WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój wstał.
Zdążyłam dwa prania zrobić i powiesić
Zjeść pierogimniam wyszły rozplywajace się więc moja robota była tylko na jeden raz bo wszystko dzisiaj chyba zjedzą.
Stanęłam o 20:00 skończyłam o 21:00 wyszło 83szt ruskich:-)
Ale farsz sobie wcześniej zrobiłam:-)
Idę małego ogarniać i pójdziemy po córkę do przedszkola.
Miłego dnia -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:oj zabka zabka
takie smaki mi zrobić!!!!!
fakt, na "śniadanie" zjadłam pierogi-ze szpinakiem-, ale opis twoich sprawił, że jestem głodna
Żebyś była bliżej dostałaś na trzy obiady z dowozem
Ja szpinaku nie nawidze!!!!!kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszpinak jest pyszny
mój pogardził zupą, rano pięknie bielucha zjadł, chyba jakaś faza na słodkie
może powinnam mu ograniczyć słodkości na kilka dni?
My się zaraz zbieramy na krótki spacer póki nie pada, może pójdę z nim na naszą stację, za 20 minut ma jechać pociąg, jak zaczarowany się ostatnio patrzył na machinę -
U nas indyk w pomidorach zrobil furore prawie caly sloik poszedł.
kamciaelcia, Dariah, Ulfenstein, Natka-matka wariatka :), martta lubią tę wiadomość
-
No wlasnie w szoku bylam zostawil jakies 2 lyzeczki bo juz ze zmeczenia marudzil sama dojadlam i powoem ze daje rade nawet bez soli. Oby uczulenia nie bylo bo zjadl wiecej niz zalecane
Wiec dzieki za polecenie teraz wiem co biore na swieta na wyjazd -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyco mnie podkusiło ryzykować transfer śpiącego dzidziusia z chusty na łóżko, ledwo się odwinęłam, a on patrzy na mnie i się chichra, duuuu pa
i nie wiem co z sobą zrobić, czy się umówić na ściąganie hybryd czy przecierpieć, bo za tydzień w piątek idę na pazurki, ale jeden mi odpadł, drugi prawieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 15:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Przecierpieć bym wolała
Może same odpadną
z drugiej strony nie lubię długich paznokci, dużo mi chyba już nie urosną przez tydzień?
no i sam fakt że jest paskudny odrost i ostatnie hybrydy robiłam w połowie miesiąca -
Macioszczyczka wrote:Ona butelkę ma w pompie. Gryzie smoka, rzuca... próbowałam inną - to samo. A szkoda mi kasy na kolejną i kolejną, żeby sprawdzić czy ona łaskawie którąś polubi
A myślałam ze sukces będzie juz przy trzeciejbo na kilka razy sie przyjęła butla.
Żabka ja mam medicover. Można dokupić dla członków rodziny.
U nas jest mały sukces
7220:)
Wiem ze dla większości z Was to chucherkoale u nas to potrojona urodzeniowa
I zjadł mały słoiczek cielęcinki z jarzynami i popił 50ml mm
Byliśmy tez u mnie w pracy. Kokietował i sie uśmiechał
Fajnie.
Ponoć ma sie pogoda zepsuć. Póki co nie widać.
Ciekawe czy zdążę wyjsc pobiegać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 15:22
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny