WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój dopiero zasypia.
Nie byliśmy dzisiaj na dworze ale na podwórku w nosidelku siedział chwilę bo u oczyma nie wchodziłem na chatę byliśmy tam maks 15min no do 30min może.
Na szczęście nie było mojego brata.
Czytając Angeli posta przypomniało mi się o wkladce do wózka!!!!!!!!!!!!!
No nic w przyszłym tygodniu mąż podjedzie do niego na zakład pracy (weźmie do pracy) i zabierze.
Skali, natka przede wszystkim wam oraz reszcie spokojnej dobrej nocki zycze.
Ja dziś lampkę wina sobie strzeliłam zaraz idę do wanny łac wodę -
Dziewczyny, dziekuje wam za mile slowa! Wy kochane jestescie.
Faktycznie lobuzica duzo potrafi, bo probuje juz odrywac laoki i sama stac, ale konczy sie to za kazdym razem upadkiem na pupe
Ja tez tlumacze sobie, ze ona czasu nie mai w ogole ale to niewiarygodne. To przeczy naturze normalnie ile ona nie spi. Przespalam sie co prawda gdy byli na spacerze, az 35min!
Gratuluje udanych spacerkoq i wyizyty nabaaenie
Skali, biedny synekbisacz, agatia a jak u was? Chociaz ciut sie poprawilo?
Trzymam kciuki za wszystkie chorujace dzieciaczki. Ogromne przytulaski!
Sarcia
Moze dzis Igus ladnie przespi noc, oby! A jak nie to wpadaj do mnie wraz z Agatia i dzieciakami:) zamiast spac walniemy sobie kawyjakies ciacho tez sie znajdzie co by sobie energi dodac
a dzieciaki niech buszuja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila
a tego piatusia to wolno, dawac takim malym dzieciom? Bo ja kupilam truskawokwy i bananowy ale tam nic nie pisza czy wolno czy nie hmm..
a w internetach pisza ze moze byc wlaczlny od 3 r.zWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:39
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Kamila
a tego piatusia to wolno, dawac takim malym dzieciom? Bo ja kupilam truskawokwy i bananowy ale tam nic nie pisza czy wolno czy nie hmm..
a w internetach pisza ze moze byc wlaczlny od 3 r.z
nie trafiłam, więc polubiłam
ja daję
a internetów nie czytam
na pewno jest zdroszy niż te jogurty dla niemowlątMacioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka Twoja malutka jest niesamowita
nie śpi to nadrabia fizycznymi zdolnościami, przecież trzeba jakoś czas wypełnić
U nas dzień zleciał szybciutko bo po obiedzie pojechaliśmy do moich rodziców, ściągnęliśmy ze strychu spacerówkę po kuzynach i mały nawet w niej pospał u dziadków
przywiozłam reklamówkę renet i właśnie zagotowałam 10 słoiczków musu
żałuję, że wcześniej tego nie zrobiłam bo już ciężko wybrać całkiem zdrowe jabłka, dostałam też reklamówkę swojskich ziemniaków a w tygodniu odwiedzę siostrę, która ma spory zapas swojej marchewki
wysypka powolutku ustępuje, dziś już była standardowa kaszka z owocem i warzywko na obiad
szkoda, że pogoda się psujeagatia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Kacper juz ma drzemke bo wwtal o 6biedak sie nie wyspal....
Dziewczyny znacie sie.na PayU ????
Kase mi przetrzymuja i nie wiem jak ich przelac bo jak próbuję to kaze wejść na moje konto i jakby przelew zrobić :p
Kacper wczoraj skończył pół roku. Jak ten czas leci. Zjadla sloiczki juz 190g wow i nie bardzo mleko pije... moj starszal wrecz odwrotnie mleko i mleko gardzil obiadkami a Kacperek woli obiadko badz kaszke.
Angela piękny wózek i dodatkiagatia, Natka-matka wariatka :), bisacz, marta258 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Ciocie
U nas nocka całkiem ładnaZ właśnie się obudziła
Weekend jak zwykle minął nam strasznie szybko!
Angela,
Sliczny ten wózek!!! Powiedz mi kochana, on jest dobrze amortyzowany?kusi mnie ten wózek...oj kusi!!
Jak Kubuś?
Bisacz,
Dobrze ze wysypka ustępuje! ! A dawalas już marchewke czy to będzie pierwszy raz? Pytam, bo nam pediatra mówił żeby ostrożnie z machewka przy alergii bo też może uczulać. .
Natka,
Jak nocka?
Faktycznie! Twoja Mała nie traci czasu na spanie i leci z zawrotnym tempem z nowymi umiejętnościami! ! Hehe
Sarcia,
Jak Wasza nocka? Iguniu coś pospał? Nadal nie chce cycka czy cos mu się odmienilo?
Żabka,
Dobrze ze brata nie było, mniej stresu dla Ciebie!
Agatia,
Jak dzieciaczki? Cos lepiej?
Skali,
Jak dzisiejsza noc u Szymka? Nadal tak kaszle czy może zastrzyki zaczęły działać?
Kurcze z reguły zastrzyki działają szybko. ..a u Szymka nie chce ten kaszel puścić09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Esmi,
Gratulacje dla Kacperka!!
A Ty chcesz zrobić przelew zy czekasz na przelew od kogoś w tym systemie PayU?
Jeśli Ty chcesz zapłacić to z tego co pamiętam to musisz wybrać swój bank,zalogować się i zaakceptować przelew / bądź wpisać od ręcznie i zrobić przelew zgodnie z danymi i nazwą przelewu jaką PayU daje.
