WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam u lekarza
maly dostal Zyrtec na ten ciagly katar i skierowanie do laryngologa z tym no i lekarka mowi ze znow slychac szmery na sercu ja chyba zawalu dostane!!! Dala mi skierowanie do kardiologa ja pierd.... czy to mozliwe ze raz je slychac raz nie pojawiaja sie i znikaja??? Co to moze byc ??znow mam stes...
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Bylam u lekarza
maly dostal Zyrtec na ten ciagly katar i skierowanie do laryngologa z tym no i lekarka mowi ze znow slychac szmery na sercu ja chyba zawalu dostane!!! Dala mi skierowanie do kardiologa ja pierd.... czy to mozliwe ze raz je slychac raz nie pojawiaja sie i znikaja??? Co to moze byc ??znow mam stes...
sarcia nie trafiłam-zamist polubić miała cytować
skierowanie powinna dać ci za pierwszym podejrzeniem
weż skierowanie, zbadajcie serduszko i okaże sięże wszystko w porządku -
bisacz wrote:Dariah
u nas po dyni ból brzuszka i śluzowata kupa
mój niestety nie udaje kaszlubo nic nie jadłam co mogłoby ją uczulic a ona z kolei jadla tylko dynie 3 dni...
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć Cioteczki, później Was nadrobię
u nas pogoda się psuje, a wczoraj byliśmy na bulwarach, ludzi masa, pospacerowaliśmy, ale niestety nie udało się nam dopchać na bociana. Ludzie porozbierani jak na lato, a dzieci w wózeczkach w ciepłych czapkach (takie same ubierałam Fifkowi w zimie gdy temperatura była bliska zeru lub trochę ponad) i kurteczkach, owinięte w kocyki.
Dzisiaj odwiedziła nas po raz drugi doradca chustowy, sprawdziła jak nam idzie motanie, pochwaliła, nauczyła drugiego wiązania. Niestety kiedy Fifka odłożyłam był ogromny płaczmuszę jeszcze dzisiaj wyskoczyć na szybkie zakupy, więc wrzucę Małego w chustę i ogarnę to mam nadzieja w maks kwadrans
zęby jak nie chciały wyjść tak wyjść nie chcąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 14:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulf
Gratulacje dla Kosia z okazji wczorajszego ukonczenia 7mies
Esmi
Gratulacje dla synka z okazji ukonczonych 6miesiecy
Angela
Kciuki za babcie
Sarcia
Idz prywatnie do kardiologa bo na NFZ to czlowiek predzej wykituje niz sie dostanie do jakiegokolwiek specjalisty. Poza tym idziesz tylko wykluczyc jakiekolwiek szmery i tego sie trzymamy.
Bisacz, Dariah
Biedne te wasze dzieciaczki z alergiami ;( oby szybciutko minelo.
Skalo
Jak tam synek po zastrzykach? Cos lepiej? Chociaz ciutke?
Foxik
Moze niedlugo kolejny zabek sie pojawi
Ajrin
Dobrze, ze dziecko laskawe i sobie pospi
Agatia
Zolty tez ladny hihi
Kamcia
A jak twoj synek sypia? Dobrze pamietam, ze on juz dorosly chlopak spi sam w swoim pokoiku?
Marty... jak tam u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 15:50
-
U nas noc moze nie wspaniala ale tez nie koszmar. Bylo ciut lepiej.
Polozylismy Mele ok 20:00 (przy czym w dzien spala jedynie od 12:15 do 12:55, popoludniu odmowila snu) i obudzila sie z wrzaskiem o 22:30, ze ona wyspana i juz gotowa do zabawy. Moj D wyskoczyl z salonu i polecial do sypialni by ja ululac (czym az mnie zdziwil). Ok 23:00 podchodze do drzwi i slysze jak on ja BLAGA by zasnela. Normalnie mowil do niej, prosil ja by w koncu zasnela bo juz ma dosc hahaha! Po 30min jedynieo 23:15 zrezygnowany przyszedl i powiedzial, ze sie nie da a on jest juz padniety
i do akcji wkroczyla "ma". Udalo sie ja uspic ok 24:00 i potem to juz wstawanie co ok 1,5-2h. Cos tam pospalam wiec nie jest zle
moze nawet pojde dzis na trening
-
nick nieaktualny
-
trochę nadrobiłam weekend... Agatia trzymajcie się mocno!!! Natka Ty też, niespanie wykańcza powoli, wiem coś na ten temat, trzymam kciuki, żeby jednak Melci się odwidziało, swoją drogą zdolniacha z niej niesłychana!
Skali u nas antybiotyk zaczął działać dopiero po 5 dniach,a teraz po 10 dniach go kończymy i mam nadzieje w końcu wychodzimy na prostą. Oby lekarz jutro też był tego zdania! Także kolejne dawki u Was muszą zadziałać! Trzymam mocno kciuki!
Sarcia na styczeń? Skandal! Ignasiowe serducho na pewno jest zdrowe!
Ciocie dzięki za info o indyku w pomidorach Fifi od wczoraj pokochał go miłością wielką! I chyba racje miała lekarka że brak apetytu od choroby i antybiotyku, bo powoli zaczyna wracać do normalnego jedzenia swojego, jedynie mleko nadal z aferą! co ja mam zrobić to dziecko już prawie wcale mleka nie je, jak się przez dobę uzbiera 200-300ml to cud jakić....
Dobrze, że tak fajnie spędziłyście ten "letni" weekend, my na spokojnie, ale jednak na dwór i spacer w końcu wyszliśmy, hurra! Ten tydzień ponoć ostatni z nadgodzinami u M.... oby! noi na szybko tyle u nas...
Angela na pewno wszystko będzie dobrze, pomodlę się za Twoją babcię!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 15:58
agatia lubi tę wiadomość
-
Marta super wiesci ze apetyt lepszy kurde z mlekiem slabo a moze sprobuje saszetke innego mleka? Albo z kaszka? Nie wiem co prpbowalas juz ale moze warto pokabinowac. Ja za rada Agati kupilam w rosku te owoce jolifizowane czy jakos tak i dzis dostal kaszke z jedna wisienka bo tez cos nie chce ostatnio kaszki jesc.
-
bisacz wrote:Dariah
niby piszą, że dynia czy cukinia to mało uczulające warzywa ale wszystko od dziecka zależy
Wysypka pojawiła się po 3 dniach podawania dyni?
Przestalam jej dawać dynie i dalam ziemniaka przez dwa dni i skóra ladnie wrócila do normy. ..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
AJrin wrote:Marta super wiesci ze apetyt lepszy kurde z mlekiem slabo a moze sprobuje saszetke innego mleka? Albo z kaszka? Nie wiem co prpbowalas juz ale moze warto pokabinowac. Ja za rada Agati kupilam w rosku te owoce jolifizowane czy jakos tak i dzis dostal kaszke z jedna wisienka bo tez cos nie chce ostatnio kaszki jesc.
Ajrin dostaje 2 razy dziennie kaszkę na swoim mleku, wiec chociaz tyle dobrze, że ja juz zjada znowu... to mleko mu służy, żadnych problemów nie miał ani z brzuszkiem ani nic dlatego bije się z myślami odnośnie innego... ehhh -
nick nieaktualnyMoj maly tez kaszek nie chce jes. Za to obiadek z Gerbera z losiem maly dzisiaj zjadlze smakiem i z gerbera luni e musy wyciskane z tubwk a ze sloiczkow owocownie chce jesc, dziwne dziecko, w dzien cuduje z jezeniem nie chce jesc z cycka w noch jadl z cycka i mniw ugryzl tymi dwoma zabkami co to byl za bol
-
Sarcia
U mnie Amelka sloiczek zje, ale jak ja jej ugotuje to nie chce mimo, ze robie prawie z aptekarska dokladnoscia jak w skladzie na sloiczku. Odmawia domowych obiadkow. Nagotowalam jej pomidorowki z ryzem, ktora ze sloiczka sie zajada. Domowa sprobuje i po lyzeczce zaciska usta. Takie to kulinarnie dziwne dziecko -
nick nieaktualny