WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, a Kubuś też już takie je? czy pieczone? bo niby takie placki na suchej patelni się robi
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Aaa i to raczej pewne ze na weekend majowy jedziemy do Warszawy do moich kolezanaek w sumie do jednej którą niedawno urodziła Stasia więc Szymek musi być zdrowy na 100
fajnie ja z kolezankami musialan wyjazd przełożyć wiec jakos w połowie maja bedziemy gdzieś jechać. Ale bez dzieciaków hihi nie dobra matka
majówki nie moge sobie zaplanować bo mąż w nowej pracy i grafik mu nie znany.
-
nick nieaktualnyMy juz rozdalismy zaproszenia na chrzciny. Chrzcimy 30 kwietnia. Udalo sie nam fuksem i niestety znow cos po znajomości sale załatwić bo główną sala zarezerwowana na dwie imprezy ale po rozmowie z szefowa udalo sie zająć sale restauracyjna i bedzie tylko dla nas
Teraz siedzę i szukam pomysłu na torta.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się.
Nie śpimy od 6:00:-(
Mały odmówił mm więc oszukalam zrobiłam kaszki waniliowej on był cwanszy i zjadł troszeczkę parę łyżeczek.
Więc ogarnęłam pokój przenieslismy się do drugiego zrobiłam śniadanko jajecznice i kawkę sobie.
Mały wcinal i otwierał dziubek!
Śniadanie z głowy teraz się bawimy:-)
Skali 270! Wow widzę że nadrabia chłopak. Super:-) jest poprawa a to najważniejsze:-)
Angela jakiś przepis można prosić na te placki z kaszy manny?
Kamcia trzymam mocno:-) super!
Ja też czekam na kuriera,paczkomat
U nas coś się dzieje. Mały od wczoraj wali kupy.
Dziś już były dwie!
Na dziasle dwie kreski czerwone.
Oby wreszcie wyszlyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 08:11
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Witamy się.
Nie śpimy od 6:00:-(
Mały odmówił mm więc oszukalam zrobiłam kaszki waniliowej on był cwanszy i zjadł troszeczkę parę łyżeczek.
Więc ogarnęłam pokój przenieslismy się do drugiego zrobiłam śniadanko jajecznice i kawkę sobie.
Mały wcinal i otwierał dziubek!
Śniadanie z głowy teraz się bawimy:-)
Skali 270! Wow widzę że nadrabia chłopak. Super:-) jest poprawa a to najważniejsze:-)
Angela jakiś przepis można prosić na te placki z kaszy manny?
Kamcia trzymam mocno:-) super!
Ja też czekam na kuriera,paczkomat
U nas coś się dzieje. Mały od wczoraj wali kupy.
Dziś już były dwie!
Na dziasle dwie kreski czerwone.
Oby wreszcie wyszly
http://alaantkoweblw.pl/puszyste-placki-z-kaszki-manny/
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skali wow super dobrze niech je u nas max raz bylo 200 teraz 120 od kilku dni je.
Ulf mieszkam niedaleko chce poznac teroryste co sam na macie nie ulezy a w nocy budzi sie co 30 min w dobredni co 2 godziny. Kurde nie widzi ze to w nim problem dziecka nie da sie ustawic pod siebie. -
Ja dzis za waszym poleceniem lece z indykiem w pomidorach kupilam jeszcze spagetti i kilka innych dan tez zupke z koperkiem co Natka pisala. Jedyne co unikam kurczaka sama jestwm uczulona a nogdzie nie widze info ze kurczak jest bio. No nic sama mu niebawem ugotuje cos na pewnym kurczaku ktorego sama jem.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. ?.ja to moze sie odezwe jak przespie noc, bomtombedzie jakas nowa informacja co umnie a nie stale to samo tak jak dzis 1,3,5.15, 6.45,8.... od noszenia malego juz okropnie bola mnie lopatki i plecy ze dotkac nie idzie nawet
wkurza mnie to ze Igi zamiast zjesc normalna porcje na jego wiek czyli jakies 210 ml.,.to ten je po 90 ml i budzi sie co godzine ja pierdziele...moze to mleko Hipp jest zbyt ekologiczne i on potrzebuje cos z jakims skladem do nicsego czyli typowy zapychacz ? Sama juz nie wiem...rece mam jakies dzis opuchniete i mnie bola
Perslektywa na szybkie powroty meza przez najblizsze 2 tygldnie nierealne, zgodzil sie pomoc kuzynowi przy elewacji bo nie ma kto tego mu pomoc i musza sie wyrobic w te 2 tygodnie,..corka dzis w przedszkolu ja z malym w domu pozniej musze ja odebrac..
