco wprowadzamy do diety, zobaczymy co się będzie działo, oby nic
a dla nas na obiad też mam już zupę gotową
M podobno wcześniej z pracy wychodzi, bo w biurze sam siedzi, wszyscy są na zdalce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny