X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dopiero zasypia.
    Nie byliśmy dzisiaj na dworze ale na podwórku w nosidelku siedział chwilę bo u oczyma nie wchodziłem na chatę byliśmy tam maks 15min no do 30min może.
    Na szczęście nie było mojego brata.

Czytając Angeli posta przypomniało mi się o wkladce do wózka!!!!!!!!!!!!!
    No nic w przyszłym tygodniu mąż podjedzie do niego na zakład pracy (weźmie do pracy) i zabierze.

Skali, natka przede wszystkim wam oraz reszcie spokojnej dobrej nocki zycze.

Ja dziś lampkę wina sobie strzeliłam zaraz idę do wanny łac wodę :-)

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziekuje wam za mile slowa! Wy kochane jestescie.
    Faktycznie lobuzica duzo potrafi, bo probuje juz odrywac laoki i sama stac, ale konczy sie to za kazdym razem upadkiem na pupe :)
    Ja tez tlumacze sobie, ze ona czasu nie mai w ogole ale to niewiarygodne. To przeczy naturze normalnie ile ona nie spi. Przespalam sie co prawda gdy byli na spacerze, az 35min! :D

Gratuluje udanych spacerkoq i wyizyty nabaaenie :)

Skali, biedny synek :( bisacz, agatia a jak u was? Chociaz ciut sie poprawilo?
    Trzymam kciuki za wszystkie chorujace dzieciaczki. Ogromne przytulaski!

Sarcia
    Moze dzis Igus ladnie przespi noc, oby! A jak nie to wpadaj do mnie wraz z Agatia i dzieciakami:) zamiast spac walniemy sobie kawy :P jakies ciacho tez sie znajdzie co by sobie energi dodac :) a dzieciaki niech buszuja :)

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cc6a50f3f8f.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b49080115d46.jpg

A to bryka
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/07145c88e0b0.jpg

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila

a tego piatusia to wolno, dawac takim malym dzieciom? Bo ja kupilam truskawokwy i bananowy ale tam nic nie pisza czy wolno czy nie hmm..

a w internetach pisza ze moze byc wlaczlny od 3 r.z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:39

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Kamila

a tego piatusia to wolno, dawac takim malym dzieciom? Bo ja kupilam truskawokwy i bananowy ale tam nic nie pisza czy wolno czy nie hmm..

a w internetach pisza ze moze byc wlaczlny od 3 r.z

nie trafiłam, więc polubiłam

ja daję
    a internetów nie czytam
    na pewno jest zdroszy niż te jogurty dla niemowląt

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka Twoja malutka jest niesamowita
    nie śpi to nadrabia fizycznymi zdolnościami, przecież trzeba jakoś czas wypełnić :)

U nas dzień zleciał szybciutko bo po obiedzie pojechaliśmy do moich rodziców, ściągnęliśmy ze strychu spacerówkę po kuzynach i mały nawet w niej pospał u dziadków
    przywiozłam reklamówkę renet i właśnie zagotowałam 10 słoiczków musu
    żałuję, że wcześniej tego nie zrobiłam bo już ciężko wybrać całkiem zdrowe jabłka, dostałam też reklamówkę swojskich ziemniaków a w tygodniu odwiedzę siostrę, która ma spory zapas swojej marchewki :)
    wysypka powolutku ustępuje, dziś już była standardowa kaszka z owocem i warzywko na obiad
    szkoda, że pogoda się psuje

agatia, Dariah lubią tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Kacper juz ma drzemke bo wwtal o 6biedak sie nie wyspal....
    Dziewczyny znacie sie.na PayU ????
    Kase mi przetrzymuja i nie wiem jak ich przelac bo jak próbuję to kaze wejść na moje konto i jakby przelew zrobić :p
    Kacper wczoraj skończył pół roku. Jak ten czas leci. Zjadla sloiczki juz 190g wow i nie bardzo mleko pije... moj starszal wrecz odwrotnie mleko i mleko gardzil obiadkami a Kacperek woli obiadko badz kaszke.
    Angela piękny wózek i dodatki :)

agatia, Natka-matka wariatka :), bisacz, marta258 lubią tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• Dariah Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Ciocie :)
    U nas nocka całkiem ładna ;) Z właśnie się obudziła :)

Weekend jak zwykle minął nam strasznie szybko!

Angela,
    Sliczny ten wózek!!! Powiedz mi kochana, on jest dobrze amortyzowany? :) kusi mnie ten wózek...oj kusi!! :)
    Jak Kubuś?

Bisacz,
    Dobrze ze wysypka ustępuje! ! A dawalas już marchewke czy to będzie pierwszy raz? Pytam, bo nam pediatra mówił żeby ostrożnie z machewka przy alergii bo też może uczulać. .

Natka,
    Jak nocka?
    Faktycznie! Twoja Mała nie traci czasu na spanie i leci z zawrotnym tempem z nowymi umiejętnościami! ! Hehe

Sarcia,
    Jak Wasza nocka? Iguniu coś pospał? Nadal nie chce cycka czy cos mu się odmienilo?

Żabka,
    Dobrze ze brata nie było, mniej stresu dla Ciebie! :)

Agatia,
    Jak dzieciaczki? Cos lepiej?

Skali,
    Jak dzisiejsza noc u Szymka? Nadal tak kaszle czy może zastrzyki zaczęły działać?
    Kurcze z reguły zastrzyki działają szybko. ..a u Szymka nie chce ten kaszel puścić :/

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esmi,
    Gratulacje dla Kacperka!! ;)
    A Ty chcesz zrobić przelew zy czekasz na przelew od kogoś w tym systemie PayU?
    Jeśli Ty chcesz zapłacić to z tego co pamiętam to musisz wybrać swój bank,zalogować się i zaakceptować przelew / bądź wpisać od ręcznie i zrobić przelew zgodnie z danymi i nazwą przelewu jaką PayU daje.
    Tyle tylko ze odbiorca będzie mieć maske już po kilku minutach :)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wotamy sie po bardzo intensywnym weekendzie. Mlody czuje lato ani spac ani jeść haha sloncem i woda jak roślinka.
    Skali ufl moja mama tez Grażyna :)
    Skali zdrowka dla szymka te ataki o tej później porze to kurde dziwna sprawa. Mnie przy zapaleniu tchawicy takie zawsze do wymiotow męczyły oby przeszło bidak sie meczy.

Kamcia no to fajnie ze furka sie podoba :) Ja przes ten wozek mialam na pienku z tesciami haha bo oni w Hiszpani juz chcieli go kupowac a ja z M ze nie bo go nawet nie znamy i nie widzieliśmy wiec tesciowie sie obrazili. Pozniej jak czytalisny troche zalowaliamy.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka wow alez ty masz zdolne dziecię! Cos za cos jak mowi Kamcia.

Dariah, kamciaelcia lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• esmi Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah chodzi o to, że PayU przetrzymuje moje pieniądze i chce na swoje konto zrobić przelew :)

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin, wózek super :) ale wiadomo, że to inny typ niż macie, ja stawiałam na koła, amortyzację, jednak i składanie (spacerówka od kompletu nie złoży się z siedziskiem), a że cena mega sie trafiła, to stywierdziłam że jest nam pisany :D no i ty jako jedyna zwróciłaś moją uwagę ze jest wart rozpatrzenia ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dzieki za zainteresowanie naszymi nocami :D ale ja znow nie kam dobrych wiesci usnal o 21 spal do 00 pozniej wstal o 3 i, o 5.15 no i teraz 8.10, a może to jest dobra nocka i ja przesadzam ? Ale wydaje mi sie ze takie duze dziecko juz cala noc powinnp spac...a przynajmniej coeka spala w jegomsieku juz dawno cala noc, nie wiem czemu o sie budzi z placzem juz kolejna noc...

ide z nim dzis do lekarza bo od 2tygodni ma ten ierdliwy katar slabo je oddycha przez buzie mimo ze odkirzam mu nos i zakrapiam, inhalacje z soli hipertonicznej tez nie wiele daly...a bidulek sie meczy. Ide niecj fo oslucha i da cos mocniejszego.

Z cyckiem nadal jest wojna w dziennie ma mowy zeby zjadl cycka w nocy zje, mi dzis mnie ugryzl z calej sily tymi dwoma zbkami na dole ale to boli! A w dzien jest na mm mieszane z tym co uda mi sie sciagnac :(

a tak sie zastanawiam ze to mmz Hippa chyba dla mojego dziecka jest za malo gesciwe ze on sie tak budzi nawet po mm.. sama juz nie wiem co myslej..moze to, raki egzemplarz i chocbym kilo ziemniakow mu dala to jie bedzie spal ? Jestem zrezygnowana w kwestii spania...to juz 7 miesiac czyli od jego urodzenia i 2x spal cala noc.... :( ale sie na marudzilam masakra, wam chce sie mnie zluchac?

A co i was dziewczyny ? Jak nocki, dzieciaki i zdrowko ? Buziaki

• Dariah Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esmi,
    Oj to niestety nie wiem jak Ci pomóc bo nigdy nie miałam takiej sytuacji :/

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia,
    No mi tez ske wydawało ze w tym wieku dziecko już przesypia noce..
    Ale widzisz nasza przesypiala od 2ego miesiąca zycia i jakies 2 miesiące temu przestała. . Zepsuła się!
    I nadal się budzi raz, lub dwa w nocy. ..

Nie pociesze Ciebie i pozostałych. .koleżanka z pracy ma synka 1,5 roku...nadal budzi się kilka razy w nocy. .a jutro od dawna jest na mm...
    Taki typ :/

Żeby chociaż tak co drugą noc sie budziły te dzieci. .hehe

Mam nadzieję ze Iguniowi przejdzie ten katar :/ a może jakaś alergia ??
    Wiem już swiruje z tymi alergiami ale tyle dzieci ma teraz alergie że nie ajem :/

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia dla mnie taka noc to dobra noc. U mnie jak so 4 pobudki to nie marudze. Co 2 godziny daje rade gorzej jak co 30 minut albo 40. U mni3 od 4 miesiecy tak sypiq beznadziejnie mm czy kaszka niewiele pomagają. Pomyśleć ze pierwsze 2 miesiace zycia budzil sie max 2 razy.

Kamcia gdyby nie bialy kolor sama bym ten wozek miała :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e17176a0086f.jpg

kamciaelcia lubi tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, Emilka w wieku 10 m. nadal w nocy budziła się na mm, 1-2 razy, nie zakladałam, ze powinna w nocy spać, dla mnie było normalniejsze, że skoro poptrzebuje to je; bo zjadła i spała dalej
    i to nie jest raczej tresciwość mleka

z Piotrkiem tez nie ma zasady
    teraz raczej nie wstaje
    a dziś przykladowo troszkę zjadł
    mnie to bardzo cieszy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie a dla mnie tl na maksa beznadziejna npc kurde niech spi chociaz od tej 22 do 6 to juz bedzie spoko...u nas ez mm nis wiele daje, ale u nas maly odrzucil cycka to mu daje co mamzrobic planowalam dluzej go karmić ale nic nie zrobie ze on cycka nie chce :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin
    mnie urzekło też w wózku że dosłownie wszystko można odpiąć i rozebrać na czesci pierwsze :) nawet drucik w daszku ma swój zameczek

i bardzo podoba mi sie gondolka do niego-matrix albo transporter :)

jeszcze go nie składałam, ide zanim makly zasnie :D

idzie gładko :)
    ale tez musiałam z instrukcja obsługi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 09:24

AJrin lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 3380 3381 3382 3383 3384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