WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No cóż Sara dzisiaj możemy sobie ręce podać. Mój M dziś tez do wrzenia mnie doprowadził. Kuba dziś pobił rekord w marudzeniu a mnie kręgosłup już odmawia posłuszeństwa
Mam serdecznie dość a on jeszcze nie spi. Starego tez jeszcze w domu nie ma. Oby jutro było lepiej...
Muszę kupić krzesełko do karmienia. Jakieś fajne polecacie?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka
Ja mam baby design pepe. Jesli masz dosc miejsca w domu to polecam. U nas sprawdzilo sie pod wzgledem wysokosci (miedzy kuchnia a salonem mamy blat taki barowy i krzesla barowe i przy tym jemy i wysokosc krzeselka jest ok) szybko sie czysci, latwe w obsludze tylko miejsca dosc sporo potrzebuje
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Foxik
To teraz Liw bedzie miala buciki do kompletua byly to faktycznie szkoda gadac, zeby dziecku wode z mozgu robic... no chore to.
Sarcia
Luuuuuz, bo dziecko to czuje i im wiecej sie denerwujesz tym bedzie gorzej. Wiem, ze to latwo tak mowic, bo moj ostatnio tez daje czadu ale ja odpuszczam tez moze za latwo a kiedys taka nie bylam i zawsze nalezalam do pyskatych.
A niech se idzie w pieruny na ta pilke z kolegami a ty zacznij w koncu lezec i pachniec. Spacerki z synkiem uskuteczniaj i nic wiecej. Moze jak mu zabraknie skarpet i gaci do zalozenia to sie zastanowi, ze "urlop maciezynski" jest tylko urlopem z nazwy a to ciezka orka. Poza tym w pracy mialam przypadek, ze urlop maciezynski od polowy wykorzystywal tatus a matka do pracy, wiec jak widzi takie korzysci w siedzeniu w domu to mozecie sie wymienic(ja tak ostatnio swojemu powiedzialam i dodalam, ze bede oczekiwac wysprzatanego domu, prania, prasowania, cieplego obiadu po powrocie a no i najwazniejsze dziecko wyhasane na dworze, przebrane, nakarmione i nauczyc jeszcze trzeba to na to wszystko zamilkl i poszedl obok do pokoju)
My tez dzis dworowonajpierw posiedzialysmy w ogrodzie i troche posprzatalam, posialam i posadzilam a potem spacer
fajnie dzis bylo, az zal, ze jutro ma sie pogoda popsuc.
-
nick nieaktualnyAnulka
No,tomw,takim razie podaje moja zmeczona i spocona od trzymania,dziecka reke...usna
,w koncu... mojego starego ez jeszcze nie ma zobaczymy co za madrosci bedzie glosil jak wroci do domu....bo ja slowem sie do noego nie odezwe w dodatku pojde spac do innego pokoju jestem na niego tak wsciekla ze wrzenie to jest malo powiedziane dym mimuszami lecial...kuzwa noech tylko slowo powie w najblizszych dniach ze jest zmecsony to ja mu dam do wiwatu i naprawde sie spakuje i wyjade na jakis czas do taty, bo nie siem jak do tego goscia mam dotrzec ? Ja mu cos mowie a ten wyjebane i chce udowadniac ze postawi na swoim.... ciul ze w nocy malo co spie...ciul ze od rana do 18 sama z dsiecmi ciul ze sie nie dlugo przykleje do drzwi bo spkkojnie wykapac sie nie mam kiedy....a pozniej sie bedzie rozgladal za tapeciarami na chodniku to jak strzele w leb to w druga strone sie obroci dookola wlasnej osi !Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Sarcia,
Bo to jakiś debil nazwał macierzyński 'urlopem'. Na bank facet.
Siedzisz w domu i nic nie robisz, nie? Jak to na urlopie.
U nas ok. Dół nie wiadomo skąd. Tak bywa. Jestem zmęczona. A jescze bardziej mnie meczy brak perspektyw na odpoczynek. Bo tylko ja i ja i ja. Ja go karmie (ani łyżeczki od M nie chce ani butli), ja go myje, bo inaczej jest ryk, ja Usypiam, bo ryk.
Teraz jeszcze wymyślił, żeby mu dawać o 22 butle, zeby dłużej spał. Bo sie budzi o 5 i już nie zawsze chce spać.
Kto ma dawać butle? I tak o 16 Usypiam na cycu, o 18 daje butle, o 20 daje butle i o 22 mam dawać butle. Szlag mnie trafia.
Bo on nie może być warzywem w pracy, potrzebuje mieć jasny umysł. Dzis mi sie przyznał, ze cały dzień w biurze latali dronem. Tyyyyyle roboty.
Może stad ten dół? Coraz to nowe pomysły, żeby ulżyć jemu, moim kosztem.
Jak zwykle. Złote dziecko. Nie mogę złego słowa powiedzieć. Jedyne na co narzekam to facet. -
nick nieaktualnyNatka
Ja juz mumto dawno powiedziałam ze jak w domu siedziec to jest super to noech siedzi , ja osttanio weszlam, do mojego biura bo pottzebowalam kilka rzeczy to mnie moi prAcownicy nie poznali, nie dziwie sie bo zombie to dla mnie komplement i balet dla moich uszu serio. -
Ulf
U mnie tak samo. Wszystko musi zrobic przy Amelce "maaaa" bo inaczej usta zaciska, wyje przy przebieraniu itd. Jedynie kapiel akceptuje z tata i w zasadzie tylko z tata, wiec chociaz z tym mam luz jesli D nie chodzi na popoludniowki.
A co do slowa "urlop" to na bank wpadl na to facet, bo kto inny by ta orke tak nazwal?
Sarcia
No ja tez wygladam jakbym chora byla i dlatego dostalam skierowanie na badania na citoRaz polecialam do zoologicznego po karme bez makijazu (konkretnie to bez podkladu, ktory ukrywa moje niewyspanie) to mi babka sie sputala czy wszystko w porzadku i powiedziala, ze wygladam jak jej znajoma co bialaczke przechodzila. No... takze ten.
Czekam na wyniki badan jak na szpilkach tak poza tymno, ale ja mie dopuszczam by cos tam od normy odbiegalo bo ja czasu chorowac nie mam haha
-
Zastrzelcie mnie.
Bawił sie tym jebanym dronem i obudził Kosia.
Mówiłam mu, ze jak obudzi to on go usypia.
Stanął nad łóżeczkiem i 'mam go wziąć na ręce?'
Nie, wamać, splunąć 3 razy przez lewe ramie
Dałam butle. Mam nadzieje, ze to nie pomoże.
Jestem zła.
Sarcia, łącze sie z Tobą. Jestem wściekła.
-
Co za dzień oczywiście nie zalatwilam wszystkiego jutro papieru cd
Byliśmy na kontroli jeszcze 6 zastrzykow gratis bo jest lepiej ale musi być pewna ze jest czysto w piątek kontrola za darmor
O ile starszakow się pojawiło na forum
My zostajemy do świąt u rodziców ze względu. NA te zastrzyki
Czy chwalił już synka ze dziś zjadł pięknie zupkę a na kolację uwagę 270 ml kaszy manny zobaczymy na ile mu starczy ,-)
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, my na nogach już od 6.
wczoraj kupiłam bielucha i będzie dla Fifka na śniadanie z bananem,
mam też przepis na placki ale zobaczymy czy wypali i czy będzie chciało mi się przygotowywać
dziś pogoda tak paskudna, że chyba pozostaje nam się kisić w domu -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Dzień dobry, my na nogach już od 6.
wczoraj kupiłam bielucha i będzie dla Fifka na śniadanie z bananem,
mam też przepis na placki ale zobaczymy czy wypali i czy będzie chciało mi się przygotowywać
dziś pogoda tak paskudna, że chyba pozostaje nam się kisić w domu -
i my sie witamy
mały znów sie wiercił, wiec znów takiego spiacego wziełam do siebie, posapł do 6:30-u nas standard
jakie miałam glupie sny, więc w sumie ile spalam, to nie wiem
jest szansa że mąż już jutro wróci, więc mile widziane kciukiżabka04 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Natka za info o krzesełku :*
Młodego wpierdzielilam wczoraj do łóżeczka bo już nie miałam pomysłu na uśpienie, przetrzymałam jego awanturnicze steki jęki (dobrze ze się nie rozwył) i w końcu o 22.30 usnął... ja zaraz po nim
Dzisiaj miałam iść do kosmetyczki ale oczywiście przez wczorajsze ujeżdżanie minęłam się z kurierem który miał odebrać paczkę zwrotna z Zalando... No i jestem dzisiaj udupiona bo go uprosilam żeby dzisiaj po nią przyjechał.
Miłego dnia dziewczynki!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Kamcia trzymamy kciuki
Ja już pije kawkę m jeszcze śpi z szymkiem, w nocy pobodka o 4 na jedzenie zjadł 150 i o 7 zjadł jakieś 90 kupa poszła i śpi.
Ja zaraz szusze włosy czekam na sąsiadkę żeby zrobiła zastrzyk i jadę drukować resztę a raczej zrobić ksero i jeden skan. I będzie finito mam nadzieję
Poplywalam wczoraj jakoś tak fajnie inną energią
Muszę pomóc mamie z porzadkami bo ona ma bzika i nerwe zawsze przed świętami więc teraz też tak będzie a czas krótki.
Sprawdzałam pogodę i ma być ładnie ma święta więc w końcu będzie miło i wiosennie.
Odezwę się pewnie wieczorem bo już mnie kręci w środku z natłoku zajęć dobrze że dziś mama do 12 pracuje bo tak to niby u rodziców a mama w pracy tata z m na budowie a ja z dzieckiem na kolanach skanuje dokumenty
A do tego Szymek robi się cfany bo babcia go nosi i teraz weźmiesz go na ręce to rzuca się tańczy chce żeby mu ptaszki pokazywać kurki u sąsiada nie chce leżeć na brzuchu odwidzialo mu siękamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny