WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia ty dorwalas po super cenie zdradz twraz gdzie? My w polsce jak go szukalismy to tylko byl przez neta dostep i zdecydowalismy sie na polska marke amex i spoko zadowoleni jestesmy. Ale my wiedzielismy ze ten wozek nedzie do uzytu domowego i zena wykazdy kupimy parasolke. Maly bagaznik plus matka co nie potrafi sie pakować więc nie bylo innej opcji
-
Kamcia kedyna gondola ktora mozebyc jako nosidlo trasporter albo mozna przewozic w gondoli. Ale jak sie pytaliamy to przewozenie w opcji gondola dziecka nie jest zbyt bezpieczne sugeruja opcje nosidla. Ale bajer jest trzeba przyznac pomyślane pamietam ze tylko wymiary gondoli w srodku na dlugos byly mniejsze niż nasz obecny wozek. Ale wsumie i tak uzywamy jiz spacerowki wiec az taka dluga nie byla nam potrzebna.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
matrix ma opcję bokiem (cvo pewnie w PL odpada) ale i składa si e jak fotelik
ale sama mała gondolka robi wrazenie, Piotrek by absolutnie długo w niej nie pojedził...ale Małgosia urodzona wiosną ? haha o wszystkim się mysli, ale fakt-nie kupiłam gondolki choć była mega tania również
spacerówka i tak czeka na test dopiero w weekend (jak mąż wróci)
-
Kamcia mysle ze bedziesz zadowolona i stary niebawem sprzedasz a jak pojawi sie Malgosia dokupisz gondole
Jak mieli jeszcze jakies super ceny to dawaj linka kto wie może matka cos keszcze dokupi haha chyba testuje ciepliwosc mojego M -
Unas noc na wyjeździe masakryczna
Co 1-2h pobudki. Raz nawet z piskiem- krzykiem.
Za dużo bodźców? Brak odgłosów ulicy? Chrapanie?
Nie wiem. Ale nie nastraja optymistycznie przed zaplanowanymi na za dwa tygodnie wakacjami
Powrót do domu spoko. Przespał cała drogę (w tamta stronę płakał i robiliśmy pauzy, wyszło 4,5h zamiast 3).
I noc tez w domu udana. 7,5h do 3:30 i potem do 6:30.
Miło spędzony weekend, ale tez za dużo podróży w stosunku do siedzenia na miejscu
-
To na wakacjach możemy wykreślić jedynie chrapanie
Hehe.
Ogólnie w sobotę, po przyjeździe młody być raczej zamknięty w sobie. Uśmiechy były, ale takir niepewne.
Im później tym lepiej. Oczywiście dziadek najulubienszy
W niedziele już zagadywał i było fajniej.
Ale po powrocie do domu od razu jak nowy stary Kosio. Jego terenkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Dzień dobry Ciocie
U nas nocka całkiem ładnaZ właśnie się obudziła
Weekend jak zwykle minął nam strasznie szybko!
Angela,
Sliczny ten wózek!!! Powiedz mi kochana, on jest dobrze amortyzowany?kusi mnie ten wózek...oj kusi!!
Jak Kubuś?
Bisacz,
Dobrze ze wysypka ustępuje! ! A dawalas już marchewke czy to będzie pierwszy raz? Pytam, bo nam pediatra mówił żeby ostrożnie z machewka przy alergii bo też może uczulać. .
Natka,
Jak nocka?
Faktycznie! Twoja Mała nie traci czasu na spanie i leci z zawrotnym tempem z nowymi umiejętnościami! ! Hehe
Sarcia,
Jak Wasza nocka? Iguniu coś pospał? Nadal nie chce cycka czy cos mu się odmienilo?
Żabka,
Dobrze ze brata nie było, mniej stresu dla Ciebie!
Agatia,
Jak dzieciaczki? Cos lepiej?
Skali,
Jak dzisiejsza noc u Szymka? Nadal tak kaszle czy może zastrzyki zaczęły działać?
Kurcze z reguły zastrzyki działają szybko. ..a u Szymka nie chce ten kaszel puścić
Fajnie czyści sie tez tapicerkę. Ogólnie na ten moment nie widze w nim wad. Wczoraj Pani mnie zaczepila i pytała o wózek bo ma poprzednia wersje a tej nie znala. I tez jej sie podobal zwłaszcza wysuwana raczka.
A Kuba juz dużo lepiej.
Za to ja od rana na zwariowanych papierach bo babcie karetka zabrala -
ulfenstein
dzieciaki sa juz mega rozumnePiotrek w nowym towarzystwie jest dzieckiem idealnym, grzeczny, usmiechniety, nie marudzi
i niech kilka razy to nowe towarzystwo się pojawi, to Piotrek też różki pokaże - wie juz kim może manipulować
na kogo jeknać, na kogo nóżka machnąć (jak wio!) a komu pomarudzić
u niani powolutku tez już chce
w domu w ogóle nie ma hamulców do wszelkiej ekspresji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do spania Sarcia, mloda przylepa czyli córka do teraz sie budzi. Raz zasypia sama rax musze do niej iść a nie raz śpi z nami. Tak juz ma. Nie budzi sie w konkretnej sprawie. Mm nie w nocy od bardzo długa. W ogole go nie pije
Nic nie poradze, dlatego Kuby usypianie i sen byk dla mnie wazny. Nie chcialan popełnić błędów tych ktore popełniłam przy córce. Kuba spał z nami moze z 2-3 razy. E nocy przestał sie budzic jak mial 3/4 miesiace teraz np znow sie budzi. Ale coraz rzadziej. -
U nas mlody nigdy nie spal z nami i zasypia zawsze sam czasem jak mial skok to musial byc ululanu na rekach ale sporoadycznie. Za to budzi sie pierdyliard razy a ja zawsze wstake i odkladam.
-
nick nieaktualnyMój starszy po skończonym pół roku zaczął przesypiać noce
Leon budzi się teraz 1-2 razy ale teraz ma paskudny okres bo choroba i alergia więc myślę, że jak wróci całkiem do zdrowia to powinien przesypiać noc
dziś obudził go kaszelnormalnie zaraz skojarzyłam to z Szymkiem Skali, niby już było dobrze a dziś znowu, już miesiąc tak chorujemy i zdrowiejemy na przemian
zrobiłam mu rano inhalację i teraz śpi
Agatia współczuję i zdrówka dzieciaczkom życzę.
Dariah marchewka Leona nie uczula bo ją je najdłużej, dietę rozszerzamy już jakieś 3/4 tygodnie i szło w miarę fajnie, sporo rzeczy już jedliśmy
na pewno dynia nam nie przysłużyła i może brzoskwinia ale podanie brzoskwini zbiegło się z tą nieszczęsną cielęciną więc ją za jakiś czas spróbuję podać ponownieagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje dziecko odespalo weekend bo spadlo ponad 2 godziny
Udalo mi sie wypic kawe na spokojnie zrobic pranie posprzatac lazienke i kuchnie nawet serial zobaczyc haha.
Laskawe dzieciatkoSpacer dzis bedzie pozny. Zawsze w gościach Igus byl grzeczny zero marudzenia w twn weekwnd wyjatkowo na imprezie imieninowej u Ciotki marudzil i plakal jak nigdy w gosciach tesciowie zdziwieni co mu jest a ja mhmm nic on tak zawsze wyjatkowo bo w gościach!
Mlody nauczyl sie wymuszonego kaszlu w weekend jak nie chce jeść a dzis tak kaszlal na cyca skubaniec!
-
Ajrin,
Nasza też nauczyła się kaszlu! Żeby zwrócić na siebie uwagę! Hehe
Jak np rozmawiamy z D i nie patrzymy na nią to od razu kaszle !AJrin, bisacz, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️