WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka,
Hmm no Zośka całkiem ładnie śpi ale żeby sama zasnęła to nie ma opcji. .. umiała, zasypiała sama i koniec. .skończyło się tak jak całe przespane noce. ..
Teraz bez cyca nie ma opcji żeby zasnęła. .chyba ze w wózku albo samochodzie, a to się nke liczy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Marta,
A Wy jakąś specjalną technikę macie dla Małego żeby sam zasypiał?hehe
Angela,
Mam nadzieję że teraz z Babcią będzie juz wszystko dobrze!
Skali,
Najważniejsze że leki wreszcie zaczęły działać! Powolutku Szymus wróci do zdrowia!
Sarcia,
Lec prywatnie! Na pewno okaże sie że wszystko jest dobrze, a zaoszczędzisz sobw stresu oczekujac!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Agatia, Angela
No właśnie nie wiem jak zrobić zeby zasypiala bez cycka.
U nas jest tak że po kąpieli jest glodna wiec cycek i wtedy zasypia. ..
Potem biorę ja na odbicie, wcześniej było tak ze się wybudzała i wtedy ja do łóżeczka kładłam i sama zasypiala, a teraz jest tak ze zasypia mega twardo wiec nie wybudza się..a jeśli ja na sile wybudze to nerwy i krzyk. .
A wtedy to ani bujanie, ani cichanie ani nic nie działa. .cyc..i tyle..
Hmmm...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Agatia, Angela
No właśnie nie wiem jak zrobić zeby zasypiala bez cycka.
U nas jest tak że po kąpieli jest glodna wiec cycek i wtedy zasypia. ..
Potem biorę ja na odbicie, wcześniej było tak ze się wybudzała i wtedy ja do łóżeczka kładłam i sama zasypiala, a teraz jest tak ze zasypia mega twardo wiec nie wybudza się..a jeśli ja na sile wybudze to nerwy i krzyk. .
A wtedy to ani bujanie, ani cichanie ani nic nie działa. .cyc..i tyle..
Hmmm...
Ja z cycem nie pomogę bo nasze cyckowanie się skończyło jak miał 2 miesiące, ale na wieczór go karmiłam w salonie i odkładałam trochę rozbudzonego. I zasypiał w łóżeczku. Tak robie do teraz. Po butli jest rozbudzony. I do łóżeczka hop/ -
Dziewczeta
Trzymajcie jutro za mnie kciuki! Ide do lab sie zbadac. Dostalam skierowanie na morfologie, zelazo, cholesterol, wapn, TSH,aTPO, FT3 i FT4. Oby wszystko bylo ok i jednak tylko przemeczenie bo inaczej skomplikuje mi wszystkie plany a tego bym nie chciala.
Trzymajcie kciuki bo wasze kciuki zawsze sa magiczne. -
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Dziewczeta
Trzymajcie jutro za mnie kciuki! Ide do lab sie zbadac. Dostalam skierowanie na morfologie, zelazo, cholesterol, wapn, TSH,aTPO, FT3 i FT4. Oby wszystko bylo ok i jednak tylko przemeczenie bo inaczej skomplikuje mi wszystkie plany a tego bym nie chciala.
Trzymajcie kciuki bo wasze kciuki zawsze sa magiczne. -
Jak to będzie dalej z zasypianiem przy cycu?
Tzn mój odpływa tez przy butli. Bardzo sie bałam tego wieczornego zasypiania na cycu, a tu go samo ssanie usypia.
Ale co potem?
Bo mój na drzemki tez na cycu. (No albo marsupi albo samochód, na spacery teraz go biore jak jest wypoczęty
U mnie tez jakaś dziwna sytuacja z cyckiem. W nocy sie obudziłam i lewy był twardy i z guzkami, ale młody go ślicznie opróżnił.
Rano dałam prawego. Potem o 11 znów twardy był prawy, a ze ranne karmienie to jest parodia to stwierdziłam, ze spoko. Ale potem o 15 znów twardszy był prawy. Lewy jest flaczkiem od nocy.
Czyżby sie kończyło?
M pewnie jest spięty. I jeszcze sie obraza, Jak mu to sugeruje.
Będę u rodziców to poproszę żeby mama spróbowała dać Kosiowi butle.
Choć jak to zapropnowałam M to stwierdził, ze powodzenie o niczym nie będzie świadczyć, bo Kosio lubi nowości i dopiero np 3 udane próby pod rząd coś by nam powiedziały.
Zdziwiłam sie na to. Bo przecież po 1,5 tygodnia on z butla tez był dla dziecka nowością. Ale wg M nie był
Tez sie baliśmy, żeby młody nie zaczął sie wkurzać i nie zamknął sie całkiem na butle.
Chociaż butla miała mnie odciążyć. A tak?
Wszystko mama i mama.
I oczywiście każda próba kończy sie fiaskiem. M sie pewnie jeszcze bardziej nakręca. Kosio to jeszcze bardziej czuje.
Czuje sie odciążona jak wół.
