X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My caly dzien dziś bylismy na dworze, nawet w restauracji bylismy na ogródku. Kuba momentalnie padl spac. Oby noc byla tak dobra jak wczoraj. Wczoraj tez caly dzień na dworze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym posiedziała nawet i na ogródku, na kocyku z Fifkiem, ale sąsiedzi od rana palą i się nie da wytrzymać z dymu :( ale jutro wybywamy, nie wiem tylko czy po obiedzie jechać na bulwary miejskie czy do Pszczyny do zagrody z żubrami i parku pałacowego... Mój Łobuz padł, mało spał dziś w dzień, nawet godzinki by się z tego nie uzbierało, a już myślałam że do południowe zakupy go wymęczą :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jutro jedziemy na jarmark po nasza wkladke do wozka a później wybywamy nad jezioro :) maz w końcu ma wolne weekendy wiec korzystamy

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja bym posiedziała nawet i na ogródku, na kocyku z Fifkiem, ale sąsiedzi od rana palą i się nie da wytrzymać z dymu :( ale jutro wybywamy, nie wiem tylko czy po obiedzie jechać na bulwary miejskie czy do Pszczyny do zagrody z żubrami i parku pałacowego... Mój Łobuz padł, mało spał dziś w dzień, nawet godzinki by się z tego nie uzbierało, a już myślałam że do południowe zakupy go wymęczą :P
    Ty masz góry zazdrooooszcze

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my się już próbowaliśmy z Fifkiem wspiąć na najbliższą górkę, ale nie daliśmy rady, w połowie zawróciliśmy przez zwalone drzewo na szlaku :( niby tylko 570 m n.p.m.
    druga sprawa to moja orientacja w terenie, haha :D a wyszliśmy na spontanie wczoraj po obiedzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 20:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A spotkal sie ktos z mlekiem Lidlowym Bebirima ?? Bo stoi u nas obok Hippa i tak z ciekawosci spojrzalam dystryutorem jest hipp z tym ze jest polowe tansze niz hipp bo 18,99 500 gr cos mi to podejrzane hmmm....

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia najlepszego

My po kolejnej dawce tak mi go szkoda ale mus to mus wykapany śpi. My dziś nie wychodzilismy bo było zamieszanie a Szymek cały czas kaszlal i Michał ale jutro jak będzie ładnie to idziemy

Nie wiem czy wam pisałam ale m przeciazyl sobie plecy na budowie i ledwo chodzi muszę go smarować także mam dwoje dzieci

Dałam Szymkowi kaszke manne na spanie zobaczymy czy coś pomoże o ile kaszel go nie obudzi

Oby spał bo dwie noce już nie spałam dziś chyba cztery kawy wtpilam a i tak musiałam się położyć

Ulf tak mama Grażyna :)

Sobota 21 ...Idę spać :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;)

wczoraj wieczorem miałam wychodne, byłam z koleznakami w restauracji ! ;)
    ale fajnie...:) hehe

dzisiaj piekna pogoda wiec od rana dluuugi spacer wokół Malty, potem pojechaliśmy z M na obiad i na zakupy i dzień minal ;)

Kamcia,
    wszytskego najlepezego z okazji rocznicy!! ;)
    super wozek!! tez się na niego czaiłam..i on się tak super sklada!! :)

Natka,
    jak tam nocka?

Bisacz,
    przy alergii na mleko unikaj cielęciny, wolowina już predzen ale tez może uczulić, ale cielecina na pewno.. :/

Agatia,,
    jak sytuacja z dzecmi ? troszkę lepiej ?

kamciaelcia lubi tę wiadomość

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skali
    dziekuje
    zdróweczka dla malutkiego

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah
    teraz już wiem bo poczytałam sobie trochę
    brak objawów usypia niestety czujność
    dziś tylko mleko - nawet bez glukozy, zjada mniej ale chcę żeby się jelita wyciszyły no i woda
    po kąpaniu drapanie się nasila, aż się boje nocy
    kupiłam fenistil, przeczytałam ulotkę i boje się go podać, wiem głupia jestem ale ewentualny obrzęk gardła skutecznie mnie zniechęcił

Ale miło spędzacie czas
    a u nas kładzenie polbruku, ogródek, pranie....dobra nie narzekam :)
    obejrzę do końca "zróbmy sobie wnuka" i lulu

Dobrej nocy dziewczyny :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas bez zmian,znowu atak trwa od 22 już nie wiem co robić martwię się jutro rano ,4 dawka a tu bez zmian a nawet co noc to ataki wcześniej e dzień też kaszle

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah
    dziekuje, ze pytasz. Niestety bez zmian, a nawet jeszcze gorzej. Dzis to samo.
    Nie odzywam sie nawet bo nie bede smecic i ciagle pisac to samo, ze noc zarwana. Teraz np moje dziecko stoi sobie w lozeczku i spiewa po swojemu a mi juz szkoda nerwow i brak sil by przekonywac ja do spania. Zmeczy sie to moze sama zasnie. D smacznie chrapie i nawet nie slyszy,.szturchniety obraca sie na drugi bok. Wiec nie bede wam tu ciagle narzekac i siedze cichutkonjak myszka.

