WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Foxik,
No ti bardzo ładnie, od 20 do 6? Ale budzi się w nocy na jedzenie?
Macioszyczka,
Witamypamiętam Cie jeszcze z czasów ciazy
Widzę że Twoja Hania z tego samego dnia co moja Zosia
Anoolka,
Oo! Miło Cię czytać!
Widzę ze u was będzie imprezowochrzciny i komunia
W takim razie muszę pojechać tam zobaczyć!Dziękuję za informacje!
Anulka01 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
my pobudka standardowo-6:45, ale już o 6 wziełam małego do siebie...krecił się, przewracał z boku na bok, wiec jego odgłosy w niani elektronicznej i tak nie dałyby mi spac. W łózku scisnełam go sobą i spał spokojnie...kotu zachciało sie pomruczeć (tzn Piotrus się obudził), ale ostatecznie sytuacja opanowana
zanotowaliśmy znowu mały spadek wagi...dziś jednak zjadł na sniadanie kaszke na 150 ml mm plus owocki
tak dziwnie trzymac dziecko i czuć zeberkagdzie nasza trzecia, druga broda?
dzien ponury i znów nie nastraja do spaceru
wczoraj mały dał rade u niani 2h-tzn zdrzemnał się nawet na spacerku (równe 30 min jak niani zapowiedzialam) i zjadł pół piątusia. Dziś bez niani, korepetycje razem z Piotrkiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah? Zosia też łobuziak?? Bo moja Hania ma charakterek jakich mało
Anulka będzie wesoło... Wyobraźcie sobie, że na 2020 muszę zarezerwować salę na komunię, bo nic dla mnie nie zostanie...;/ Porażka...
Kamcia - 9 kwietnia kolejna sesja, więc foto się szybko zmieni
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:macioszczyczka
swiateczna sesja? szkoda ze poprzedniej (wspolnej) nie widziałam
Wspólnej jeszcze nie byłoNie miałam czasu i męża w domu
Ale będzie jak zadzwonie po fotografa
teraz na 7 miesięcy coś i na święta pewnie też
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Dariah, budzi się czasem o 4:30 i wtedy idzie dalej spać, czasem dopiero ok 7.
różnie bywa, nie potrafimy wyregulować też drzemek, żeby było o tej samej porze
No z drzemkami u nas też różnie. .jeszcze w tygodniu to całkiem regularnie ale w weekend. ..zawsze się poorzestawia, bo dłużej w łóżku, bo długie śniadanie itd i zamiast o 11 idziemy na spacer okolo 13..wiec wszystko sie potem przesuwa
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy po śniadanku, mały głupczy na podłodze
byliśmy wczoraj u dobrego pediatry w związku z alergią małego no i babeczka wysyła nas do specjalisty prawie 200km dalej
podłamała mnie bo nasza nfz-towska lekarka nie widzi aż takiej potrzeby
biję się z myślami, termin zarezerwuję (czeka się 2 miesiące) a w międzyczasie będziemy obserwować małego i kontynuować rozszerzanie diety
zbadała małego, kaszel wg niej jest związany z ząbkowaniem, mamy częściej inhalować
ogólnie babka super, poświęciła nam pół godziny i nie wzięła od nas pieniędzy bo stwierdziła, że niewiele nam pomogła
Leon miał wczoraj branie na poczekalni, wszystkie panie 50+ były jego -
Macioszyczka,
Zosia nawet grzeczna i ogólnie spokojna jestod jakiegoś czasu testuje swój głos i ma takie epizody ze krzyczy
i to takie wysokie piskliwe tony
az uszy bolą
ale tak to jest grzeczna
Narazie. ..zobaczymy potem hehe
A zdjęcie Hani cudne! !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Wow, to i tak super Wam śpi
No z drzemkami u nas też różnie. .jeszcze w tygodniu to całkiem regularnie ale w weekend. ..zawsze się poorzestawia, bo dłużej w łóżku, bo długie śniadanie itd i zamiast o 11 idziemy na spacer okolo 13..wiec wszystko sie potem przesuwa
dlatego ja nawet w weekend godzin pilnuje -
Witamy sie i my
Noc byla w miare, pobudek jedynie z 6 albo 7. Nie wiem, bo sie pogubilam z tym haha
Krew upuszczona. Teraz czekac, a ja nie lubie czekac. Wyniki beda dzis, jutro i w czwartek. Ech
U nas zapowiada sie sliczny dzien i dobrze,bo mam ogromna ochotena spacer
Czesc Macioszczyczkamy z tego samego miasta jestesmy o ile dobrze pamietam
(podczytywalam was cala ciaze, taaaak, wiem, brzydko tak podgladac ale w koncu odwazylam sie napisac:P )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:U nas z przestawianiem drzemek podobnie... W ciągu tygodni raczej już ok te drzemki 9-10, 13-14/ W weekend masakra.
Ale weekend zawsze wszystko rozwala..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