Ech. -
nick nieaktualnyPojde z malym prywatnie ale bardzo sie martwie no ale jesli by bylo cos bardzo niepokojacego to vy nas skierowala do szpitala chyba co myslicuev???? W diagn napisala ciche szmerynnad sercem...i chu....wie k fo tu chodzi znikajace szmery ?? 4 miechy nie bylo slychac i nagle slyfhac...Boze zwariuje znow to samo...
-
Dariah, nasza metoda usypiania Antosia jest bardzo prosta, po kąpieli dostaje butlę z kaszką, chwilę z nim chodzę żeby na pewno mu się odbiło, ubieram w śpiworek, w jego pokoju po ciemku daję mu cyca żeby się zrelaksował i odkładam do łóżeczka, daję mu maskotkę królika w którego się wtula, kładę rękę na jego klatce, delikatnie kołyszę, śpiewam, on mruczy jak kotek i zasypia w kilka minut. Pierwsze 2 noce były najgorsze bo płakał, nie chciał się uspokoić, ale się udało, z dnia na dzień było coraz lepiej. Na dzienne drzemki robię tak samo, tylko bez cyca i też ładnie zasypia i już bez płaczu. Dzisiaj jak go odłożyłam do łóżeczka to od razu zamknął oczka, złapał królika, zaczął mruczeć i szybko zasnął
-
Hej dziewczyny,
To witam sie z Wami moj Kacper tez.mleko mm beee a woli jesc z lyzeczki. Totalne przeciwieństwo brata bo ten mlekowy byl i nadal jest :p a Kacper ostatnio wypil o polnocy a teraz wypil na dzien dobry z 70 ml mm a ja mieszam 1 i 2.. -
Sarcia spokojnie moze szmery sie pojawiaja jak Igus intensywnie oddychal badz byl bardzien aktywny bo u mojego starszaka tez bylo podobnie. Ale potem sie uspokoilo. Yrzeba byc dobrej mysli.
Od dzisiaj nie jem slodkiego i ograniczam pieczywo do minimum. Slabo waga mi leci a szkoda.... czesciej.na basen chyba musze chodzić i na fitnes.agatia lubi tę wiadomość
-
Witamy się i my już po zastrzyki Szymek jeszcze śpi a my kończymy śniadanie.
Noc dobrą spał z nami bo kręcił się w łóżeczku i było lepiej. Dziś idziemy na kontrolę oby było lepiej także w środku a nie tylko z wierzchu.
Muszę dziś kserowac dokumenty do kredytu ciągle czegoś nie mam ale już bliżej jak dalej dziś skończą kanalizację czekamy na wycenę okien. Tesciu będzie robił elewację więc duża oszczędność takie są plany zobaczymy jak wyjdzie .
-
I my się witamy
Nocka bardzo średnia..pobudka o 22, 2 i 6...teraz dalej śpi bo Panienka nie wyspana. .
Idą jej zęby moze dlatego tak słabo śpi? Bo w sumie od kiedy tak na poważnie zaczęły jej iść zęby to przestała przesypiac noce...
Natka,
Kciuki mocno zacisniete! !
Marta,
Musze spróbowaćsuper ze Antoś Wam tak ładnie zasypia! Brawo!
Agatia,
Jak dzisiaj towarzystwo? Lepiej już się czują?
Angela,
Jak u Was z chorobami? Mam nadzieję że odeszly w niepamięć!
Jak Babcia?
Strasznie mi się podoba ten Mytrax. ..chciałabym żeby byl gdzies dostępny w poznaniu żebym mogła go na żywo obejrzeć. ..
Foxik,
Co u Was? Jak Fifi? Pewnie zadowolony ze teraz mozecie chodIc na spacerki?
Ulf,
Widzę że u Was bez cycka / butli tez nie ma spania i ani rusz...?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się po dłuugiej nieobecności na BBF, ale zmusiło mnie zniknięcie mojego przyszłego zięcia!
Z tematami jestem po trochu na bieżąco z FB, ale tu... Tu udało mi się nadrobić weekend, bo od tysiąca którejś strony nie jestem w stanie
U nas Pańcia Hańcia spała do 7.30 - ogólnie coś po zmianie czasu śpi lepiej, ale to przytulas i w nocy budzi się 2-3 razy na cyca. Wczoraj próbowałam jej dać 60 ml mm, żeby zobaczyć czy będzie spała lepiej niż na cycu i w celu nauczenia butelki jak z kimś zostanie. Nie było wielce problemu opócz tego, że po cycku śpi dłużej (fakt, że nie dostała tego mm jakiej giga ilości też robi swoje)
No i u nas w dalszym ciągu zębów brak...
Skali! Trzymam kciuki.
Agatia! Zdrówka dla maluchów.
Z jeszcze nie poznanymi się witam-jestem mamą Hani
i starszego Filipa
Kamica..... Buziaki dla Piotrusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 07:57
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
wieki mnie tu nie bylo. U nas ok, przygotowania do komuni i chrzcin zajmują mi dużo czasu. Wczoraj w końcu zaszczepiłam moje dzieciaki. Starszy darł się gorzej niż młody
ale dali radę.
Dariah mytrax jest w sklepie dziecięcym koło kinepolisu
Pozdrowionka dla Was i całuski od ciociuni dla Waszych smyków :*Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny