WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZazdraszczam pozytywnie Kamciu
Super ze wam się fura podoba.
Mój padł.
Chwili trwaj.
Mąż śpi dalej mam nerwa na niego bo nawet nie drgnal jak mały mi jeczal i córka nad uszami wisiała.
Mam nerwa i to takiego no!
Córka znowu kuźwa zasmarkana zostaje w domu ja pitoleeeeeeeee!
Sąsiadka mi prezent zrobiła.
Schodzili na dół i powiesili mi na klamce kawałek torta.
Mniam jaki pyszny:-)
Kurczak już się robi, ja włosy umylam i walczę z kompem czyt laptopem nie chce mi się włączyć!!!!!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
nocka jakoś przeleciała, dziś rumień mniejszy i ogólnie mały wygląda lepiej
zjadł kaszkę z jabłuszkiem i zadowolony pełza po pokoju
i pomstuje tatatabababada
Natka pisz pisz, wylewaj smutki będzie Ci lepiej
może faktycznie spróbuj spać z małą
ja też biorę Leona do łóżka jak ma gorszą noc i wtedy nawet jak on marudzi to ja przysypiam i z podawaniem wywalanego smoka mi łatwiej
męża nie budzę bo i tak sama wtedy nie śpię ale w dni kiedy on nie pracuje raniutko przejmuje małego karmi i przewija po nocy a ja dosypiam
Skali dzisiaj będzie lepiej, zobaczysz -
nick nieaktualny
-
a mi się chce i za razem nie chce iść na spacer...dziś inna pogoda, w sumie o 10 stopni mniej niż wczoraj. Ja już się umalowałam, ale mam lenia, deszczu oczekuję, ale w prognozie godzinnej nie zapowiadaja. Nie wiadomo nawet jak małego ubrać...i tak sama ze soba walcze
-
Super, ze wasze dzieciaczki tak ladnie spia
zazdroszcze
Oj dziewczyny, nie chce wam tu ciagle jeczec, bo to az wstyd.
Probuje brac ja do naszego lozka, ale jest jeszcze gorzej. Wije sie, wykreca, chce sobie wycieczki po lozku robic i ani mysli polezec. Wiecej sie namorduje niz wypoczne niestety
W lozeczku stoi, ogolnie to stara sie stac wszedziecwaniara potrafi sobie na kolankach przesunac stolek w kuchni tak by zablokowac go o sciane by bylo stabilniej i podciaga sie na poprzeczkach. Pozniej wstawie wam foto, bo mam akurat u D w telefonie
W ogole to wygonilam ich na spacer a ja leze wlasnie i mam w planach przespac sie chociaz 30min. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny...u nas Ignacy znow ma faze wariowania czy teraz to znow jakis skok czy jaka cholera ze w nocy wstaje co godzine ?? Mm ani viburcol nic nie daja...ja pierd.... cora w jego wieku to juz dawno noce przesypiala...uf.uf.uf...jakos dam raxe, muszechociaz chwilami nie mam juz sily i jestem zla na malego
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b544f744c2a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cf14435e2bd.jpgkamciaelcia, agatia, żabka04, Dariah, marta258, AJrin, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka wow!!!!!!!!
Gratki dla królewny
Zdolna jest aż nie dowierzam.
P.s. Przespałaś się?
Jadę......
Mały zjadł kurczaka w jarzynach pół sloiczka.
Mi obiad stoi w gardle:-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:07
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
A my już po basenie
dzisiaj Zosi się baaaardzo podobało!
super!!
Ale na spacerze przed basenem przebilismy dętke od wózka. ..i właśnie D naprawia no chcemy na zakupy jechać. ..
Eh...
Natka,
Żal się ile tylko masz ochotę! ! I potrzebę! Po to jesteśmy tutaj
Jejku! ! Ale Twoja Mela zdolna! ! Super!! Już sama stoi !!
Żabka,
Wszystko będzie dobrze!! Trzymam kciuki i ściskam mocno! !
Nie denerwuj się bo szkoda Twojego zdrowia!
Bisacz,
Fajnie że już Leon ma mniejszy rumień! Jeszcze pewnie kilka dni będzie mieć ale najważniejsze ze wiesz od czego i czego unikaćbisacz lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka ale mała super stoi
My po basenie. Była teściowa teraz chłopaki śpią a ja chcę iść ma rolki
Nie jest lepiej kaszel katar zzygal się przy teściowej tak kaszlal teraz ladie śpi nie kaszle także może wcześniej się przebudzil i ciocia zamiast Dac mu spać to ho od razu na ręce to taki był marudny że hoo
Kurde kiedy mój Szymek zacznie tak szaleć ech z jedzeniem też do tyłu dobrze że mleko chce pić i kaszke biszkoptowa zje i malinowa o to tyle zestalych rozmaitości ad gleboko wierzę że to przez chorobę
-
nick nieaktualnyUff co to byl za dzien, Kuba dzis nie spał w dzień w ogóle wszystko go interesowało. Padł o 18.30. Młoda teraz padla.
Wkladke do wozka odebralismy, caly dzien na dworze. A na koncu chrzestni przyjechali to grila odpalilismy na powitanie sezonu.
Natka to ja wiem czemu ona Ci nie spi po prostu nie ma czasu.
Skail, kurde myslalam ze bedzie poprawa. Moze to alergia?Dariah lubi tę wiadomość
-
Natka, ale zdolna Twoja Amelka, już stoi, super
My dzisiaj też skorzystaliśmy z ładnej pogody, spacerek zaliczony, Antoś pospał 45 min, zapas chusteczek w rossmannie też zrobionyTeraz jest po kąpieli i po kaszce i zaraz będę go usypiać, mam nadzieję że szybko padnie, ostatnie 2 wieczory to kilka minut i już śpi