mam jakiegos mega dola, cbce mi sie plakac nie mam humoru :, ( nie wiem co mam ze soba zrobic, czuje sie tak sama ze az mnie to przeraza -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Hej dziewczyny. ?.ja to moze sie odezwe jak przespie noc, bomtombedzie jakas nowa informacja co umnie a nie stale to samo tak jak dzis 1,3,5.15, 6.45,8.... od noszenia malego juz okropnie bola mnie lopatki i plecy ze dotkac nie idzie nawet
wkurza mnie to ze Igi zamiast zjesc normalna porcje na jego wiek czyli jakies 210 ml.,.to ten je po 90 ml i budzi sie co godzine ja pierdziele...moze to mleko Hipp jest zbyt ekologiczne i on potrzebuje cos z jakims skladem do nicsego czyli typowy zapychacz ? Sama juz nie wiem...rece mam jakies dzis opuchniete i mnie bola
Perslektywa na szybkie powroty meza przez najblizsze 2 tygldnie nierealne, zgodzil sie pomoc kuzynowi przy elewacji bo nie ma kto tego mu pomoc i musza sie wyrobic w te 2 tygodnie,..corka dzis w przedszkolu ja z malym w domu pozniej musze ja odebrac..
mam jakiegos mega dola, cbce mi sie plakac nie mam humoru :, ( nie wiem co mam ze soba zrobic, czuje sie tak sama ze az mnie to przeraza -
nick nieaktualnyAngela
hmm...ale mylisz ze 6.5 mies dziecko budzi sie z przyzwyczajenia ?? Kurde sama nie wiem, moze w nocy zamiast mleka to tez mu dam wode i zobacze czy bedzie wrzeszczal..bo juz nawet lekarka to mowi ze jest zdziwiona ze on tak czesto wstaje...jest gorzej niz jak mial miesiac -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Angela
hmm...ale mylisz ze 6.5 mies dziecko budzi sie z przyzwyczajenia ?? Kurde sama nie wiem, moze w nocy zamiast mleka to tez mu dam wode i zobacze czy bedzie wrzeszczal..bo juz nawet lekarka to mowi ze jest zdziwiona ze on tak czesto wstaje...jest gorzej niz jak mial miesiac -
nick nieaktualnyWstac w nocy tez moze bo ma większe zapotrzebowania na jedzenie. A jak u was wyglada kwestia jedzenia w dzien? Moze po jedzonku stałym dawaj mu jeszcze mleko.
Dzieci nasze maja prawo sie budzic. Kuba jak mial 3/4 miesiace przestal sie budzic w nocy i spokojnie do 7 spal. Teraz co któraś noc sie budzi i je. Potrzebuje widocznie.
Wątpię aby ci wypil w nocy wode. Młoda nie chciała ja jej z miarek mleka schodzilam i skonczylo sie na wodzie. Ale mowie ona byla duzo starsza. -
nick nieaktualnySarcia przykro mi że maz twój taki mądry w gębie (sory). Tuuuuule.
Już pisałam natce i tobie też to powtórzę.
Pisz żal się powtarzaj się nawet codziennie będzie Ci lżej
Teraz masz doła jutro będzie lepiej.
Co do mm to zależy od dziecka ja nie wierzę w to że mm jest jakieś któreś sycace.
Może igus potrzebuje bliskości,przytulenia a może pić mu się chce próbowałam dać pić i ululac?
On sam śpi czy z tobą?
Może weź na kilka nocy do siebie i zobaczysz jak będzie a ty skorzystasz i podpisz więcej (mam nadzieję).
A na noc mu daj może kaszki?????
Są Bebilona sinlac, alertec, albo jakaś na mm lub nawet wodzie na dobranoc:-)
Spróbuj tak może się uda.
Mężem się nie przejmuj nooooo wiesz ze oni są dziwni! -
nick nieaktualnyU nas standard 22, 1, 4 i 7. Do tego jakaś cycowa się zrobił i nie chce mnie puścić, ciągle by wisiała na cycku... Przeraziła się tą butelką co jej dałam przedwczoraj chyba. Łyżeczką ok, w rękę ok, ale butelka to zło - bez znaczenia czy to sok, czy mleko, czy woda. Na sam jej widok jest krzyk.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF zamień się... moja powinna już spać, a lata po podłodze i wrzeszczy xD
Dzisiaj kupiłam nosidło ergonomiczne, mąż w chustę się owinąć nie chce i nie może, bo za gruby, więc będzie swoją córunie nosił w nosidle. Poza tym przyda się na wakacje, bo jedziemy na tydzień w BieszczadyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 09:49
-
nick nieaktualnyHmmm...moze ja za bardzo porównuję go do córki..ona tez inaczej bo od urodzenia byla na mm inaczej jadla, nie bylo z nia problemow..zabkowanie nie wiadomo kiedy, po 4,5 miesiaca to cala noc spala i tak am do tej pory niebudzila sie nigdy w nocy na jedzenie...
ja wiem ze dzieci male to obowiazek i nigdy nie wiesz jaki egzemplarz sie trafi no ale ze az ak bede miec przesrane to sie nie spodziewalam ;/ najgorsze jest to ze ja znow w dzien za zadne Chiny nie moge usnac nawet jak maly spi.
On spi sam w swoim lozeczku ja go do siebie nie biore bo maz ma nieskoordynowane ruchy i by go przygniotl to nie wchodzi w gre spanie ze mna.
i wkurza mnie to ze on pajacuje z tymi porcjami nie zje normalnie calej butelki tylko je po 90 ml po 120 ml i wiecej nie zje i wtedy sie budzi po 2 godzinach bo jest glodny.... a w dodatkuw nocy chce tylko cycka...nie wiem musze sie wyplakac i jakos to przetrwac