WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia zdrówka dla was a tobie cierpliwości.
Chyba córka przyniosła z przedszkola to najbardziej prawdopodobne tam najwięcej skupisko bakterii:-(
My się usypiamy.
Wykapalam mm nie chciał więc zrobiłam kaszki Babilonu z owocami leśnymi zjadł wszystko.
Dałam czapka bo się darl nie milosiernie (trzymając na ramieniu gryzl sliniak) nie mogłam go uspokoić.
Chciałam go przytrzymać żeby mi nie usnal tak jak wczoraj po 18 i się udało.
Potem zrobił dwa kupale poszły trzy pampersy hahaha a czopka oddał w kupie.
Jutro muszę kupić dentinox bo mi się skończył;-(
Śpi idę córkę ogarniać bo w wannie siedzi od 1h 20min. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia ja bym zrobiła tak.
Odlej swojego mleka do butelki np 30ml przelej do kubeczka wsyp kaszki płaska duża łyżkę lub 1,5 łyżki w zależności jaka ma być gęsta. Zamieszać.
Ten kubeczek daje do miseczki (żeby się zmieścił) i wlewam wrzatek.
Wtedy masz ciepła kaszke.
To sposób na podawanie łyżeczka.
Jeśli chodzi o sposób podania butla że smoczkiem.
Tak samo jak wyżej tylko kaszki daj 1 łyżkę i sprawdź czy przeleciał przez dziurkę jak nie to smoczek zmień.
Edition: z tyłu na opakowaniu masz podane ile łyżek kaszki na ile mleka.
Podziel sobie i wyjdzie ile dać łyżek.
Nie wiadomo ile zje.
Lepiej więcej przygotowac
Powodzenia i daj znać jak poszło:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 19:43
-
Sarcia współczuję ponoc przy chorobie dobrze jesli dziecko czesto pije pierś wiem ze meczy wstawanie w nocy oby szybko choroba przeszla.
Jesli ty chorujesz marne to pocieszenie ale dajesz wiecej przeciwciał wiec Ignas niech szybko zwalczy chorobę. -
My bylismy na basenie drugi raz i mlody przeszczesliwy wlasnie padl spać chocoaz walczyl dlugo ze snem.
Stwierdzam ze takie zajeciana basenie z dzieckiem to teoche taki aerobik bonon stop tu dziecko tak tu hop do gory to szybko plynieny tu na deseczke i szybko do przodu no i chodziny chodziny ie sroimy w miejscu haha. Mama bardziej padnieta niz młody -
Dariah, gratulacje dla półrocznej Zosi
U nas dzisiaj pogoda paskudna więc spaceru nie było i przez to Antoś nie chciał w domu spać, ogólnie bardzo mało spał w dzień, 3 drzemki razem tylko półtorej godziny. Bardzo marudził ze zmęczenia a usnąć za bardzo nie mógł. Na szczęście po kąpieli i po kolacji usnął bez problemu i liczę na całą noc spania, w końcu musi to odespać
-
nick nieaktualny
-
Ajrin ja to samo stiwerdziałam po basenie, że męczący. My dopiero od kwietnia wrócimy jak mały wydobrzeje.
Dziś dobry dzień. Wracamy po mału na właściwe tory. Słoiczka nie chciał ale była to dynia z jabłkiem więc wiadomo. Jutro zacznę od nowa warzywa może pójdzie.
Jakoś tak dziwnie karmić bez awantury.
Ide spac bo się zasiedziałam.
Sarcia trzymam kciuki za twój sen)
-
Skali to dobrze ze awantury nie ma oby tak zostalo.
Marta daj znac jak nocka.
U nas po wczorajszym 100ml mm jeszcze nie bylo kupy. Standardkow na kp mamy 4 albo 5 zawsze nad ranem jest. To dobrze ciekawe jaka kupa bedzie po mm. -
A i u nas nocka super tyljo 2 pobudki na jedzenie i dwie n an ratunek Spie Na Brzuchu mamo!
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Esmi tule idzie wiosna bedzie lepiej!
-
nick nieaktualnyu nas noc też nie najlepsza, Mały wiele razy się budził, o 5. już chciał się bawić, ale udało się zawalczyć o sen i o 6.20 już spał, wstaliśmy przed 8. U nas te marudzenie być może jakimś skokiem były spowodowane, Mały garnie się do siadania, ale zdecydowanie źle się do tego zabiera, więc nie wiem na ile mu pozwalać na takie wygibasy
-
Witamy się i my
nocka całkiem całkiem. ..choć to nie to co było kiedyś. ..
Myślę że to jakiś skok...
Mam nadzieje
Wczoraj byłyśmy u koleżanki która ma córeczkę 10 miesięcyZosia była bardzo grzeczna i spokojna
Potem zawiezlismy moje auto do naprawy...
Esmi,
Współczuję ciężkich nocekdo tego zmeczenie potęguje nerwy i o kłótnie bardzo prosto
Ulfik,
Jeśli chodzi o wagę to nam pediatra mówił że potroic należy na roczek a nie na 7mwiec na pewno Wam się uda
Sarcia,
Jejki budulek ten Iguniukarm go jak najwięcej, tak jak pisze Ajrin, bo gdy Ty jesteś przeziębiona to produkujesz przeciwciała które on pije w mleku
Kurujcie się !!
Ajrin,
Super że Małemu tak się podoba basenZ ostatnio też byla bardzo zadowolona
zobaczymy czy pójdziemy w te niedzielę. ..bo znów ma coś na buzi
już nie wiem od czego
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
LRF,
Nasza też się mega garnie do siadania. Nawet nie tyle że sama próbuje usiąść ale jak ją bierzemy na kolana to nie ma opcji żeby byla w pozycji pół leżącej...od razu ciągnie do siadu...
Jak leży na macie to nie próbuje bo wje że nie ma szans żeby usiąśćale u nas od razu! ! Oczywiście się lrzy tym chwieje bardzo
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️