WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I nas ostatnio bywaly ponad 2 godzinne drzenki ale to na spacerach wczoraj zaliczyl az 5 po 30 min tak wyszlo bo zasnal w drodz3 na basen i po basenoe nadprogramowo. A dzis rano 1.5 godziny w lozeczku a po 2 godzinach sam padl po karmieniu u nas na lozku to sie przytulilam do niego i razem 1.5 pospalismy
. I ja czuje sie bosko wyspalam sie
Ciekawe o ktorej teraz padnie do 13 mielismy 2 długie drzemki wiec totalnie noe woem co z tego wyjdzie
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia ja robie z dynia marchewka cebula plus puszka pomidorow bez skorki krojona i mleko kokosowe duzo curry.
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Tak offtopowo
ma ktos przepis na zupe z soczewicy ?
http://basiaszmydt.pl/zupa-kokosowa-z-soczewica-i-pomidorami-obledna/ -
nick nieaktualny
-
Lrf, szacun za bulion czy tam wywar z doidy
Ja właśnie podałam wode. Trochę wypił, więcej wypluł, a czesc wybąbelkowal. Świetna zabawa
Ty Filipowi podajesz cyz on sam trzyma? -
nick nieaktualny
-
Hej
my dziś zabiegany dzień młody śpi
Dziś przełom po 100 próbach karmienia chciał jeść ale matka dała zupkę wiosenną z koperkiem i dziecku nie smakowało ale przypomniał sobie ze jadł
Kupiłam jogurt w rossman malinowy nie przeszedł zjadłam ją za 2,50 fuck czemu to jest takie drogie
Ltr jak to żółtko dodalas do zupy surowe ? Ja nie mam pojęcia jak Dax bo jak mi mama dała to wyladaowalam w szpitali z biegunka więc ja chyba się wstrzymam ale mi też dodała do zupy mama .
Weekend mam taki syf w domu m jeszcze nie ma z pracy idę się zdrzemnac
-
nick nieaktualnySkali, ugotowane na twardo pokruszyłam do zupki
dosłownie pół żółtka
ja się okrutnie boję glutenu dawać, a pamiętam jak o tym pisałaś i dziś też się stresowałam
Wyciągliśmy spacerówkę ze strychu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 18:30
-
nick nieaktualny