WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja próbowałam M przekonać żeby zabrał mnie i Fifiego do Warszawy, bo jakiś wyjazd służbowy, ale niestety środy mi tak nie pasują przez ten angielski
a boję się tak daleko od domu, ale może matka-wariatka i te sprawy
my z dzieciakami byliśmy we Warszawie a mamy 500 km
fajnie bylo. Nie wspomnę jak mloda miala pół roku to ponad 1600 km autem pojechaliśmy.
-
Macioszczyczka wrote:Ja u teściów średnio lubię, bo moja teściowa przeżywa każdą pierdołkę xD
A teściowa jeśli nie zapytasz o zdanie w kwestii dzieci to sama nie powie bo wychodzi z założenia ze matka wie najlepiej09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyogarnęłam wszystko i nie mam nawet siły iść na spacer, coś mnie znowu kręgosłup boli
Młody pogardził moim obiadem i jakieś paskudnej sraczki dostał, a niby na śniadanie jagody jadł, wczoraj zjadł pół słoiczka a dziś kończył. Tak poza tym chyba faktycznie nie polubił się ani z buraczkami, ani z indykiem, chyba kotu będę dawać te poporcjowane mięso z zamrażalnika -
My właśnie wrócilysmy ze spacerku z przygodami. ..Zoska sie obudziła w parku z krzykiem i płaczem i bunt. ..ziewala i krzyczala na raz....ale uoarciuch nie zasnie. Wiec co. ..? Dalam jej cycka w parku i zasnęła. ..
Na szczęście taka sytuacja zdazyla nam sie dopiero drugi raz09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnymy byliśmy ostatnio na bulwarach i zaskoczyło mnie że za skorzystanie z specjalnego pomieszczenia do karmienia dzieci, gdzie jest też przewijak (bo nie każdy chciałby oglądać goły tyłek Filipka) trzeba płacić. Ale że otwarty jest tylko 10-16, a była 15:55, musiałam Młodemu zmienić pieluszkę trochę na boku...
-
My tez dzis kończyliśmy spacer na rękach. Ale bez spania. Po prostu nagle przestało sie podobać i mały terrorysta najpierw kaszlał, a potem ryk
Matka ma miękkie serce, wiec go wzięła.
Taka piękna wiosna, a nnie jakiś dół dopadł. Niech już zacznie padać hehe -
Oczywiście jak brałam na ręce to był piękny uśmiech! Hop do wózka - Armageddon! A że ten park jest dość daleko domu i trzeba isc pod gorke to nie dałabym rady jej nieść caly czas, a nawet gdyby to to i tak nie rozwiazaloby naszego problemu - Zośka była mega zmęczona hehe
Więc na cycka i od razu zasnęła i spała prawie 2h...
Agatia,
Hehe to Borek musiał fajnie wyglądac w wózku ! Hehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U nas tez dziwnie sie nq spacerze zbudzilni ryk bylismy jakies 10 min od domu ale nie wzielam na ręce, dzis pol dnia byl na rekach kregoslup ma dość.
Z rana bylam u tescia w pracy na przegladzie i zmianie opon zeszlo sie 1.5 godziny bo keszczenam auto umyli. Pozniej pojechalam do mnoe do pracy oczywiscie dziecko za noc spac nie chcialo nawet w aucie walczył dopiero spacer pp powrocie zmusil do spania. -
U nas na spacerze było trochę spania bo cała godzina, ale popołudniowa drzemka tylko 40 min i jeszcze jak dostał cyca o 17:30 to trochę pojadł i usnął na 40 min. Tak słodko spał że nie miałam serca go budzić więc skorzystałam z wolnej chwili i obejrzałam serial
-
nick nieaktualnyWspołczuje wam ryków na spacerze, jakby mi Kuba robił sceny na spacerze chyba bym się załamała bo jak nosić takiego klocka.. Na szczęście Kuba całe spacery podziwia lub śpi.
A może jak dzieciaczki marudzą w wozkach to nosidła/ chusty by pomogły. Kręgosłup mniej w pupe dostaje. -
nick nieaktualnyAle maz mnie wkur..bo inaczej tego nazwac nie moge od godziny 6.30 do 18 nie bylo go bo robil cos z kuzynem..i oznajmia mi ze na 20 idzie na pilke a ja dl niego ze mowy nie ma i chyba zartuje a ze tentwardo ze idzie to ja mu mowie tylko sprobuj, chyba chory jest jakis ja od rana w nocy do wieczora mam siedziec w domu z dziecmi a ten najpierw praca a pozniej syjscie ?? I do mnie z tekstem ze ja jestem na urlopie macierzynskim, kuwa. Przegial na maksa i jeszcze do mnie z tekstem czemu ja taka jestem....przesadzam ???
-
nick nieaktualnyja wróciłam z 2godzinnego spaceru, Mały mleko dostał i zapakowałam go w chustę i poszliśmy z M na zakupy. U nas coś paskudnie zimno się zrobiło, ciepłej wody zabrakło, gotowaliśmy w czajniku żeby Fifka umyć, a i tak to była najgorsza kąpiel w naszej karierze
-
Angela,
Zosia też zawsze śpi w wózku, 5 min u śpidrugi raz tak się zdarzylo ze woadla w ryk, ale to coś musiało ją zabolec lub obudzić. Tyle ze potem ciężko opanować ja hheh
Sarcia,
Hehe chyba z choinki sie urwał! ! Ze niby na wychowawczym i ze Ty masz wszystko robić. ..i ze może na wakacjach jesteś. .?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Sarcia patelnia go trzepnij ja mojego tez powinnam poki co mam focha stulecia i szybko nie przejdzie!
Jakieś pomysly jak dopiec facetowi bo kurde przy dziecku i remoncie slabo z fochem i milczeniem...