WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja bym posiedziała nawet i na ogródku, na kocyku z Fifkiem, ale sąsiedzi od rana palą i się nie da wytrzymać z dymu
ale jutro wybywamy, nie wiem tylko czy po obiedzie jechać na bulwary miejskie czy do Pszczyny do zagrody z żubrami i parku pałacowego... Mój Łobuz padł, mało spał dziś w dzień, nawet godzinki by się z tego nie uzbierało, a już myślałam że do południowe zakupy go wymęczą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja bym posiedziała nawet i na ogródku, na kocyku z Fifkiem, ale sąsiedzi od rana palą i się nie da wytrzymać z dymu
ale jutro wybywamy, nie wiem tylko czy po obiedzie jechać na bulwary miejskie czy do Pszczyny do zagrody z żubrami i parku pałacowego... Mój Łobuz padł, mało spał dziś w dzień, nawet godzinki by się z tego nie uzbierało, a już myślałam że do południowe zakupy go wymęczą
-
nick nieaktualnymy się już próbowaliśmy z Fifkiem wspiąć na najbliższą górkę, ale nie daliśmy rady, w połowie zawróciliśmy przez zwalone drzewo na szlaku
niby tylko 570 m n.p.m.
druga sprawa to moja orientacja w terenie, hahaa wyszliśmy na spontanie wczoraj po obiedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 20:15
-
nick nieaktualny
-
Kamcia najlepszego
My po kolejnej dawce tak mi go szkoda ale mus to mus wykapany śpi. My dziś nie wychodzilismy bo było zamieszanie a Szymek cały czas kaszlal i Michał ale jutro jak będzie ładnie to idziemy
Nie wiem czy wam pisałam ale m przeciazyl sobie plecy na budowie i ledwo chodzi muszę go smarować także mam dwoje dzieci
Dałam Szymkowi kaszke manne na spanie zobaczymy czy coś pomoże o ile kaszel go nie obudzi
Oby spał bo dwie noce już nie spałam dziś chyba cztery kawy wtpilam a i tak musiałam się położyć
Ulf tak mama Grażyna
Sobota 21 ...Idę spać
-
Witajcie
wczoraj wieczorem miałam wychodne, byłam z koleznakami w restauracji !
ale fajnie...hehe
dzisiaj piekna pogoda wiec od rana dluuugi spacer wokół Malty, potem pojechaliśmy z M na obiad i na zakupy i dzień minal
Kamcia,
wszytskego najlepezego z okazji rocznicy!!
super wozek!! tez się na niego czaiłam..i on się tak super sklada!!
Natka,
jak tam nocka?
Bisacz,
przy alergii na mleko unikaj cielęciny, wolowina już predzen ale tez może uczulić, ale cielecina na pewno..
Agatia,,
jak sytuacja z dzecmi ? troszkę lepiej ?kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah
teraz już wiem bo poczytałam sobie trochę
brak objawów usypia niestety czujność
dziś tylko mleko - nawet bez glukozy, zjada mniej ale chcę żeby się jelita wyciszyły no i woda
po kąpaniu drapanie się nasila, aż się boje nocy
kupiłam fenistil, przeczytałam ulotkę i boje się go podać, wiem głupia jestem ale ewentualny obrzęk gardła skutecznie mnie zniechęcił
Ale miło spędzacie czas
a u nas kładzenie polbruku, ogródek, pranie....dobra nie narzekam
obejrzę do końca "zróbmy sobie wnuka" i lulu
Dobrej nocy dziewczyny -
Dariah
dziekuje, ze pytasz. Niestety bez zmian, a nawet jeszcze gorzej. Dzis to samo.
Nie odzywam sie nawet bo nie bede smecic i ciagle pisac to samo, ze noc zarwana. Teraz np moje dziecko stoi sobie w lozeczku i spiewa po swojemu a mi juz szkoda nerwow i brak sil by przekonywac ja do spania. Zmeczy sie to moze sama zasnie. D smacznie chrapie i nawet nie slyszy,.szturchniety obraca sie na drugi bok. Wiec nie bede wam tu ciagle narzekac i siedze cichutkonjak myszka.
Spokojnej nocy laseczki !i zdroooowka! -
nick nieaktualnyBisacz hmmm wiem że się boisz ale z drugiej strony lekarze by tego nie przepisywali?!
Ja podawalam nie czytałam ulotki zawierzylam lekarzowi.