Spokojnej nocy laseczki !i zdroooowka!

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz hmmm wiem że się boisz ale z drugiej strony lekarze by tego nie przepisywali?!
    Ja podawalam nie czytałam ulotki zawierzylam lekarzowi.
    Wysypka zejdzie, dziecku ulżyć trzeba bo oboje się meczycie.

Skali liczę że już dzisiejszej nocki będzie lepiej u was
    Trzymam kciuki :-) zdrówka
    Tyle ciotek tu ślę zdrówka synkowi że musi jakąś magia zabłysnąć :-)

Natka nu nu nu nu!!!!!!!
    Zal się ile wlezie, powtarzaj się nawet codziennie przynajmniej będziemy wiedziały co u was słychać.
    Męża trzeba było w kostkę kopnac do pomocy może by się ruszył.
    To jest okropne jak nie którzy faceci pomagają :-(
    Współczuję ci bardzo brak snu mąż co mało pomaga ale też tak mam praktycznie sama ze dziećmi wiecznie.
    Tule cie jeszcze trochę i będzie przesypiac nocki tzn mam nadzieję że jej to przejdzie wiecznie nie będzie taka naladowana chyba że to kosmitka???? :-)
    Żartuje a rozmawiałas z lekarzem na ten temat???

My przespalismy nockę.
    Myślałam że dłużej pospimy bo zasnąl po 20:00 w łóżku się wiercil nie mógł miejsca sobie znaleźć bo może mu było za gorąco???

W czym wasze dzieci śpią?
    Przykrywacie czyms??

Bo tak ciepło było i sobie myślę może kocyk w poszewke wsadzić?

No o 5:00 się obudził chwilę polezalam z nim musiałam oczy otworzyć zrobiłam mm i wypił 120ml.
    Teraz ma drzemke nr. 1.
    Miałam też się zdrzemnac ale nie żasne więc zrobię sobie kawkę i śniadanko :-)

Net mi się skończył więc dwa dni mogę być słabo obecną:-(

Miłego dnia i leniwej niedzieli.
    Ja ogarnę obiad i pojedziemy do ojczyma.
    Być może sama pojadę bo mąż się zdenerwował wczoraj na samą myśl że być może spotka mojego brata ( wiecie takie spotkania organizuje /organizowali moi rodzice siekierą w powietrzu ale ważne że rodzinnie hahah) .
    Myślę że nie powinno go tam być bo żona w szpitalu urodziła nie?
    Po drugie mój brat to ciota więc sam nie przyjedzie żony potrzebuje bo ta gębą nadrabia:-)
    Ale pojadę chce mieć to z głowy i zakończyć ta szopke.

Dziś dam małemu pomidorowa:-)
    Kupnie był bleee zobaczymy pomidorowa.
    Idę na kawkę:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 06:39

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My spaliśmy od 1 do 5 30 kaszle dalej ale jest w stanie spać teraz czekam na sąsiadkę bo ma przyjść mu Dac zastrzyk może w końcu będzie poprawa oby. Bo w nocy cherlal okropnie

Ale wczoraj zjadł parę łyżek domowej potrawki z indyka także może coś mu w tym gardle lepiej

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali czyli jakąś poprawa jest.
    Będzie dzisiaj dobrze zobaczysz:-)

Mój spał 10min!:-(
    Zdążyłam zjeść a kawę dopijam.

Mój Roberto uwielbia teletubisie hahaha wczoraj leciało na jakims kanale śmiał się Michał nogami rękoma ale Sue smialismy z mężem.
    Dobrze ze córka ma dwa pluszaki to pozyczymy :-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się witam
    spałam tak, jakby ktoś coś mi dosypał
    położyłam sie przed 23-wstałam około 7.30 zszokowana, gdzie ta noc mineła o.O
    Piotrek obudził sie chwilę po mnie
    nawet nie czuję sie wyspana, haha może za szybko przeleciało? ja chyba od lat takiej nocy nie miałam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, pozazdrościć. Fifek ostatnio bardzo niespokojnie śpi, a mnie jakieś straszne rzeczy się śnią

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    niespokojnie zasypiał
    i troszke dłużej, ale zostawiłam go samego az usnał
    ale winowajca u nas jest akurat ostatnia wczorajsza drzemka...spał 2h i wstał bo uznałam że o godz 18 juz wypada (obudziłam go)
    w dzień zdarza mu się przez sen zaplakać, ba!krzyczeć

esmi lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jemy śniadanie zastrzyk był oczywiście wył strasznie ale zasnął teraz chciałam Dac buelucha ale nie.

Żabka on w dzień jest jako tako ale codziennie ma wcześniej atak wczoraj już od 22. Zaraz dam mi syrop inhalacje i zostaje z babcia a my jedziemy z m na basen

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali to udanego wypadu :-)
    Zawsze to jakiś relaks i chwila oddechu.

Mój zaczyna jęczeć :-(

‹‹ 3378 3379 3380 3381 3382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