WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
Wszystkiego, wszystkiego najlepszego! Zdrowka, wytrwalisci i cierpliwosci a przede wszystkim wiele, wiele milosci :*kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia współczuję ale teraz już musi być tylko lepiej
Kamcia przez dwa dni nie podawałam niczego innego niż mleko i rozcieńczony sok jabłkowy do picia. Po głowie chodzi mi jeszcze glukoza, która dosładzamy nutramigen ale robimy tak już prawie miesiąc więc raczej to nie to. Bez glukozy nie chce pic mleka, drze sie po zaciągnięciu butli, jest głodny, będzie ryczał ale butli bez glukozy nie ruszy -
nick nieaktualnySłoiczki
dostał w sobotę 2 łyżeczki
w niedzielę rano 2 kupy pod rząd wyżarły mu pupę prawie do krwi i wysypka zaczęła się w niedzielę
dlatego stawiam na cielęcinę
najgorsze jest to, że ciężko znaleźć lekarza, który przyjmie od ręki
przydałby się taki prof jak ma Angela -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBisacz glukoza na pewno nie.
Ja też dosladzalam nutę ale cukrem.
Bardziej ta cielęcina.
Być może tyle się utrzyma.
Wiesz też zależy ile mu podwalas dni.
Współczuję.
Załatw sobie ten fenistil bo dziecko cierpi.
Fakt dziecko więcej czasu na tych kroplami przesypia bo oto chodzi żeby nie drapal, płakał itd.
I lekarza poszukaj.
Szkoda że szybciej nie można zrobić testów na alergie.
A teraz mu dajesz tylko nutra?
Czy dooarmiasz czyms dodatkowo?
-
nick nieaktualny
-
My jedziemy do M do domu.
Pod sandomierz. .
Kosio pozna kolejnych kuzynów.
Wieczorem, o 18, zjadł 150mm i dojadł 50 kaszki.
A o 2020 zasnął na butli, zjad 125Wow
I spał prawie 8h. Ja wstałam o 4 opróżnić kamienie i zaczęłam czytać o hamowaniu laktacji.
Na szczęście sie przebudził. Zjadł po 4 minuty oba cycki i pospal jeszcze do 7.
Stresuje sie wyjazdem. Jak zwykle
Jedziemy tylko do jutra a cały samochód pełen. Ech. Wyjazdy z dzieckiemkamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość
-
Póki co mieliśmy jeden hehe
Wczoraj dzień rekordów
Cały słoik obiadku, potem aż 150mm. Potem prawie 8h snu.
A dzis rano wkręciłam M, ze mamy zęba
Prima apriliskamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy, my byliśmy na zakupach, kupiliśmy Młodemu czapkę z daszkiem i przymierzyliśmy do nowego wózka
i do Lidla na szybką spożywkę, wróciliśmy, Mały pochłonął dwa chrupki, miał dostać jednego, ale tatuś za plecami poczęstował kolejnym
jak on to szybko potrafi pożreć, w szoku jestem
i co najdziwniejsze, zwykle ok 10 mieliśmy pierwszą drzemkę, a od rana nie spał ani troszkę, myślałam że padnie po sklepach ale nic....