X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez sie witamy :)
    Noc calkiem, calkiem :) nawet wyspana jestem.

Sarcia,Marta
    Jak tam nocka?

Esmi
    Ech, ja tez ciagle na ostrzu noza z moim D. Mam nadzieje, ze to tylko przesilenie wiosenne i wraz z nadejsciem wiosny nam przejdzie. Chociaz nie wiadomo, bo klocimy sie glownie o jego prace.

Agatia
    Oby ta tempka to byl jakis niegrozny przedsmak nadchodzacych zebow.

Ajrin
    Ile razy byliscie juz na basenie? Na jak dlugo? Jakiego pampka wybraliscie do tych harcow? My chcielibysmy w tym miesiacu wybrac sie z Amelka i zastanawiam sie jak to ugryzc.

Ulf, Kamcia
    Jak tam nocka u was?

Skali
    Jak zdrowko synka?

LRF
    Udalo wam sie juz przesiasc na spacerowke?

Bisacz! Wywoluje cie! Jak tam u was?

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski

Wysłany: 10 marca 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah
    Od takich prob siadania do siedzenia juz tylko chwila :) zobaczysz hihi :)

Darusia
    Hej, hej! Melduj sie jak tam noc? :)

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasza spacerówka nadal leży na strychu :P
    bo pogoda się popsuła, w środę zostaliśmy w domu mimo pięknego słońca, Fifek po atropinie zachowywał się jak kret i płakał od nadmiaru światła :( a od wczoraj pada, szaro i mgła :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    LRF,
    Nasza też się mega garnie do siadania. Nawet nie tyle że sama próbuje usiąść ale jak ją bierzemy na kolana to nie ma opcji żeby byla w pozycji pół leżącej...od razu ciągnie do siadu...
    Jak leży na macie to nie próbuje bo wje że nie ma szans żeby usiąść :) ale u nas od razu! ! Oczywiście się lrzy tym chwieje bardzo :)
    no właśnie na kolanach ciągnie do przodu, a jak leży to chwyta czego się da i z leżenia na boku podciąga się do góry, poza tym ostatnio turla się i musimy pilnować żeby po jedzeniu tak nie robił bo później rzyga :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u nas maly dzis spal od 22do 2.15 i pozniej do 4.40 i do 7.30 to az takiej tragedii nie ma, wydaje mi sie ze po inhalacjach jest odrobine lepiej bo juz 3x mu robilam... najgorzej ze on antybiotyku nie chce mi pic pluje kombinuje jak widzi ze ide ze strzykawka to w ryk wpada. Cora jeszcze spi

a ja musze zjesc sniadanie jakies

• Dariah Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF,
    Ah teraz jak czytam to faktycznie Zośka też czasami jak się przekreca na bok to ciagnie do góry jak by chciala usiąść ;)
    Narazie jak leży na plecach to nie ciągnie do góry i nie łapie się niczego :)
    Ale największa jazda jest jak ją trzymam na kolanach. ..:/

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia
    teraz na was sie przenioslo ?mamma mia..co to sie dzieje zwariowacmozna. Zdrowka dla Borka :*

Esmi

nie martw sie glowa do gory, bedzis lepiej traz jakis taki ciezki okrss nastal bo mnie moj maz tez wkurza :/ k co dhwila marudzi i zle sie czuje..a ja nic lepiej nawet w kolanach mnie boli

Lrf

to Fifek tez szalsje, a wyzzly mu juz te zeby ?

• Dariah Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka,
    My na basen mamy takie pampki z Rossmana do pływania :)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, nadal mamy tylko jedynki na dole

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Fifek jest juz duzy ma ponad 7 miesiecy, moj noe dlugo bedzie mial dopiero 6 ! Matko jak ten czas leci...

Wysłany: 10 marca 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia
    Ja myslalam, ze to u Liwki ta temperatura...nie wiem co ja sobie ubzduralam :( w takim razie u Borka lepiej by bylo to cos niegroznego. Trzymam kciuki za wyniki siuskow! :)

agatia lubi tę wiadomość

5v79kzu.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 2 raz na basenie bylismy zajecia trwaja 30 min a pampki mamy z roska swimmers my mamy rozmiar ten od 7 kilo w gore i powoem ze one jakies duze to nie sa mam problem aby sama je mu wciagnac na pupę. A dodam ze roczny chlopak z grupy o woele wiekszy ma ten sam rozmiar ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natka
    u nas od poczatku TFU TFU TFU nocki dobre, dziś karmienie o 4:40 i spał do 8-tego dawno nie było, że dłuzej spał :) maż w domu, to może dla taty taka niespodzianka :)
    teraz na drzemkę cosik mąż dłuzej usypia...
    i pogoda kiepska, mam nadzieje że przestanie mżyć bo spacerówka m9ała byc wypróbowana
    ide krokiety robić :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja podszykowałam obiad, zupę na kuchenkę postawiłam, chcę usiąść i odpocząć a tu już Gałgan się obudził :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja od rana zabiegana.
    Zaspalismy do przedszkola ale mąż ja zawiozl więc lżej :-)
    Za to mały wymaga uwagi jak nigdy.
    Położyłem go spać a on się już wyspal (10min)!
    Ja smażę rybę mam surowke więc jakiś obiad zrobiłam:-)

Później się odezwę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie maly yez spal mpze ze 20 minut i byl wuspany o.O traz cos probuje usnac ale mu za bardzo nie wychodzi bardziej steka k marudzi niz uspyia...

a mnie moce opuscily bola mnie mniesniekosci i wszystko pokolei a nakgorsze jest to ze przy karmieniu noc nie mozna przeciwzapalnego brac a paracetamol na mnie nie dziala i leb mi peka :( sa jakies sposoby ?

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah, wiem ze potrojenie n roczek, ale my zaczynaliśmy z wagi piórkowej, Wiec chciałabym wcześniej :)

Noc dobra. Jedno karmienie koło 4 i spał do 7:30.
    Teraz pierwsza drzemka. Na dworku syf aż sie nie chce ruszać.

Kupiłam sobie serniczek na zimno i zaraz siądę i zjem do kawki :)

AJrin lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój poszedł w kimę, ale wolę go nie chwalić, żeby się za wcześnie nie obudził.
    Dziś jajco wprowadzamy do diety, zobaczymy co się będzie działo, oby nic :)

a dla nas na obiad też mam już zupę gotową
    M podobno wcześniej z pracy wychodzi, bo w biurze sam siedzi, wszyscy są na zdalce :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie zrobie kilka plackow ziemniaczanych bo juz sto lat nie jadam, co prawda mam tak znieczulone gardlo ze prawie smaku nie czuje ale cosjesc musze..

no maly w koncu usnal , bo od 7.30 to spal az cale 30 minut

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IgNas juz wlasnie zmow sie wyspal 30 minut....masakra co on cuduje ze spac w ogole nie chce :/

‹‹ 3312 3313 3314 3315 3316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