Tyle tylko ze odbiorca będzie mieć maske już po kilku minutach09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Hej wotamy sie po bardzo intensywnym weekendzie. Mlody czuje lato ani spac ani jeść haha sloncem i woda jak roślinka.
Skali ufl moja mama tez Grażyna
Skali zdrowka dla szymka te ataki o tej później porze to kurde dziwna sprawa. Mnie przy zapaleniu tchawicy takie zawsze do wymiotow męczyły oby przeszło bidak sie meczy.
Kamcia no to fajnie ze furka sie podobaJa przes ten wozek mialam na pienku z tesciami haha bo oni w Hiszpani juz chcieli go kupowac a ja z M ze nie bo go nawet nie znamy i nie widzieliśmy wiec tesciowie sie obrazili. Pozniej jak czytalisny troche zalowaliamy.
-
Natka wow alez ty masz zdolne dziecię! Cos za cos jak mowi Kamcia.
Dariah, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
ajrin, wózek super
ale wiadomo, że to inny typ niż macie, ja stawiałam na koła, amortyzację, jednak i składanie (spacerówka od kompletu nie złoży się z siedziskiem), a że cena mega sie trafiła, to stywierdziłam że jest nam pisany
no i ty jako jedyna zwróciłaś moją uwagę ze jest wart rozpatrzenia
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, dzieki za zainteresowanie naszymi nocami
ale ja znow nie kam dobrych wiesci usnal o 21 spal do 00 pozniej wstal o 3 i, o 5.15 no i teraz 8.10, a może to jest dobra nocka i ja przesadzam ? Ale wydaje mi sie ze takie duze dziecko juz cala noc powinnp spac...a przynajmniej coeka spala w jegomsieku juz dawno cala noc, nie wiem czemu o sie budzi z placzem juz kolejna noc...
ide z nim dzis do lekarza bo od 2tygodni ma ten ierdliwy katar slabo je oddycha przez buzie mimo ze odkirzam mu nos i zakrapiam, inhalacje z soli hipertonicznej tez nie wiele daly...a bidulek sie meczy. Ide niecj fo oslucha i da cos mocniejszego.
Z cyckiem nadal jest wojna w dziennie ma mowy zeby zjadl cycka w nocy zje, mi dzis mnie ugryzl z calej sily tymi dwoma zbkami na dole ale to boli! A w dzien jest na mm mieszane z tym co uda mi sie sciagnac
a tak sie zastanawiam ze to mmz Hippa chyba dla mojego dziecka jest za malo gesciwe ze on sie tak budzi nawet po mm.. sama juz nie wiem co myslej..moze to, raki egzemplarz i chocbym kilo ziemniakow mu dala to jie bedzie spal ? Jestem zrezygnowana w kwestii spania...to juz 7 miesiac czyli od jego urodzenia i 2x spal cala noc....ale sie na marudzilam masakra, wam chce sie mnie zluchac?
A co i was dziewczyny ? Jak nocki, dzieciaki i zdrowko ? Buziaki -
Sarcia,
No mi tez ske wydawało ze w tym wieku dziecko już przesypia noce..
Ale widzisz nasza przesypiala od 2ego miesiąca zycia i jakies 2 miesiące temu przestała. . Zepsuła się!
I nadal się budzi raz, lub dwa w nocy. ..
Nie pociesze Ciebie i pozostałych. .koleżanka z pracy ma synka 1,5 roku...nadal budzi się kilka razy w nocy. .a jutro od dawna jest na mm...
Taki typ
Żeby chociaż tak co drugą noc sie budziły te dzieci. .hehe
Mam nadzieję ze Iguniowi przejdzie ten katara może jakaś alergia ??
Wiem już swiruje z tymi alergiami ale tyle dzieci ma teraz alergie że nie ajem09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Sarcia dla mnie taka noc to dobra noc. U mnie jak so 4 pobudki to nie marudze. Co 2 godziny daje rade gorzej jak co 30 minut albo 40. U mni3 od 4 miesiecy tak sypiq beznadziejnie mm czy kaszka niewiele pomagają. Pomyśleć ze pierwsze 2 miesiace zycia budzil sie max 2 razy.
Kamcia gdyby nie bialy kolor sama bym ten wozek miała
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e17176a0086f.jpg
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
sarcia, Emilka w wieku 10 m. nadal w nocy budziła się na mm, 1-2 razy, nie zakladałam, ze powinna w nocy spać, dla mnie było normalniejsze, że skoro poptrzebuje to je; bo zjadła i spała dalej
i to nie jest raczej tresciwość mleka
z Piotrkiem tez nie ma zasady
teraz raczej nie wstaje
a dziś przykladowo troszkę zjadł
mnie to bardzo cieszy -
nick nieaktualnyNo wlasnie a dla mnie tl na maksa beznadziejna npc kurde niech spi chociaz od tej 22 do 6 to juz bedzie spoko...u nas ez mm nis wiele daje, ale u nas maly odrzucil cycka to mu daje co mamzrobic planowalam dluzej go karmić ale nic nie zrobie ze on cycka nie chce
-
ajrin
mnie urzekło też w wózku że dosłownie wszystko można odpiąć i rozebrać na czesci pierwszenawet drucik w daszku ma swój zameczek
i bardzo podoba mi sie gondolka do niego-matrix albo transporter
jeszcze go nie składałam, ide zanim makly zasnie
idzie gładko
ale tez musiałam z instrukcja obsługiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 09:24
AJrin lubi tę wiadomość