WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:U nas indyk w pomidorach zrobil furore prawie caly sloik poszedł.
Dzis ładnie zjadł te cielecinke, ale to mały słoik. Zjadłby więcej gdyby było
W pomidorach mam jeszcze łososia i coś mama koja kupiła. Zobaczymy jak reszta -
nick nieaktualny
-
Witam sie.
Duzo naskrobalyscie, ciezko bedzie sie odniesc do wszystkich.
Widze, ze indyk w pomidorach rzadzi u wszystkich, super
Macioszczyczka, u nas tez cora lobuziara
Ogolnie to nic mialysmy srednia.
Mam wyniki badan i nawet mi sie komentowac nie chce
Zabka
Masz Hashi widzialam w stopce. Mozesz na prv bo mam kilka pytan?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A z ciut lepszych info to Mela wazy 7880g. Przytyla 220g w 22dni wiec 10g na dobe przy normie 12-13g
ale czego sie dziwic jak ciagle sie rusza i spala kalorie zamiast magazynowac
modelka
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My mamy 7 200 z zeszłego piątku w ten też idziemy do kontroli to poproszę o zwazenie
Papiery wstrzymane np muszę czekać z wyceną aż będzie dach więc o tydzień się przesunie
M dziś wraca do Krakowa
Sz zjadł trochę zupki
Pisałam ze lewa jedynka się przebija ? Nie wy ile to może trwać narazie gorączki brak jakoś szczególnie marudny nie jest apetyt ma ale na pokarmy podawane butla
Owsianka na śniadanie nie przeszła chyba dlatego że jej nie zmiksowałam pewnie jej się płatek przykleil do podniebienia
Spać mi się chce
Co do pobodek to Szymek zjadł wczoraj 270 gęstej kaszy manny na noc a i tak o 4 obudził się na jedzenie zjadł 150.I potem 0 7 też zjadł 150 mm więc są dzieci na które mm nie działa
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Muszę poćwiczyć... dajcie motywacji ciut?
Macioszczyczka tyłek w troki!!!zrobi Ci się lepiej po na pewno
ja mam kryzys i doła dlatego siedze cicho.... ale poczytuje!
Sarcia kopnij tego swojego w tyłek, Ulf Ty swojego też i przy okazji kopnijcie też mojego byle mocno! ehhh, faceci.... czemu to zawsze my mamy przesr....
Co jest w tym indyku że tak szalenie wszystkim smakuje? podejrzane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny Ignas drugi raz mi zrobil zielona kupe.... od 2 dni daje mu Zyrtec z przepisu lekarka czylaczyc te 2 fakty ? ? No mleko daje caly czas to samo Hippa juz 2 miesiac i nic sienie dzialo a teraz nagle zidlone kupy?
Co myslicie ? Odstawic ten zyrtec, dac probiotyk czy isc do lekarza ? -
żabka04 wrote:Mam problema
W historii paczka siedzi w paczkomacie a ja nie dostałam smsa z kodem.
Co teraz????
uuu żabka a na maila tez nie dostalaś?? dziwne....
jak ja miałam problem z inpostem to dzwoniłam na infolinię ich, pomogli..722 444 000
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 18:36
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Macioszczyczka
Ja to bez cwiczen zyc nie mogedzis akurat nie poszlam, bo zajecia mi nie odpowiadaja, ale bylam w poniedzialek i wczoraj na godzinnym treningu, ide jutro i w piatek
Po cwiczeniach padnieta jestem ale jaka szczesliwaendorfinki i odchamienie sprawiaja u mnie cuda i humor lepszy
-
a my już w domku
zaliczyłam korepetycje a mały w tym czasie spacerek z nianią
potem sie w domku rozebraliśmy, przekąsiliśmy i poszlismy na pierwszą kawę do sasiadki
i pierwszy raz Piotrek nie był towarzyski-jeczał i stękał (jak to Emilka powiedziała-miauczał i miauczał)
weszlismy do domu-spokój (?) poxniej stwierdziłam ze moze mu było goraco? nie dowiemy się, w przyszłym tyg moze wypali kawa na naszym terenie
no i spadł deszcz-a maly na to bardzo reaguje
nie chce mi sie go kąpać, więc czekam na "ten moment" i spać-moje uszy odpoczna (choć teraz zajął się całkowicie sam sobą w łózeczku)
mąż jutro wraca-zremisowali i góra orzekła, że obie druzyny maja 1.miejsce -
Kamcia
No to super, ze maz wraca
Sarcia
W sumie nie znam sie, ale moze masz racje, ze te kupy od zyrtecu sa. To by sie pokrywalo. Musialabus pogadac z lekarzem czy odstawic czy dalej dawac. Moze te kupy to przejsciowe sa i sie poprawia.