Wysypka zejdzie, dziecku ulżyć trzeba bo oboje się meczycie.
Skali liczę że już dzisiejszej nocki będzie lepiej u was
Trzymam kciukizdrówka
Tyle ciotek tu ślę zdrówka synkowi że musi jakąś magia zabłysnąć
Natka nu nu nu nu!!!!!!!
Zal się ile wlezie, powtarzaj się nawet codziennie przynajmniej będziemy wiedziały co u was słychać.
Męża trzeba było w kostkę kopnac do pomocy może by się ruszył.
To jest okropne jak nie którzy faceci pomagają
Współczuję ci bardzo brak snu mąż co mało pomaga ale też tak mam praktycznie sama ze dziećmi wiecznie.
Tule cie jeszcze trochę i będzie przesypiac nocki tzn mam nadzieję że jej to przejdzie wiecznie nie będzie taka naladowana chyba że to kosmitka????
Żartuje a rozmawiałas z lekarzem na ten temat???
My przespalismy nockę.
Myślałam że dłużej pospimy bo zasnąl po 20:00 w łóżku się wiercil nie mógł miejsca sobie znaleźć bo może mu było za gorąco???
W czym wasze dzieci śpią?
Przykrywacie czyms??
Bo tak ciepło było i sobie myślę może kocyk w poszewke wsadzić?
No o 5:00 się obudził chwilę polezalam z nim musiałam oczy otworzyć zrobiłam mm i wypił 120ml.
Teraz ma drzemke nr. 1.
Miałam też się zdrzemnac ale nie żasne więc zrobię sobie kawkę i śniadanko
Net mi się skończył więc dwa dni mogę być słabo obecną
Miłego dnia i leniwej niedzieli.
Ja ogarnę obiad i pojedziemy do ojczyma.
Być może sama pojadę bo mąż się zdenerwował wczoraj na samą myśl że być może spotka mojego brata ( wiecie takie spotkania organizuje /organizowali moi rodzice siekierą w powietrzu ale ważne że rodzinnie hahah) .
Myślę że nie powinno go tam być bo żona w szpitalu urodziła nie?
Po drugie mój brat to ciota więc sam nie przyjedzie żony potrzebuje bo ta gębą nadrabia:-)
Ale pojadę chce mieć to z głowy i zakończyć ta szopke.
Dziś dam małemu pomidorowa:-)
Kupnie był bleee zobaczymy pomidorowa.
Idę na kawkęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 06:39
-
My spaliśmy od 1 do 5 30 kaszle dalej ale jest w stanie spać teraz czekam na sąsiadkę bo ma przyjść mu Dac zastrzyk może w końcu będzie poprawa oby. Bo w nocy cherlal okropnie
Ale wczoraj zjadł parę łyżek domowej potrawki z indyka także może coś mu w tym gardle lepiej
-
nick nieaktualnySkali czyli jakąś poprawa jest.
Będzie dzisiaj dobrze zobaczysz:-)
Mój spał 10min!
Zdążyłam zjeść a kawę dopijam.
Mój Roberto uwielbia teletubisie hahaha wczoraj leciało na jakims kanale śmiał się Michał nogami rękoma ale Sue smialismy z mężem.
Dobrze ze córka ma dwa pluszaki to pozyczymy -
i ja się witam
spałam tak, jakby ktoś coś mi dosypał
położyłam sie przed 23-wstałam około 7.30 zszokowana, gdzie ta noc mineła
Piotrek obudził sie chwilę po mnie
nawet nie czuję sie wyspana, haha może za szybko przeleciało? ja chyba od lat takiej nocy nie miałam -
nick nieaktualny
-
lrf
niespokojnie zasypiał
i troszke dłużej, ale zostawiłam go samego az usnał
ale winowajca u nas jest akurat ostatnia wczorajsza drzemka...spał 2h i wstał bo uznałam że o godz 18 juz wypada (obudziłam go)
w dzień zdarza mu się przez sen zaplakać, ba!krzyczećesmi lubi tę wiadomość
-
My jemy śniadanie zastrzyk był oczywiście wył strasznie ale zasnął teraz chciałam Dac buelucha ale nie.
Żabka on w dzień jest jako tako ale codziennie ma wcześniej atak wczoraj już od 22. Zaraz dam mi syrop inhalacje i zostaje z babcia a my jedziemy z m na basen
-
nick nieaktualny